Blogit

Vihreät puhdasta energiaa vastaan

Kuva: Lapporten 2.jpg. Wikimedia Commons. CC BY-SA 2.0 DE.

Lapissa olisi paljon tilaa tuulivoimaloille. Vihreiden ja muiden antifanttien luulisi olevan iloisia, koska tuulivoima on puhtaimpia energiamuotoja, vaikkakaan ei täysin haitaton (lintukuolemat, joita Lapissa sattuisi vähemmän, koska suurikokoiset lintulajit ovat siellä harvinaisempia).

Mutta ei. Vihreät ja muut antifantit haluavat kieltää tuulivoimalat Lapista kokonaan, koska ”Lappi on saamelaisalue”. Herätkää. Lapin väkiluku on häviävän pieni suhteessa sen pinta-alaan. Jos Suomesta ei jotain puutu, niin maapinta-alaa ihmisten elää.

Jopa kunniatohtori Greta Thunberg on nähty mukana tällaisissa täysin järjettömissä luontovastaisissa mielenilmauksissa.

Vihervasemmisto ja heitä lobbaavat luonnonsuojelujärjestöt myyvät itseään luontoystävällisinä puolueina. Teot ja puheet ovat kuitenkin vakavasti ristiriidassa. Kahta puhtainta energiamuotoa, ydinvoimaa ja tuulivoimaa, edistävien hankkeiden kanssa asetutaan kroonisesti vastahankaan.

Mikähän on todellisuudessa luontoystävällisin puolue?

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
masa

Ydinvoima louhitaan FOSSIILISILLA polttoaineilla kaikkein saastuttavinta energiaa hiili taitaa olla puhtainta loppujen kopuksi..

Ruoste Iskee

Tuulivoimaloilla ei elinkaarta ole kuin vajaat 10 vuotta, jos hyvin menee, yleensä 5 vuotta on lähempi elinikä. Saastetta tulee enmmän kun hiilivoimalsta kun noita eletaan purkamaan ja eteenkin niitä miljoonia mitä menee veronmaksajila noiden turhuuksien rakenteluun. Ainoa oikea tapa sähköä on saasteettomasti tuottaa on, ydivoiman ja vesivoima. Vesivoima on yhtä luotettava jopa luotettavamapaa kun ydinvoima, sillä vesivoimaa saa aina. Tässä maassa ei olisi mitään sähkönpuutetta on vesivoimaa tehostettaisiin sähköntuottoon ja tehostettaisiin ydivoimatuotantoa ja eteenkin ydinvoima osaamista. Aurinkovoima ei ole taattua koko aikaa eikä sitä talvella ole lähes ollenkaan. joten ei kiitos, ei aurinkovoimaa eikä tuulivoimaan, nuompitäsi purkaa kokonaan. Toki, kyllä mökillä tulee aurkivoimalla kesän toimeen. Mutta minä kyllä rakentelin pikkujokeen minkä omistan, pienen vesimyllyn mikä tuottaa mökkiin sähkön on vuoden aika mikä tahansa. Enkä maksa sähköstä sentin, senttiä ryöstöfirmoille.

Jii

Itse asiassa tuulivoima on erittäin saastuttavaa, minne käytöstä poistetut potkurin lavat?