Blogit

VKK: Valta Kuuluu Kremlille

Kuva: Vladimir Putin and Shinzo Abe 2014.jpeg. Kremlin.ru. Wikimedia Commons. Lisenssi: Creative Commons Attribution 4.0 International.

Jokainen oikeassa elämässä (muualla kuin netissä) tuntemani VKK:ssa ollut on nykyään sitä mieltä, että nyky-VKK on sotahullujen yhteiskunnan hylkiöiden selkääntaputtelukerho, joka on pettänyt kannattajansa.

Puolueessa oli joskus niitä, jotka kannattivat puolueettomuutta. Ei itää eikä länttä. Ja ihan järkevinä pitämiäni arvokonservatiiveja, joiden kanssa oli ja on hauska puhua politiikkaa.

Nykyään VKK on Suomi–Neuvostoliitto-ystävyysseura, johon yhdenkään isänmaallisen ei kannata kuulua.

Puolue tunnetaan venäjänkielisessä maailmassa nimellä ”Narodnaja Respublika”, ”kansantasavalta”. Käsitteellä tarkoitetaan marxismi-leninismin jonkin variaation mukaisesti hallittua kommunistista diktatuuria, mm. Pohjois-Korea kutsuu itseään kansantasavallaksi.

Tunnetuin VKK:sta lähtenyt lienee James Hirvisaari. Hänen perustelunsa poistua putinin fanikerhoksi yllättäen muuttuneesta järjestöstä ovat avartavaa luettavaa.

Miettikää äänestyspäätöstänne. Vaikka joku yksittäinen henkilö puolueessa olisi kiva ihminen, ääni VKK:lle on Venäjän ääni.

Tilaa
Ilmoita
guest

20 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

”Pata kattilaa SOIMAA!!!

Kannattaa katsoa Mauno Saaren haastattelu Youtubessa!

Zardex

Itsenäisen Korean virallinen nimi on Korean Demokraattinen Kansantasavalta. Kiinan virallinen nimi on Kiinan Kansantasavalta.
Toiset ne haluaa itsenäisyyttä.

Sitä tää nyky meno on

Eu ja Suomi ovat jotain Eliitin Kaveridemokratioita.

hijjojkk

Piti oikein katsoa onko pölhö nimeltä Samuel Alho jutun kirjoittaja, näköjään.

Puolueeton

Kirjoittajan arvasi jo jutun otsikon muotoilusta, mutta pitihän tuo tarkistaa. Otsikon muotoilu viittaa näkösektoriin, jossa suurin osa on pimennossa. Sehän on tavanomaista suomalisille, jotka ovat läntisen globalismin luomassa massahypnoosissa.

Anomaster

Venäjämielisistä asia tietysti näyttää tuolta. Muita tuo VKK lähinnä naurattaa, onhan siitä tullut politiikassa pelkkä vitsi.

Zoggiakentti

Epäsuorasti sanottuna, Samuel vaikuttaa erityisen (((samuelmaiselta))) geopoliittisessa partisaanisuudessaan.

pöh

Kokoomuksellakin on ” koti, uskonto, isänmaa”
Koti on EU:ssa, uskonto on islam, ja isänmaa on USA.

pöh

Ei paljon parempia ole muutkaan puolueet, heidän mielestään valta kuuluu EU:lle ja sitä kautta USA:lle, jota puolestaan kulisseissa johtaa Soros, Rothschildit ym..
Ja ne muut puolueet on itse asiassa jo aikaa sitten luovuttanut sen vallan, itsenäisyyden ja kaiken näille rötösherroille.

Röh

Olet täysin oikeassa.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Muista Samuel ottaa säännöllinen koronarokotus. Se helpottaa ahdistukseesi. Ennemmin tai myöhemmin.

Vihreä liike

Sinimustaliike uskoo myös samaan ilmastopropagandaan, mihin hallituspuolueet ja Kokoomus, sekä ajavat samoja veronmaksajia ja varsikin autoilijaa kurittavia ilmastotoimia. Kannattavat kovast autoilunkin kallistumista ”ilmastotoimilla”. Muistakaa vaaleissa-

Valistunut arvaus

Kokoomuksessa osa varmaan tajuaa ilmastohuijauksen, mutta edistävät sitä omien bisnestensä tähden.

Äänestä sitten demaria

Onhan se hyvä olla vaihtoehtoja näiden nykyisten demar.. eh, siis ”valta kuuluu EU:lle ja Natolle” puolueiden rinnalla.

Tykkään punaviinistä

Hyvä mainospuhe soijagoyimilta. Annan ääneni Johanille koska haluan kuulla kuinka Samuel huutaa unissaan mantraa: VALTA KUULUU KREMLILLE JA MINULLA ON RUPLASALKKU JA OLEN PUTINISTI JA ROKOTEKRIITTINEN.

Sille ainakin vaikuttaa

Oletko Covid -rokote- ja siionistimyönteinen?

Evplasse

Vain pösilöt äänestävät näitä valtapuolueita jotka ovat vastuussa piikkimyrkytyksistä ja ovat viemässä meidät sotaan.
Voihan se olla ettei vaaleja pidettä ww3 voi alkaa ennen sitä.

Hane

Tämä samulihan se on vasta vitsiniekka. Noin terävä kynä, mistä se keksiikin sanoa noin pisteliäästi? Itseasiassa puuta heinää

Heikkolahjainen

Nooh, tämä Samulihan koittaa aina provosoida asioita täysin värinpäin. Ja sillä tavalla se koittaa saada aikaan ihmisissä raivo-reaktion. Onneksi se on sen verran heikkolahjainen ja kirjoitukset ovat niin läpinäkyä ettei se paljasta muuta kuin oman tyhmyytensä.

Heikko Lahjainen

Äläs nyt. Samuel-poikahan kuuluu huippujournalistien kastiin kirjoituksillaan, jotka koostuvat lähinnä SiniKelt..eikun SiniMustien russofobisiin ulostuloihin. Löytyyköhän Beta-poitsulta Azovlippu seinältä niinkuin erään SiniKelt..eikun Sysimus..eikun SiniMustien pissis ehdokkaalta?.