Blogit

WHO:n apinarokkojuttu

Ai ai ai ai apina, voi voi voi mikä napina lauloi Antti Syrjäniemi aikoinaan ja Tuomari Nurmio myöhemmin Pedro Hietasen levyllä. Kappaleessa kerrottiin Daytonissa käydystä evoluutioteoriaa koskeneesta oikeudenkäynnistä.

Tällä kertaa en käsittele kyseistä jutta vaan saan siitä aasinsillan WHO:hon ja apinarokkoon. IS raportoi: WHO julisti apinarokon viime viikolla kansainväliseksi kansanterveysuhkasi.

Tuolloin kerrottiin myös, ettei julistus aiheuta välittömiä toimia Suomessa. 98 prosenttia Afrikan ulkopuolisista apinarokkotapauksista on tilastoitu miehillä, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa.

Tilastoitu miehillä, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa. Osaisiko toimittaja kertoa miksi kutsutaan miehiä jotka harrastavat seksiä miesten kanssa? Ainakin heille ennen oli nimitys, ja viime kuussa oikein juhlittiin tällaista seksuaalista suuntautumista Pride-kuukauden aikana. Niin, homoseksuaaleiksihan tällaisia kutsuttiin, tai lyhyemmin homoiksi.

Ensimmäisen kerran kuulin apinarokosta uutisessa jossa kerrottiin rokon levinneen Belgiassa pidetyillä Darkland- festivaaleilla. Uutisessa ei kerrottu, kumma kyllä, taaskaan festivaalin luonnetta muuten kuin kuvaamalla sitä fetissifestivaaliksi. Uutinen oli julkaistu toukokuun lopulla. Kun käy katsomassa kyseisen festivaalin sivua selviää millaisesta fetismistä on kyse. Sivun kuvassa selällään köllöttelevälle herralle on käynyt kuin Irwinin vanhassa biisissä: Meni saakeli rahahommat pieleen, peppu aukesi komeasti näin

Jos ei halua avata hyperlinkkiä niin jotain osviittaa saa videon kuvasta jossa näkyy karvaisia nahkakoppalakkisia herroja airutnauhojen kanssa joihin on kirjoitettu mm. MR. Leather Norway, MR. Leather Berlin, MR.Leather Netherland ja niin edelleen. Naiskauneutta en videolta löytänyt.

Ihmetyttää että media ei taaskaan hehkuttanut uutisen yhteydessä LPTQWERTUIOP-asiaansa, vaikka Pride-kuukausi oli painamassa päälle. Samanlainen häpeäntunne medialla tuntui olevan Chicagon transuammuskelijan kanssa. Ei ole yhdenvertaista median uutisointi seksuaalivähemmistöjen edustajista. Vaikenemisen muuri ja eletään vuotta 2022. Hävetkää toimittajat.

Noin kymmenen prosenttia potilaista on joutunut epidemian aikana sairaalaan, ja ainakin viisi on kuollut tautiin Afrikassa.

Että Afrikan mantereella on ainakin viisi kuollut rokkoon? Kuulostaa normaalilta viikonlopulta Chicagossa. Viime viikonloppuna 65:tä aseväkivallan uhrista sattumalta juuri viisi ihmistä kuoli. Kaupungissa jossa on demokraattipormestari joka taas on osavaltiossa jossa on demokraattikuvernööri. Vielä suurempi sattuma on se että todennäköisesti suurin osa uhreista on saman värisiä kuin ihmiset Afrikassa. Chicagossa on kuollut henkirikoksen uhreina tähän mennessä tänä vuonna 373 ihmistä, joten apinarokolla on kirimistä.

Apinarokkoa ollaan nimeämässä uudelleen, jotta sitä ei käytettäisi esimerkiksi rasistisiin tarkoitusperiin.

Tä? Siis mitä? Jo aikaa sitten kun wokeimmat ihmiset olivat takajaloillaan Peppi Pitkätossun isän arvonimestä, joka oli/on neekerikuningas, ehdotin sen vaihtamista apinain kuninkaaksi jotta kukaan ei voisi väittää nimityksen loukkaavan ihmisiä. Silläkin uhalla että Edgar Rice Burroughsin perikunta loukkaantuu. Kuinka väärässä olinkaan. Apinain kuningas on tai saattaa olla rasistinen ilmaus. Häpeän. Kaikkein karmeinta on se että nyt Tarzaninkin titteli on vaarassa.

Tarkoittaako uudelleennimeäminen kuitenkin sitä että sittenkin asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä ja apinarokosta on tulossa homorokko?

Lisäys 28.7.2022 klo 10.02. Yhdysvaltain kansallisen lääketieteellisen turvallisuusviraston edustaja Rochelle P. Walensky kertoi apinarokkoa löydetyn kahdelta lapselta.  ”Lapset on jäljitetty  yhteisöihin jossa miehet harrastavat seksiä keskenään.” Sitten Walenskylle sattuu lipsahdus, tai hän vihdoin muistaa termin: gay-yhteisöön. Pride-kuukausi päättyi vajaa kuukausi sitten. Jokaisella pitäisi olla Pride-kuukauden jälkeen mielessä termit millä kutakin seksuaalista poikkeavuutta kutsutaan. Kuukausi liehutettu satenkaarilippuja, turhaan. Häpeä Walensky, häpeä Iltasanomien toimittaja että vaikenit lapsista.  Sinulla olisi pitänyt olla tieto uutisesta sillä se on julkaistu 22.7.2022.

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Timppis

Tähän sopisi nyt sleeppareiden valistuslaulu.hinttarit oee o galvanoikaa pyllynne niin tauti silloin tartu ei.

pöh

Nyt kaikki ”riskiryhmäläiset” H junaan eiku jonoon ottamaan rokotteita.
Eihän ne varmaan mitään auta ja henki voi lähteä, mutta voipahan tuntea itsensä hyväksi ihmiseksi ja haukkua niitä jotka ei ole ottanut tutkimatonta rokotetta.

Leino Kimmo

Kaikki tämä on SUUNITELTU vuosikymmen sitten: Perustuslain tarkastamiskomiten mietintö 9 /2010 ( perustuslakimuutos 2011 asiakirjat) … Poikkeusoloja koskevaa lakia TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN ”pandemian” seurauksena. Eli Suomen ”perustuslaki” mukautettiin pandemiaan ja WHO:n maaailmanhallintoon 2011 VALTIOPETOKSELLA; Suomen ulkopuolinen taho voi julistaa Suomeen poikkeusolot !
Tästä kaikesta on useita rikosilmoituksia jätetty ympäri Suomen ja mm. poliisin asiaa koskevasta tutkinnantapposysteemistä Jaana kavonius aloittaa kiertueen elokuun alussa.

Systeemi on seuraavanlainen: Poliisi kirjaa valtiopetokset yms. S diaariin, eli samaan johon kirjataan kännykän katoamiset ja polkupyörävarkaudet !

Ja jo 2008 Kansainvälinen rikostuomioistuin lahjottiin toimivallattomaksi Suomen hallitusherrojen tekemien ihmisoikeusloukkaukset osalta; jotta voitiin tehdä VALTIOPETOS… Suomen ”perustuslain” 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.
Ilman kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjontaa kaikki sellaiset tapaukset olisi suoraan voinut lähettää Kansainväliseen rikostuomioistuimeen.
Kaikki nämä tahot siis kuuluvat kansainvälisen oikeudekäytön estävään MAFIAAN !
Sama järjestelmä on EIT:ssä, joka ”seuloo” pois käsittelystä 97 – 99 % Suomesta sinne toimitetuista tapauksista ja KAIKKI PL 118 §:n syyteoikeudettomat jutut … EOA kanslaipäätös 1350/4/08… EIT tuomarin jääviyksiä ei voida tutkia… vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.
Puolueet lahjotaan vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta : Iltalehti 19.2. 2012 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.
Näin siis Euroopan puoluemafia toimii !
Tokentube Kimmo Leino puhuu ; archive.today/kimmoleaks.fi

John Quiman

Apinarokko on lähinnä vaaraton ja se myös tarttuu huonosti. Heikot ovat eväät rakentaa uusi pandemia ihmisten kiusaksi, mutta kuka tietää minkä haloon nostavat tästäkin. Onhan kansalle syötetty koronapuppuakin ihan estoitta ja peloteltu kansa toimimaan järjettömästi.

Juha

Suunnitelman mukaan virus mutatoituu nyt syksyllä ja se leviää jatkossa ilmateitse ei pelkåstään homo vaan koko homo sapiens populaatioon.

Täytyykin kysyä että kuinka todennäköistä on tällaisten globaalien pandemioiden ilmaantuminen. Aikaisemmin niitä oli yksi isompi maailmanlaajuinen pandemia per vuosisata. Toki paikallisia epidemioita oli, mutta ymmärrätte pointtini..

1300 luku: Rutto
1400 luku: –
1500 luku: Isorokko
1600 luku: Rutto 2
1700 luku: –
1800 luku: Kolera
1900 luku: Espanjan tauti
2000 luku: Korona

Tämän vuosisadan pandemiat on jo nähty

John Quiman

Jos kysyt herra Porteilta, veffiläisiltä tai veehoolaisilta, saatat saada vastaukseksi, että ollaan vasta päästy alkuun

Todellinen pandemia 2000-luvulla ei ole korona, vaan se on vallanhimon ja typeryyden pandemia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Timppis

Unohdit häpeämättömyyden ja ahneuden.