Blogit

Woke uskonnollisena lakina

Kuva: Group of Women Wearing Burkas.jpg. Wikimedia Commons. Public domain.

Woketuksesta ei niinkään tee haitallista sen tiukka uskonnollinen käytöskoodi itsessään, vaan omien uskonnollisten tapojen pakottaminen muille.

Suljettujen ovien takana kukaan ei taatusti tule kieltämään wokettajia noudattamasta väistämisvelvollisuutta, jossa valkoisen heteromiehen on oltava hiljaa kun seksityötä tekevä musta lesbotransnainen puhuu. Wokettajat saavat elää oman yhteisönsä sisällä omien sääntöjensä mukaan kenenkään estämättä.

Monessa uskonnossa on lakeja, joiden mukaan esimerkiksi sianlihaa, äyriäisiä tai pyhiä lehmiä ei saa syödä. Juutalaisten Talmudissa on tarkat ohjeet, millä tavalla käsiä pitää liikuttaa annettaessa kerjäläiselle rahaa ikkuna-aukosta sapattina.

Sen sijaan, että wokettajat tyytyisivät elämään itse omien sääntöjensä mukaan, he ovat perustaneet mm. yliopistoille turvallisia tiloja, joissa kaikkien pitää nähdä kaikkialla naisvihaa, eurosentrisyyttä, rakenteellista maiskuttamista ja muuta triggeröivää.

Tämä ei ole hyväksyttävää vaan rinnastettavissa uskonnolliseen miekkalähetykseen. Siksi on tärkeää sanoa ja tehdä juuri niitä asioita, jotka wokettajafeministit yrittävät kieltää uskontoonsa kuulumattomilta.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
law and order

Suomessa on otettava käyttöön rasismitesti ja sen läpässeille annetaan antirasisti passi. Ilman passia ei mitään asiaa mihinkään. Joku rokotekkin rasismia vastaan olisi hyvä kehitellä. Kiire on,ihmiset kaahlaa jo muniaan myöten rasismissa ja rakenteet rapautuu rasismikuorman alla. Koko universumi kauhistelee maassamme valtavina laineina vellovaa rasismia. Suomen tulee olla edelläkävijä ja käyttää kaikki verorahat rasismin vastaiseen taisteluun ja tietysti poliittisen eliitin elitistisen elämänmenon turvaamiseen.

John Quiman

Jos et usko suvakkilan autuuteen, olet kerettiläinen, joka poltetaan roviolla.

Tagit