Blogit

Woketus ja sukupuoli – pelkkä myytti?

Kuva: Women's March on Versailles002.jpg. Wikimedia Commons. CC BY-SA 4.0.

Feministit myyvät itseään sillä, että ovat viiteryhmänä kaikkia muita ihmisryhmiä parempia koska ovat nuoria naisia. Kuitenkaan kyselytutkimukset eivät tue väitettä, että naisten mielipiteet olisivat keskimäärin kovinkaan wokeja.

Vain pieni vähemmistö suomalaisista kannattaa maahanmuuttoa Afrikasta tai Lähi-idästä. Joidenkin eurooppalaisten tutkimusten mukaan naiset ovat maahanmuuttovastaisempia kuin miehet.

Myöskään ilmoitukseen perustuvaa sukupuolilakia ei kannata kuin alle 20% kummankaan sukupuolen edustajista.

Miten feministit kuitenkin onnistuvat vuodesta toiseen myymään tarinan ”incel-persuista”, joita ei ole oikeasti olemassa muualla kuin heidän fantasioissaan? ”Koska minä en myy persettäni sinulle, sinun on elettävä puutteessa. Vastaväitteesi vain vahvistavat mitä sanon!” (Kuka itseään kunnioittava mies muuten koskisi pitkällä tikullakaan tällaiseen naiseen?)

Voisiko olla, että naiset pelkäävät leimautumista eivätkä siksi uskalla lausua ääneen feminismikriittisiä mielipiteitä? Uimahallien naistensaunoihin tunkeutuu nykyään karvaisia ukkoja, jotka ovat omasta mielestään naisia (minkä uimahallin henkilökunta tietenkin jyrkästi kiistää). Paikalla olleista naisista ehkä yksi punapotta nautti tilanteesta – en toki voi sanoa kuinka aidosti, mene ja tiedä – mutta valtaosa koki olonsa hyvin ahdistuneiksi. Naiset eivät kuitenkaan uskaltaneet sanoa mielipidettään sukupuolenpettureiksi leimautumisen pelossa.

Entinen tyttöystäväni yritettiin raiskata keskellä Helsinkiä kirkkaassa päivänvalossa. Paikalle sattui kuitenkin toinen henkilö, joka keskeytti tilanteen. Uhri kertoi henkilölle, mitä oli kuullut hyökkääjän sanovan ennen raiskausyritystä, mm. mistä maasta tämä oli kotoisin. Lähtömaan mainitseminen sai tämän sankarin täysin raivoihinsa. Hän katui pelastaneensa naisen raiskaukselta ja toivoi, että nainen tapettaisiin.

”Sukupuolenpetturi.”

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
seant

Skotlannin pääministeri oli juuri tällainen, kun hänen ajamansa translaki hyväksyttiin, että miehet, jotka tuntevat olevansa naisia ovat kaikissa olosuhteissa naisia. Mutta mies kun raiskasi monia naisia, muutti itsensä naiseksi raiskauksen jälkeen, sijoitettiin naisvankilaan, josta nousi kauhea häly ja jouduttiin poistamaan pääministerin määräyksestä, joten hän toimi itseään vastaan ja erosi sen takia. Tämä osoittaa kuinka tyhmiä eräät naiset ovat kun ei tajua, mitä jostakin seuraa. Siksi nyt kun on vaalit tulen aina kysymään vaaliteltoilla ensimmäiseksi, äänestikö ko. lain puolesta, jos äänesti, vastaan jos on noin tyhmä, ettei tajua seurauksia, niin ei voi muissakaan asioissa olla kansanedustaja ja ottaako hän vastuun, kun ensimmäinen nainen tai tyttö raiskataan naisten tiloissa, sillä niitä on maailmalla tapahtunut paljon.

Joku tolkku

Feminismi on tulosta siitä, kun mielisairaalat ajettiin alas ja siirryttiin avohoitoon. Semmoista se on kun ei ole hoitopaikkoja eikä määrärahoja. No nämä ”hyvikset” ns maalaavat itsensä lujaa nurkkaan. Sääntöjä tekevät siihen malliin, että eivät pysty noudattamaan niitä itsekkään. Ja normaaliin naisten tapaan ovat kohta ilmiriidassa keskenään sääntöjen rikkomisista

Jore

Kyllä tuossa perää on, tälläkin hetkelllä tutkimustulosten mukaan mielenterveyshäiriöistä kärsivistä ja ennenaikaisesti mielenterveyssyiden vuoksi eläkkeelle jäävisä enemmistö on naisia. Jos eivät saa asianmukaista hoitoa, niin tuollahan ne on kadulla osoittamassa mieltä milloin mistäkin. Hyvää moneen taipuvaa tahdotonta ainesta kansankiihottajille.

Ernst Seifenmacher alias A-64 Apache

”Myöskään ilmoitukseen perustuvaa sukupuolilakia ei kannata kuin alle 20% kummankaan sukupuolen edustajista.” kuinka moni prosentti muiden 0-71 sukupuolen edustajista kannattaa kyseistä lakia? nimim genderini on A-64 taisteluhelikopteri