Blogit

Antifeminismistä ja PS-Nuorista

Perussuomalaiset Nuoret pitivät syyskokouksensa hiljattain ja siellä hyväksyttiin yksimielisesti suora jäsenaloite julkilausumasta, jonka myötä PS-Nuoret julistautui antifeministiseksi järjestöksi. Tämä sai aikaan valtavan someraivon itseään feministeiksi kutsuvien toimesta ja aiheesta tehdyt somejulkaisut ovat jo vuorokauden aikana kirkkaasti tämän vuoden eniten katsomiskertoja ja reaktioita keränneet järjestön julkaisut.

Leimakirveitä on jo lennellyt ja ihmiset ovat kummastelleet, että miten PS-Nuoret voi olla näin naisvihamielinen järjestö ja vanhoillisuudeltaan Saudi-Arabian tasolla. Julkilausumasta kuulemma myös huomaa, että se on nimenomaan miehen kirjoittama. Todellisuudessahan se on kokonaisuudessaan erään naisjäsenemme kirjoittama. Tämä on myös yksi asia, joka someraivoajilla menee yli ymmärryksen: miten nainen voi olla kannattamatta feminismiä.

Itse näen, että PS-Nuoret on yksi tasa-arvoisimmista nuorisojärjestöistä Suomessa. Näin ollen on vain loogista, että järjestö myös erikseen julistautui antifeministiseksi. Feminismistä on määrätietoisesti pyritty tekemään synonyymi tasa-arvolle ja kaikki, jotka eivät ole feministejä, ovat mukamas sovinisteja ja juntteja. Koululaisille tungetaan kirjoja, joiden mukaan meidän kaikkien tulisi olla feministejä. PS-Nuorten viesti nuorille on, että on ihan okei vastustaa feminismiä ja puhua luonnollisuuden ja aidon yhdenvertaisuuden puolesta.

Feminismi ei ole tasa-arvoa ajava aate. Jos se sitä joskus onkin ollut, niin se ei sitä nykyään ole. Feministit vihaavat paitsi miehiä, niin myös naisia, jotka rakastavat miehiä. Feministien pyrkimys on vähentää naisten näkeminen naisina, äitinä, tyttärinä ja vaimoina. Naiseuden tukahduttaminen tulee sulauttamaan naisten ja miesten ominaisuudet yhdeksi, harmaaksi, samaksi massaksi. Tämä puolestaan rappeuttaa yhteiskunnan hyvinvoinnin ja tekee hallaa syntyvyydelle, joka on kansakunnan elinehto.

Molemmat sukupuolet ovat erilaisia, mutta yhtä arvokkaita ja myös kauniisti toisiaan täydentäviä. Kaikilla tulee olla mahdollisuuksien tasa-arvo, mutta lopputuloksen tasa-arvon ajaminen on turmion tie. Itse seison täysin PS-Nuorten julkilausuman takana ja kannustan kaikkia puolueita, järjestöjä ja yksityishenkilöitä julistautumaan rohkeasti hyvyyden, oikeuden ja luonnollisuuden kannattajiksi, sekä hylkäämään sen irvikuvan, joka modernista feminismistä on tullut. Antifeminismi on oikein.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement