Blogit

Katso tekoja – älä mene kokoomusansaan !

Kuva Kansallinen Kokoomus / Flickr / CC BY-SA 2.0

Suomessa järjestetään tänään eduskuntavaalit ja jokainen suomalainen voi olla ylpeä siitä, että voimme äänestää. Monissa maailman maissa näin ei ole.

Perussuomalaiset ovat olleet tapetilla eri tavoin jatkuvasti, lähes päivittäin. On hyvä hiukan kerrata mennyttä ja samalla luoda katsaus tulevaan.

Kesäkuussa 2017 puoluekokouksemme Jyväskylässä valitsi Jussi Halla-ahon puheenjohtajaksi ja koko muukin puheenjohtajisto laitettiin uusiksi. Tämän seurauksena käynnistyi kiero operaatio, jonka jo tunnemme. Merkel ja Macron eivät halunneet Suomen hallitukseen aidosti kansallismielistä puoluetta ja käyttivät piksettipoikinaan Sipilää ja Orpoa. Löysiin puheisiin arvopohjista ei ole tarve palata. Palkinnoksi petturit saivat ministerinpaikat.

Tänään 14.4 siniset petturit saavat palkkansa ja havaitsevat viimeistään toimineensa Timo Soinin ministeriuran aisankannattajina, joille ei jäänyt mitään käteen. Kokoomusoperatiivien kuiskuttelut siitä, kuinka kannattaa loikata, koska kannatus seuraa Soinia voi jokainen arvioida tämän päivän vaalituloksen perusteella kun ennakkoäänet klo 20 julkistetaan. Iivisniemessä raikaa röhönauru samalla kun lihapiirakkaa, olutta ja juustohampurilaisia kuluu vaali-illan sinisille höynäytetyille nauraa renkuttaessa.

Kokoomus on pyrkinyt rakentamaan oman vaalikampanjansa ”Luotamme Suomeen”-teemalla, joka ilmeisesti yrittää olla leikisti kansallismielinen, tosin kovin kömpelöllä tavalla. Kokoomuksen takana häärää iso raha ja iso kansainvälinen euroglobalistiverkosto, joka tarvitsee höynäytettäviä äänestämään kokoomuksen mukamas tolkun politiikkaa. Sumuverhona kokoomuksella on pari ehdokasta, jotka ovat mukamas kansallismielisiä ja maahanmuuttokriittisiä. Jos he ovat tosissaan, heidät vaiennetaan. Koska he tuskin ovat tosissaan, he vaikenevat ja äänestävät Orpon Rajat auki-politiikkaa, jos kansanedustajia ovat.

Kokoomus on näyttönsä antanut. Se on kaikkea muuta kuin kansallismielinen puolue. Se on EU-liittovaltiota lobbaava toimija, jolle Suomen itsenäisyys ei merkitse mitään. Kuinka montaa EU-integraatioon tähtäävää projektia kokoomus on vastustanut? Tarjoan kahvit sille, joka osaa nimetä yhden. Tämä ministeri Anna-Mari Virolaisen puhe 27.8.2018 tai valheellinen Stubbin eurohypetys (26.6.2013) kertovat omaa karua kieltään. Muistanette myös, kuinka Petteri Orpo kertoi pakolaisten motiivien epäilyn olevan rasismia (22.8.2015 HS).

Tulen erikseen raportoimaan tapahtumista Milanossa 8.4.2019, mutta oli mielenkiintoista havaita, miten EU-parlamentissa vaikuttava euroglobalistinen kokoomusoperatiivi reagoi: syyttely putinismista alkoi heti. Syy tälle on selvä. Kokoomus haluaa pitää Suomen tiukassa euroatlantistisessa koordinaatiossa hännystelemässä Merkeliä, Macronia sekä muitakin Brysselin euroglobalisti-isäntiään. Siksi Putin-hysteriaa pitääkin luoda aina tarpeen tullen viemään huomio muualle.

Perussuomalaiset tulee erittäin aktiivisesti toimimaan uudessa europarlamenttiryhmässä yhteistyössä muiden kansallismielisten kanssa. Yhteistyö lupaa erittäin hyvää tulevalle.

Yhteenvetona totean, että ääni kokoomukselle on vakavampi asia kuin ääni vasemmistoliitolle tai vihreille. Vasemmisto ja vihreät haluavat täysin avoimesti tuhota Suomen haittamaahanmuutolla ja ilmastovouhotuksella. He ovat fanaatikkoja, jotka palvelevat tietämättään paljon isompia, piilotettuja päämääriä, tavallaan isoja lapsia.

Kokoomus sen sijaan esiintyy jonkinlaisena maltillisena kansanpuolueena kätkien kierot ja vihamieliset tavoitteensa, joihin kuuluu väestönvaihto & islamisaatio, EU-armeija, EU-liittovaltio ja Suomen kansallisomaisuuden myynti ulkomaille.

Jos et äänestä perussuomalaisia, äänestä jotain muuta puoluetta. Älä kuitenkaan äänestä eurofederalistien pankkiiripuoluetta kokoomusta, joka on kaikkein eniten Suomen itsenäisyydelle ja taloudelle vaarallisin toimija.

 

Olli Kotro on ehdolla Euroopan parlamenttiin keväällä 2019 perussuomalaisten listalta. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on työskennellyt pitkään perussuomalaisten palveluksessa Euroopan parlamentissa ja sitä ennen ulkoasiainministeriössä. Voit seurata Olli Kotroa Twitterissä ja Facebookissa.

Tietoa julkaisijasta

Olli Kotro

Olli Kotro oli ehdolla Euroopan parlamenttiin keväällä 2019 perussuomalaisten listalta. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on työskennellyt pitkään perussuomalaisten palveluksessa Euroopan parlamentissa ja sitä ennen ulkoasiainministeriössä. Nykyisin Kotro toimii Laura Huhtasaaren avustajana Euroopan parlamentissa.

Voit seurata Olli Kotroa twitterissä ja Facebookissa.