Blogit

Miksi EU-ero?

Olen kirjoittanut aikaisemminkin siitä miksi Suomen pitäisi erota Euroopan Unionista pikimmiten, mutta asiaperusteet eivät ole ihan kaikille vielä valjenneet. Niinpä yritän esittää syyt yksinkertaistetussa muodossa. Eli seuraavassa ne syyt, joiden takia Suomen pitää erota Euroopan Unionista.

1. Laki

EU-liitos, markan katoaminen, EU-jäsenyys, nykyinen EU ovat kaikki olleet ja ovat edelleen Suomen lakien vastaisia. Ne ovat valtiosääntömme ja yhteiskuntajärjestyksemme vastaisia. Ne ovat perustuslakimme vastaisia. Voit toki kannattaa EU-jäsenyyttä, mutta silloin on syytä muistaa se, että kannatat lakiemme vastaista toimintaa. Esimerkistä käy europarlamentin julistus joulukuulta 2016. Tuolloin europarlamentti antoi julkilausuman, jonka mukaan se on ENSISIJAINEN PARLAMENTTI KOKO EUROOPAN UNIONIN ALUEELLA. Suomi mukaan luettuna.

Yksikään suomalainen meppi, poliitikko, kansanedustaja, virkamies tai viranomainen ei reagoinut asiaan lainkaan. Yksikään suomalainen toimittaja ei edes kommentoinut asiaa. Se on mielenkiintoista. EU-parlamentti oli juuri julistanut syrjäyttäneensä Suomen eduskunnan maamme korkeimpana lainsäädäntöelimenä. Suomalainen kansanedustuslaitos, suomalainen demokratia, oli kumottu, eikä kukaan hetkauttanut eväänsä.

Kyse oli siis poliittisesta vallankaappauksesta, jossa ulkomaalaiset ilmoittivat päättävänsä Suomen asioista. He ilmoittivat julkisesti, että Suomen eduskunta on TOISSIJAINEN PARLAMENTTI. Eli europarlamentin alainen elin. Jos olet sitä mieltä, että Suomen pitää olla EU:n jäsen, olet myös sitä mieltä, että Suomen kansanedustuslaitoksen alistaminen ulkopuolisen päätäntäelimen alaisuuteen on hyväksyttävää, vaikkakin lakiemme ja valtiosääntömme vastaista. Mutta tämä on vain yksi EU-asia, jossa maamme lait on syrjäytetty ja/tai kumottu. Muitakin on ja paljon.

Jos olet sitä mieltä, että Suomen laki on se jota noudatetaan, et voi olla vaatimatta EU-eroa. Jos et sitä vaadi, hyväksyt laittomuuden tilan. Sinulle Euroopan Unioni on tärkeämpi kuin maamme perustuslaki ja lait ylipäätään. Tästä on kyse juridiikan kannalta.

2. Talous

Euroopan Unionin jäsenyys on tuottanut Suomelle ja suomalaisille vain taloudellista tappiota. Jokainen voi käydä itse tarkistamassa asian PELKKIEN JÄSENMAKSUJEN OSALTA. Luvut ovat Euroopan Unionin omia lukuja. Ne ovat siis EU:n virallisia lukuja.
https://eurooppatiedotus.fi/suomi-ja-eu/suomen-eu-jasenmaksut/

Näistä taloudellisista tappioista käytetään eurokraattista termiä ”Nettomaksaja”. Tämä termi tarkoittaa selkokielellä sitä, että me emme hyödy EU-jäsenyydestä senttiäkään. Päinvastoin. Menetämme jatkuvasti rahaa. Se on teidän suomalaisten rahaa. Me emme saa mitään EU-tukia. Me maksamme Euroopan Unionille miljardin verran joka vuosi ja EU antaa siitä meille takaisin osan erilaisten tukien muodossa. Yksikään EU-tukisentti ei ole siis mitään plussaa tai EU:lta saatua rahaa, vaan osa meidän omista rahoistamme, jotka on kierrätetty unionin kassan kautta. Tätä nettomaksaja tarkoittaa. Me maksamme enemmän kuin saamme. Teemme siis koko ajan taloudellista tappiota.

Euroon on uponnut suomalaisten rahaa vähintään 23 miljardia. Luultavasti luku on lähempänä 40 miljardia. Täsmällisen luvun hahmottaminen on hankalaa, sillä eurotukia ja euron pönkittämistä on piiloteltu sinne tänne erilaisiin ”instrumentteihin” ja ”sopimuksiin” juuri siksi, etteivät sinne kadonneet miljardit herättäisi niin suurta närää suomalaisten veronmaksajien keskuudessa.

Euro on myös se vipu, jonka avulla Euroopan Unioni hallitsee Suomea konkreettisesti. Suomella ei ole omaa talouspolitiikkaansa. Ruotsilla on. Ruotsin taloudella on mennyt niin hyvin, että kun Suomessa on leikattu eläkkeitä, sosiaalitukia, palkkoja, niin Ruotsissa niitä on nostettu noin 4% netto. Vain siksi, että Ruotsilla on oma talouspolitiikka ja raha, mutta meillä ei. Kuten Alexander Stubb sanoi televisioidussa eduskunnan täysistunnossa keväällä 2015 juuri ennen vaaleja: Olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Brysseliin. Stubb lausui tämän kahdesti painottaen. Mitä tekivät kansanedustajat? Eivät mitään. Eivät yhtään mitään. Koska he hyväksyvät tämän.

EU-jäsenmaana me emme myöskään enää kerää tullituloja itsellemme. Me keräämme ne Euroopan Unionille, koska meillä on EU:n ulkoraja. Arviot taloudellisten menetysten suuruudesta vaihtelevat laskijasta riippuen, mutta konservatiivisen arvion mukaan menetykset ovat olleet yli 20 miljardia EU-jäsenyyden aikana. Toisten arvioiden mukaan menetykset Suomelle ovat olleet paljon pahemmat.

Eikä tässä suinkaan kaikki. Johtuen Euroopan Unionin alkuperäisistä ehdoista me jouduimme lainaamaan rahaa yksityisiltä pankeilta ennen Euroopan keskuspankin perustamista. Noita yksityisiltä liikepankeilta otettuja velkoja oli maksettu vuoteen 2015 mennessä noin 70 miljardia euroa. Emme siis voineet lainata omalta keskuspankiltamme, jo siitäkin syystä ettei meillä enää ollut omaa rahaa. Jos joku siellä nyt sanoo, ettei niin olisi voitu tehdä muutenkaan, ei joko tiedä mistä puhuu tai valehtelee. Japanin valtionvelka oli vuonna 2018 peräti 238 prosenttia. Ovatko japanilaiset huolissaan valtionsa velasta? Eivät hirveästi, koska velka on jenivelkaa. He ovat siis velkaa itselleen. Omalle keskuspankilleen. Entä Japanin jenin arvo? Se on alhainen, totta, mutta niinpä vientikin vetää kohtalaisesti. Ja eikös Suomea kaikkien talousviisaiden puheissa pidetä vientivetoisena? Oma arvoltaan alhainen valuutta piristäisi kummasti sitäkin.

Eikö muka? Jos joku nyt sattuu muistamaan kuinka Nokia ponkaisi maailman matkapuhelinvalmistajien ykköseksi muistaa varmaan myös syyn siihen. Se oli markan devalvoituminen yhdessä yössä lähes 30%. Se tarkoitti Nokian SUOMESSA valmistettujen luurien hintojen laskua 30% yhdessä yössä. Siihen eivät Ericson, Motorola ja muut kyenneet vastaamaan. Kun Suomi liitettiin lainvastaisesti euroon, Nokia ryhtyi valmistamaan luurejaan Kiinassa ja halpatuotantomaissa. Nokiakin ajettiin alas tässä maassa. Euron vuoksi. Monen muun tavoin.

Euroopan Unionin Venäjälle asettamat pakotteet iskivät Suomeen, kuten Suomessa vieraillut saksalaisministeri loihe lausumaan, ”kaikkein kipeimmin.” Olemme menettäneet joka vuosi noin miljardin vientitulot. Arviolta 3000 työpaikkaa katosi maasta yhdessä humauksessa. Ja koska suomalaiset poliitikot ja virkamiehet ajavat joidenkin muiden etuja kuin meidän, pakotteet otettiin käyttöön ja niitä jatketaan, vaikkei kukaan muu niitä noudatakaan. Mercedes Benz avasi hiljattain peräti kolme autotehdasta Venäjälle, eteläisen EU:n maataloustuotteet eivät ole kuuluneet pakotteiden piiriin jne. Me maksamme tästäkin ainakin miljardin vuodessa. Kiitos EU:n.

Kaiken kaikkiaan Euroopan Unionin Suomelle ja suomalaisille aiheuttamat taloudelliset tappiot lasketaan vähintään kymmenissä miljardeissa euroissa. Luultavasti sadoissa miljardeissa. Ja suonenisku jatkuu edelleen, juuri tälläkin hetkellä kun luet tätä. Mielestäni tämä on hyvin painava syy erota Euroopan Unionista saman tien.

3. Itsenäisyys

Kaikkein painavin syy EU-eroon on itsenäisyys. Olen ehdoton itsenäisyyden kannattaja, emmekä me ole nyt, emmekä varsinkaan tulevaisuudessa itsenäisiä Euroopan Unionin jäseninä. Joka muuta väittää on höhöhöhöpopulisti. Usein minulle sanotaan eikö Saksa muka ole itsenäinen maa? No, ei ole. Saksa on edelleen ulkomaalaisten sotilaitten miehittämä maa ja on ollut sitä vuodesta 1945, mutta sen lisäksi koko EU on vain jatkoa Saksan suunnitelmille Saksan alaisuudessa yhdistyneelle Euroopalle. Mutta ei. Saksa ei ole suvereeni kansallisvaltio, kuten ei yksikään Euroopan Unionin jäsenvaltio. Ei edes Ranska, vaikka se mielellään kuvitteleekin niin. Itsenäisyys on juuri se syy miksi Iso-Britannia jättää Euroopan Unionin. Se ei alistu ulkomaalaisten komentoon, eikä aijo luopua parlamentaarisesta itsenäisyydestään, sotilaallisesta itsenäisyydestään, eikä taloudellisesta itsenäisyydestään. Asia on niin yksinkertainen.

Itsenäisen suvereenin valtion tunnusmerkit ovat seuraavat: Oma lippu, oma raha, oma lainsäädäntövalta, oma armeija, oma rajavalvonta. Näistä meillä on jäljellä oma lippu. Jo nyt rajavalvontamme on osa yleiseurooppalaista rajavalvontakoneistoa. Siksi noin 30 000 ulkomaalaista käveli vuonna 2015 Suomeen kenenkään estämättä. Asiasta oli päätetty EU-tasolla. Omaa armeijaahan meillä ei enää ole, kiitos isäntämaasopimuksen, ja merkkinä sotilaallisen itsenäisyyden menettämisestä onkin ulkomaalaisten asevoimien invaasio, joka jatkuu poliitikkojen ja virkamiesten lainvastaisen toiminnan seurauksena edelleen. Euroopan Unionista tulee noin 70% uudesta lainsäädännöstämme. Me emme voi kieltäytyä ottamasta käyttöön EU-direktiivejä. Voimme vain soveltaa niitä. Meillä ei siis ole enää omaa lainsäädäntävaltaa. Markasta luovuttiin kansaa harhauttamalla lakiemme vastaisesti, eli meillä ei enää ole omaa rahaa. Lippu meillä vielä on, mutta sitäkin pyritään korvaamaan EU:n lipulla aina kuin se on mahdollista.

Me emme siis ole enää itsenäisiä.

Voit suuttua, loukkaantua, hämmästellä, olla eri mieltä, mutta tämä on totuus. Itsenäistä Suomea, sitä johon synnyit ennen vuotta 1995, ei ole enää olemassa. Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlat olivat irvokkainta propagandaa mitä sitten Neuvostoliiton kaatumisen on Euroopassa harjoitettu. Ne olivat niin suuren luokan propagandapetos, ettei sitä mittaa ymmärrä, jollei tajua ettei Suomi enää ole itsenäinen valtio, vaan Euroopan Unionin osavaltio. Lakiemme ja valtiosääntömme vastaisesti.

Jos kannatat EU-jäsenyyttä, vastustat Suomen itsenäisyyttä. Asia on näin yksinkertainen De jure ja De facto. Voit kiukutella asiasta, mutta tosiasiat ovat tosiasioita. Jos haluat itsenäisen isänmaan, oman kotimaan, sinulla ei ole muita vaihtoehtoja kuin kannattaa EU-eroa.

Valinnan teet näiden kahden välillä. Mitään välimuotoja, tai ”kolmansia teitä” ei ole. Itsenäisyys tai ei.

http://rayhablogi.blogspot.com/2019/05/viisi-eu-valhetta.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2019/05/eu-vaalivalheet.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/05/eu-saksalaisen-herrakansan-hanke.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/10/suomi-eun-heittopussi.html

Kirjoitus on uudelleenjulkaistu Sande Parkkosen luvalla
Miksi EU-ero?
Sande Parkkosen blogi