Blogit

MYYTTI: Kokoomuksen sisäinen oppositio

Vaalien lähestyessä ihmiset alkavat käyttäytyä oudolla tavalla. Esimerkiksi Jabba-kok-kesk-hallitus panikoi lisäämällä rahaa säilöönottoyksikköön Ouluun.

Maahanmuuttajien motiivien arvostelua rasismina pitänyt Petteri Orpo paasaa suomalaisista arvoista vaikka muistamme Petteri ”Arvopohja” Orpon mietteet aivan erilaisina parin vuoden takaa.

Vaalikenttä alkaa myös täyttyä myyteistä. Yksi, johon törmää usein, on se, että ei kokoomus oikeasti ole haittamaahanmuuttoa tai EU-liittovaltiota lobbaava puolue ja  sillä on ”sisäinen oppositio”.

Eli kokoomus on ajanut EU-liittovaltiota ja löperöä maahanmuuttoa vuosikaudet, mutta ei oikeasti ole sitä mieltä, tai tilanne on muutettavissa. Tässä on hiukan samaa kun keskustalaisissa ”EU-kriitikoissa”, jotka kuulemma uudistavat EU:n.

Kokoomuksen sisäistä oppositiota kukaan ei ole nähnyt, kuten ei näitä EU:n uudistaneita keskustalaisiakaan. On kuitenkin kuulemma niin, että koska perussuomalaiset ovat Kremlin ohjauksessa ja eivät pääse hallitukseen (koskaan) ja koska arvopohja on vääränlainen, kannattaa äänestää kokoomusta.

Kokoomuksessa on esimerkiksi Atte Kaleva, Wille Rydman ja myös säännöllisin väliajoin kommunistiprofessoreita nälvivä Zysse. Kai Pöntisen comebackia odotellaan, puhuihan hän myös ennen viime vaaleja hiukan kuin Orpo suomalaisesta kulttuurista.

Fiksumpi tajuaa katsoa peruutuspeiliin ja kysyy itseltään: Miten on mahdollista, että vaikka äänestän jatkuvasti kokoomusta, Suomi ei toimikaan kuten ”kriitiinen” kokoomusehdokas, ja hallituspuolue kokoomuksen johdolla Suomeen lappaa tuhansittain elätettäviä tulokkaita, suomalaisia kiusataan pakkoruotsilla ja Suomen EU-politiikka on samaa puudelimaista komission nuoleskelua kuin aina?

Kaikkein fiksuin tajuaa, että ääni kokoomukselle on ääni haittamaahanmuutolle ja EU-liittovaltiolle. Kaikissa vaaleissa.

 

Olli Kotro on ehdolla Euroopan parlamenttiin keväällä 2019 perussuomalaisten listalta. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on työskennellyt pitkään perussuomalaisten palveluksessa Euroopan parlamentissa ja sitä ennen ulkoasiainministeriössä. Voit seurata Olli Kotroa Twitterissä ja Facebookissa.

Tietoa julkaisijasta

Olli Kotro

Olli Kotro oli ehdolla Euroopan parlamenttiin keväällä 2019 perussuomalaisten listalta. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on työskennellyt pitkään perussuomalaisten palveluksessa Euroopan parlamentissa ja sitä ennen ulkoasiainministeriössä. Nykyisin Kotro toimii Laura Huhtasaaren avustajana Euroopan parlamentissa.

Voit seurata Olli Kotroa twitterissä ja Facebookissa.