Blogit

Sukupuoli

Sukupuolesta on käyty paljon vääntöä SETA:n turmiollisen olemassaolon takia, mutta tässä blogikirjoituksessa itse haluan käsitellä, miksi sana itsessään on suomen kielessämme niin vahva. Kuten on monesti aiheesta kirjoitettukkin, yhdyssana muodostuu sanoista suku ja puoli. Molemmat näistä kumoavat harhoja, joita sateenkaarideologia levittää. Tilannetta ei myöskään helpota liitesana ”sukupuoli-identiteetti”, koska koko ajatus identiteetistä on mielestäni egotistinen ja individualistinen halvennus siitä mitä ihminen on, kuten avasin aiemmassa blogissani.

Suku on selvä sana. Se on meidän vanhemmat, heidän vanhemmat ja niin edelleen, kaikki heistä polveutuneet omissa sukupolvissamme ja meidän jälkeen tulleissa sekä niissä sukupolvissa jotka eivät vielä ole syntyneet, perimämme. Aivomme voivat unohtaa, muistot kadota, itselle voi rankentaa haluamansa kaltaisen kuoren, muuttaa kauas pois ja esittää jotain muuta maailmalle, mutta sinä olet kuka olet ja sitä totuutta ei voi muuttaa. Alitajunnasta sen joka ihmisestä löytää, vaikkei sitä kaikki välttämättä pysty itsellensä tunnustamaan.

Puoli on selvä sana. Puolikas, kaksi, josta tulee yhdessä yksi täysi. Kaksi toistaan täydentävää, mutta erilaista osaa, kumpikin ontto itsessään. Tätä ajatusta voisi viedä vaikka kuinka esoteeriseksi mutta minä en ole se kaikkein tietävin niistä asioista joten palataan takaisin jokapäiväiseen. Puoli selkeästi tuhoaa koko ”ei-binäärisen” ajatuksen. Ei-binäärinen puolikas suvusta? Ok, mitäs muuta unta tuli nähtyä?

Se, ettei normaalisti lingvistiikkaa hyvin hyväksikäyttävä uusvasemmisto ole keksinyt uutta sanaa tälle on mielestäni merkki heidän heikkoudesta. Sekin on, että he joutuvat monien heidän ideologisten konseptien kanssa pakottamaan jotain anglismeja, mitkä ontuvat vakavasti todellisessa elämässä. Toinen vahva sana Suomen kielessä on sukupolvi. Se osoittaa, mitä näiden sanojen käyttö menneiden suomalaisten suissa on tarkoittanut, että suku ja perimä on toiminnassaan maailmassa yksi ruumis. Pojasta polvi paranee! No, ei aina mutta on kuitenkin osa kansamme korpuksessa. Kielemme itsessään, rotusielumme peili, tuhoaa kaikki perhevastaiset, individualistiset ja materialistiset näkemykset näistä asioista, meidän ei tarvitse perustella tai väitellä mitään.

 

Olen ehdolla tulevissa eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla Sinimustan Liikkeen edustajana.

Voit seurata minua twittersissä: https://twitter.com/A_Veikkola
tai instagrammissa: https://www.instagram.com/vekkee44/

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jussi Neuvonen

Hyvä blogi. Mutta vaikka naiset yleensä ja feministit vielä erityisesti vastustaisivat niin ”Feministiset Naiset ry.” voi toivottaa miehet tervetulleiksi naisten pukuhuoneisiin. Koska maailman rakenne on sellainen. Oli mahdotonta ajatella sellaistakin että Skepsis ry. olisi suhtautunut skeptisesti ns. koronarokotteisiin. Kyllä maailmaan järkeä mahtuu mutta se jolla on rahat sanoo mitä tehdään.

Tietoa julkaisijasta

Aleksi Veikkola

Pirkkamies
twitter: @A_Veikkola
instagram: vekkee44
tiktok: aleksiveikkola

Minulla ei ole yhtään alkuperäistä ajatusta tai niiden yhdistelmää. Olen tässä blogissa ajatusten levittäjä tai uudelleenmuodostaja. Luen laajasti ja esitän asiat omin sanoin. Minulta voi aina kysyä mistä tuon idean sain ja voin ohjata kysyjän siihen suuntaan. En usko että alkuperäisisä ajatuksia on olemassa muutenkaan, kaikki on ollut aiemmin ja kaikki tulee tapahtumaan uudestaan eri muodossa. Nihil novum sub sole.