Blogit

Trumpilta joulupommi!

Presidentti Donald Trump suhautti toissapäiväisellä tiedotteellaan tulen sytytyslankaan, joka tullee räjäyttämään uutispommeja viimeistään joulun jälkeen. Tällä hetkellä valtamediat vaikenevat aiheesta visusti kaikilla kielillä. Trump nimittäin julisti kansallisen hätätilan (national emergency), ja määräsi sen nojalla kaikkien Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti ihmisoikeusloukkauksiin ja korruptioon syyllistyneiden varat takavarikoitavaksi.

Tämä merkinnee sitä, että jo vuosia Yhdysvaltain vaihtoehtomedioissa esiin nostetut aiheet tutkitaan nyt virallisesti ja syyllisille koittaa tukalat ajat. Varojen jäädyttäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että tutkinnat ovat edenneet jo pitkälle, koska operaatio on toteutettava nopeasti varallisuuden ja todistusaineiston katoamisen estämiseksi.

Vyyhteä vuosia seuranneena voin esittää valistuneen arvion, että päällimmäisinä esille nousevat George Sorosin lukuisat järjestöt, kuten Open Society Foundation, Billin  ja Hillaryn Clinton Foundation ja lukuisat sen lähellä toimineet järjestöt ja henkilöt, joiden on jo osoitettu selkeästi osallistuneen kaikin mahdollisin ja vastenmielisin tavoin Trumpin tiedotteessa esitettyyn rikolliseen toimintaan. Ainakin ”Uranium One”-sopimus kytkee myös entisen herra presidentti Obaman epäiltyjen joukkoon.

Kyseisten järjestöjen taustalta löytyy ”humanitaarisen avun ja pakolaisavun” nimissä harjoitettua ihmiskauppaa, pedofiliaa ja Trumpin tiedotteen mukaan vakavia pyrkimyksiä horjuttaa sekä Yhdysvaltain kansallista turvallisuutta että kansainvälisiä suhteita ja vakautta.

Kyseessä on kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus, jonka lonkerot ulottuvat myös Suomeen, täällä erityisesti maahanmuuttobisneksen, poliittisen korruption ja kansainvälisen veronkierron lonkeroihin. Kuten Yhdysvalloissa, myös Suomessa rikollinen toiminta näyttää vakiintuneen poliittisen ja taloudellisen vallan huipun tavaksi, mistä se on äärimmäisen vaikea suitsia kuriin.

Trump ainakin latasi kovat piippuun. Kuka Suomen presidenttiehdokkaista lähtee ”kuivattamaan omaa suota”?

 

Tietoa julkaisijasta

Timo Isosaari

Timo Isosaari menehtyi kesällä 2020 kovin nuorena. Hän oli poliittisesti sitoutumaton ja mielipiteet olivat hänen omaan työ- ja elämänkokemukseensa perustuvia. Timo Isosaaren muistoa kunnioittaen hänen kirjoituksensa ovat edelleen luettavissa Kansalaisessa.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement