Blogit

Vasemmistoliitto: sotakaan ei oikeuta sulkemaan rajaa

Kuva: Kainuu, Finland - panoramio (8).jpg. Wikimedia Commons. CC BY-SA 3.0.

Vasemmistoliiton edustajien mukaan Venäjän rajan sulkeminen ei ole sallittua edes sodan aikana. Perustuslakivaliokunnan lausuntoon jätetty eriävä mielipide:

”Valtiosopimusoikeutta koskevan Wienin yleissopimuksen 27 artiklan mukaan valtio ei voi vedota sisäisen oikeutensa määräyksiin perusteena valtiosopimuksen täyttämättä jättämiselle. Poikkeuslakimenettelyllä ei voida ratkaista ristiriitaa kansainvälisten sopimusten kanssa eikä poikkeuslailla voida tehokkaasti poiketa Suomea sitovista ihmisoikeusvelvoitteista. Ehdotus on ristiriidassa myös sellaisten ihmisoikeusvelvoitteiden kanssa, joista poikkeaminen ei ole sallittua edes sodan tai muun hätätilan aikana.”

Kuvittele talvisodan rintamalle punikkien ylläpitämiä turvapaikkapisteitä, joista pääsee vapaasti rajan yli.

Vasemmistoblokki luulee putinin olevan iloinen siitä, että Puolan armeija ei päästänyt Valko-Venäjän rajalle rahdattuja siirtolaismassoja Puolaan vaan työnsi ne takaisin tarvittaessa voimakeinoin. Oikeusvaltio kuulemma romuttui, kun armeija toimi kuten armeijan pitää.

Miten noin tyhmästi voi ajatella? Kuten huomaatte, koitan varsin rehellisesti ymmärtää (vaikken ole samaa mieltä), mutta en silti saa hännänpäästäkään kiinni miten noin naurettavaan ajatuskulkuun on voitu päätyä.

Puolueita, jotka haluavat tänne miljoona suomenkielentaidotonta Venäjän kansalaista, syytetään aivan oikeellisesti pyrkimyksestä saattaa Suomi Venäjän vaikutuspiiriin. Rasismista ei kukaan ruikuta.

Miksi pitäisi suhtautua jotenkin eri tavalla hankkeisiin tuoda Venäjän kautta Suomeen miljoona lukutaidotonta Afrikan arabia? Mistä muusta tässä on muka kyse kuin yrityksestä luoda Suomeen maakunta, joka olisi käytännössä Saudi-Arabian alusmaa? Paitsi tietysti euroalueen suistamisesta kaaokseen Venäjän eduksi.

Ei ole sattumaa, että Tony Blair -instituutti, jossa Sanna Marin on töissä, saa miljoonarahoitusta Saudi-Arabiasta. Samalta taholta, joka yritti rakentaa keskelle Helsinkiä suurmoskeijan, projektin johdossa julki-islamisteja.

Ei ole myöskään sattumaa, että punavihreät sosialistit ja ääri-islamilaiset jihadistit ovat kansainvälisellä areenalla ja yliopistomaailmassa liittoutuneina – sivistynyttä maailmaa vastaan.

Politiikan viihteellistymisestä kertoo karua kieltä, että etsitään kilvan tekosyitä päästää putinin keilapallot rajan yli pelkästään sen takia ettei tehtäisi ”perussuomalaista politiikkaa”.

Itse asialla ei ole mitään väliä. Pakko vain päästä olemaan eri mieltä perussuomalaisten kanssa. Hinnalla millä hyvänsä.

Ymmärtääkseni rajan takaa jätettyjen juhlapaikkahakemusten lukumäärää tai vastaanottotahtia ei aiota edes pitää kohtuullisissa määrin hillittynä, vaan kaikki pitää ottaa käsittelyyn ja käsittelyn ajaksi Suomeen odottamaan päätöstä? Ja toki ”paperittomien suojeluohjelmaan”, jos tulee hylätyksi.

Kun SDP valtaan palattuaan avaa ensi töikseen itärajan, putin tuo jokaista läpipäästettyä keilapalloa kohden rajalle kymmenen uutta. Saa nähdä, kuinka ison rykmentin ehtii kerätä ennen kuin seuraavalla hallituksella menee sormi suuhun. Eihän tän näin pitäny mennä.

Älkää antako Venäjän hyödyntää ihmisten hätää. Jos siellä siis on yhtään oikeaa hädänalaista. Venäjä on luvannut ohjelmaan hyväksytyille yltäkylläisen elintason, jonka suomalainen työväki kustantaa. Se houkuttaa surffareita, ei pakolaisia.

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Teoriassa vasemmisto on sitä mieltä, että Venäjältä voisi marssia vapaasti maahan 5 miljoonaa venäläistä, kunhan pyytävät turvapaikkaa.

Mockingbirdmedia

Kommarit ovat oikeassa siina mielessa etta Suomihan ei viela ole avoimessa sodassa Venajaa vastaan, mutta koska deepstaten suunnitelmat etenee niin todennakoisesti kohta ollaan… Talla hetkella suurin uhka on siis tulevan antautumissopimuksen allekirjoittaminen joka antaa miehitysjoukoille luvan tehda ja (sala)kuljettaa mita tahansa missa tahansa, ilman etta meilla on oikeutta puuttua saati rangaista siita!

Ruoste Iskee

Eikä tuota alkuasukkaiden moskeijahanketta ole lopullisesti edes haudattu, vaan sitä nimenomaan haudotaan koko ajan että milloin se rakennetaan. Elokapinan ohella ainakin vasemmistoliiton voisi listata terroristi järjestöinä.

Tahvo

Oikeastaan tämä on hyvä testi, että nähdään kuinka paljon Putinisteja Suomessa on. Viherkommarit nyt ainakin, mutta SDP on myös tulossa mukaan joukkoon maanpettureita. Kommarit taitaa ottaa edelleen ohjeet Moskovasta.

Lehmivirta

Erittäin hyvin kirjoitettu, arvostan.