Blogit

Ei kulttuurijihadia Suomeen

Puhuin eilen 19.8.2017 Helsingissä Senaatintorilla mielenosoituksessa jonka oli järjestänyt Finnish Defence Leagua suurmoskeijaa vastaan. Linkki videoon löytyy  https://www.youtube.com/watch?v=pgL4jsD3irM

 

Otan osaa Turun eilisten tapahtumien vuoksi kuolleiden ihmisten omaisten suruun. Toivon voimia ja pikaista toipumista loukkaantuneille.

Halveksun syvästi heitä, jotka jumalansa nimissä tappavat. Näille murhaajille ei pidä osoittaa armoa eikä ymmärrystä.

Olin jo pitkään miettinyt, mitä tässä juuri nyt sanoisin. Olin ajatellut kertoa sellaisista asioista, kuin esimerkiksi suurmoskeijan käyttötarkoituksesta ja sen seurauksista, jotka voivat olla peruuttamattomia Suomessa. Aioin kertoa sen rahoittajista sekä moskeijoiden eroavaisuudesta kristittyjen kirkkoihin ja muihin uskontoihin liittyviin huoneisiin.  Olin ajatellut puhua siitä, miten poliittinen islamismi tuhoaa yhteiskuntarauhaa, jos annamme sen pedon lailla nykyisellä voimallaan vyöryä maahamme. Maltillista poliittista islamia ei ole. Moskeijaa, sharia-lain noudattamista ja valtiota ei voi erottaa toisistaan.

On käsittämätöntä, että vihervasemmistopuolueiden edustajat ajavat voimakkaimmin sekä tätä moskeijahanketta, että yleensäkin tällaisen ääriliikkeen kasvua koko Euroopassa. Eivätkö he tiedä, että poliittinen islam toimii heidän edustamiaan liberaaleja ja demokraattisia arvoja vastaan? Poliittinen islam ei integroidu yhteiskuntaamme, moskeijoiden toiminnan tavoite on edelleen eristää oma yhteisönsä ja estää heidän integroitumisensa yhteiskuntaamme. Jos se saa valtaa ja poliittista jalansijaa, se etenee edelleen alkuperäisen Muhammadin klassisen islamin säännöin.

Koska edellä mainituista on jo puhuttu ja kirjoitettu paljon, en alkuperäisestä ajatuksestani poiketen aio enempää toistaa niitä. Tavalliset suomalaiset tosin tietävät näistä asioista yhä liian vähän, vaikka tietoa on saatavilla. Euroopassa ja Suomessa on harvoja rohkeita ihmisiä, jotka kertovat nämä asiat niin kuin ne ovat.

Se voima, jolla totuudenpuhujat pyritään vaientamaan, on uskomaton. Tiedän mistä puhun. Sitä voimaa pyörittää raha ja sillä rahalla on valtaa. Kun vastustat sitä voimaa, sinut pyritään nujertamaan. Kamppailu käydään ainoastaan siitä kuka ehtii heittämään ensimmäisen kiven. Siihen kilpaan lähtee mukaan poliittinen kenttä oikealta vasemmalle sekä valtamedia ja oikeuslaitos. Koska sinä olet paha, oman kilven kiillottamiseksi kiven ottavat myös sellaiset ihmiset joiden luulit olevan samalla puolella. Koska sinä tahraat heidän kilpensä.

Minä kerron teille rehellisesti, miten teidän käy kun uskallatte sanoa että ette halua väkivaltaisen ja alistavan islamin valtaavan maatanne. Tai jos sanot, että pelkäät lastesi ja heidän lastensa tulevaisuuden puolesta, oman kansasi ja kansallisvaltiosi tulevaisuuden puolesta. Sinut pyritään nujertamaan monin tavoin. Pilkka ja viha iskee monelta suunnalta. Joka kerta kun osuu, se sattuu. Pahinta ovat iskut jotka tulevat läheltä ja yllättäen, selkään taputtelijalta – kilpensä kiillottajalta. Lopulta opit torjumaan ja suojautumaan. Siinä vaiheessa olet yksin. Tiedän, että moni ajattelee nyt, että emme ole yksin. Se on totta, tiedän että on paljon samoin ajattelevia ja tuntevia. Koko ajan useammat ihmiset voittavat pelkonsa ja uskaltavat sanoa ajatuksensa ääneen.

Ymmärrän, että ei ole helppoa kertoa mielipidettään tai pelkoaan julkisesti. Esimerkit seurauksista ovat karmeita. Saatat menettää asemasi yhteiskunnassa, työsi, ystäväsi ja hyväksynnän monien mielessä. On kuitenkin tärkeää, että uskallat sanoa mielipiteesi, uskallat kertoa pelkosi. Sinun rohkeutesi antaa toivoa ja voimaa myös sille vieressä seisovalle, tai hänelle joka kotonaan sohvan nurkassa kuuntelee sinua. Sen lisäksi säilytät moraalisi, arvosi ja omatuntosi.

Jos et halua edelleenkään kertoa julkisesti ajatuksiasi ja mielipidettäsi, kerro ne vaikka työkaverille, tarjoilijalle tai taksikuskille – tai puiston penkillä istuvalle tuntemattomalle. Niin kauan kuin olet rehellinen, voit luottaa itseesi.

Pahinta on, kun ihmiset menettävät luottamuksensa parlamentaariseen vaikuttamiseen. Toivon menettäminen demokraattisena pidettyyn yhteiskuntaan on murskaavaa. Jos sinun äänelläsi ja mielipiteelläsi ei ole merkitystä, onko sinun ihmisarvollasikaan merkitystä? Niin, se on sana jota viljellään mielellään kun puhutaan ihmisryhmästä joka on tullut vaatimaan oman erityisen kulttuurinsa ja ideologiansa suvaitsemista mutta ei ole valmis suvaitsemaan sinua ja arvojasi.

Olitko iloinen, kun Helsingin ensimmäinen pormestari Jan Vapaavuori vastusti vaalikampanjassaan suurmoskeijahanketta? Äänestitkö häntä sen vuoksi? Ymmärrän hyvin jos äänestit. Ymmärrän myös pettymyksesi.

Surullista että mikään ei muutu. Viimeisten galluppien mukaan kokoomus on suosituin ja vihreät nousseet toiseksi. Poliittinen peli on vallanhimoista valehtelua. Valtaan päässeet ovat kaikkein härskeimpiä, koska korkeimmille jakkaroille ei pääse jos ei pysty mielistelemään, myymään sieluaan, pettämään ja syömään sanojaan oman asemansa puolesta. Surullista on myös se, että alistettu ja aivopesty kansa äänestää kerta toisensa jälkeen samoja pettureita.

En syyllistä ajattelemattomia äänestäjiä. He ovat järjestelmän uhreja. Sukupolvien ajan syvällä yhteiskunnan portaissa ihmisiä on aivopesty hokemalla perustelemattomia väitteitä jotka muuttuvat manipuloinnin tuloksena normeiksi. Me näemme jo kaikkialla, miten on tapahduttava paljon tuhoa ja pahaa, jotta ihmisten silmät aukeavat ja he alkavat ajattelemaan omilla aivoillaan.

Me emme voi mitään muuta, kuin väsymättä puhua rehellisesti, havainnollistaen asioita lukuisilla esimerkeillä ja faktoilla. Niin monta kertaa kuin samat henkilöt toistavat, että pakettiauto Barcelonan kadulla ruumiiden keskellä ei liity mihinkään, on sanojilla vastuu todistaa väitteensä oikeaksi. Niin monta kertaa kuin samat henkilöt toistavat, että eilen Turussa useiden ihmisten puukotus ei liity islamiin, on sanojilla vastuu todistaa väitteensä oikeiksi. Niin monta kertaa minä sanon, että se liittyy islamilaiseen kulttuurijihadiin jota en halua Suomeen. Ei enää yhtään uhria Suomeen, jihadistit ulos.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement