Blogit

Homovastainen Imaami saarnasi Orlandossa ennen verilöylyä – Vierailee myös Ruotsissa

Sama henkilö, Farrokh Sekaleshfar, käy myös Ruotsissa puhumassa Islamista. Viimeksi hän oli Tukholman naapurikunnassa Järfällassa puhumassa huhtikuussa 2015. Tilaisuuden järjesti Al-Hadi niminen muslimien nuorisojärjestö.


Orlandon iskun jälkeen kirjoittivat jotkut kansainväliset mediat eräästä islamilaisesta saarnaajasta Farrokh Sekaleshfarista, sekä hänen homofobisista lausunnoistaan. Sekaleshfar, joka saarnaa mm. homojen teloittamisesta, oli saarnannut Orlandossa Husseini Islamic Centerissä maaliskuussa. Vain muutama kuukausi ennen Omar Mateenin järjestämää verilöylyä homoseksuaaleja kohtaan Pulse yökerhossa. Omar Mateen oli vaimonsa mukaan uskonnollinen mies.

Vuonna 2013 Farrokh Sekaleshfar on käynyt myös Michiganissa saarnaamassa homovastaista propagandaansa Islamin nimessä. Hän sanoi, että homoseksuaalit tulisi tappaa myötätunnosta.

Sama henkilö, Farrokh Sekaleshfar, käy myös Ruotsissa puhumassa Islamista. Viimeksi hän oli Tukholman naapurikunnassa Järfällassa puhumassa huhtikuussa 2015. Tilaisuuden järjesti Al-Hadi niminen muslimien nuorisojärjestö. Tuolloin Al-Hadi järjesti kolmipäiväisen seminaarin, jossa oli erilaisia luentoja ja saarnoja. Tilaisuus järjestettiin Imam Ali- moskeijassa Järfällassa.

kuvakaappaus-2016-06-19-185748

Al-Hadi yhdistys on kiistäny Orlandon iskun jälkeen tietäneensä, että Sekaleshfar on vihasaarnaaja, mutta tämä ei ole uskottavaa. Youtubessa on ollut jo vuodesta 2013 video, jossa mies kertoo rauhallisin elkein homoseksuaalien tappamisesta. Ei ole uskottavaa, että Järfällalaiset muslimit eivät tuntisi maailmankuulua muslimisaarnaajaa, ja että he eivät seuraisi hänen saarnojaan Sekaleshfarin Youtube- kanavalta, sillä edellisen kerran Al-Hadi yhdistys on laittanut Facebookiin Sekaleshfarin videoklipin 8. kesäkuuta eli vain pari päivää aiemmin Orlandon verilöylyä.

Kutsu

Myöskin homoseksuaaleja piinaava ilmiö on vakavastiotettava asia Ruotsissa, kerroimme vasta kuinka Pride kansaa haukuttiin, heille oli kirjoitettu epämiellyttäviä asioita, sekä poltettu sateenkaariväreissä oleva penkki.

Pride

Tämä tarkoittaa sitä, että naapurimaassamme Ruotsissa ihannoidaan Imaamia, joka kertoo, että Islamin mukaan Homoseksuaalit tulisi tappaa. Suomen tulisi todella miettiä tarkkaan tulevaa moskeijahanketta, sillä näiden seikkojen valossa, moskeijat eivät todellakaan edistä vähemmistöjen integroitumista Suomeen. Moskeijoista on viime aikoina löytynyt huolestuttavaa materiaalia terrorismiin liittyen, kaikki ei ole jäänyt pelkkiin puheisiin.

Sama tapahtuu tällä hetkellä Suomessa. Mellunmäen imaamina toimiva Abbas Bahmanpour totesi Ylen Islam-illassa suorasanaisesti, että homoseksuaalisuus on kielletty, ja että siitä seuraa shariassa kuolemanrangaistus.

20.6.2016

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit