Blogit

Hotelli Espoo-Moskova

Espoon kaupungintalo. Kuva Lauri Rantala / Flickr / CC BY 2.0
Netistä löydettyä: nimimerkki “Savon satakieli”  pohtii Espoon kaupungintalon uusiokäyttöä Lue.fi -kirjakaupan blogisivustolla.

Espoo maksaa vuosittain 100 000 euroa tyhjillään seisovasta homeläävästä, joka aiemmin toimi kaupungintalona. Viritys on kuulemma suojeltua arkkitehtuuria 70-luvulta, eikä sitä siksi voida posauttaa ulkoavaruuteen.

Vaikka Espoolla on varaa metroon ja muuhunkin viihteeseen, kannattaisi silti laittaa tämäkin torso tuottamaan rahaa. Kumma, ettei kaupunki, jossa koulutetaan maan eturivin liikkeenjohto Otaniemen Aalto-yliopistossa, ole ymmärtänyt hyödyntää vanhaa kaupungintaloa. Siksipä Savon Satakieli auttaa innovoimaan ilmaiseksi rakennuksen aivan uuteen nousuun.

Vanhasta kaupungintalosta saadaan pienellä vaivalla neuvostotyylinen ja kommunisminostalgiaa jäljittelevä perinnehotelli oligarkkihinnoituksella. Tällaisia helmiä tuskin löytää enää edes Pietarin lähiöistä. Henkilökunta uuteen hotelliin on jo koulutuksessa. Lue liite:

https://www.suomenuutiset.fi/opetus-kulttuuriministeriolta-100-000-euroa-tukea-espoo-ryhtyi-kouluttamaan-nuoria-vihapuheen-vastaisiksi-agenteiksi/

Eteisaulaan laitetaan pyörimään Oikeusministeriön vihapuheenvastaiset kampanjavideot nonstoppina. Katso tästä:

Huoneiden mustavalkoiset televisiot näyttävät sopivaa ja ennakkoon sensuroitua ohjelmistoa yhdeltä kanavalta.

Aikaa voi kuluttaa myös kuuntelemalla ajankohtaisia esitelmiä ja seminaareja, joissa propagandapuheita pitävät vanhat stalinistit, ja meillähän heiitä löytyy joka päivälle ja varsin hyvistä asemista.

Kellaritilojen seinät ja ovi ovat äänieristetyt ja ovessa on salvan lisäksi tukevat lukot. Tilaa ei käytetä vanhojen viinien säilytykseen.

Lähtiessään asiakas saa mukaansa muistitikullisen tallenteita matkasta.

Asiakastyytyväisyyttä mitataan yhdellä Isä-Aurinkoinen- painikkeella, joka toimii samalla ulko-oven avaajana. Asiakastyytyväisyys on tasan100 %.

Mikäli bisnes ei pelitä, paikka voidaan myydä hyvällä hinnalla Attendolle, Esperille tai Vasemmistoliitolle.