Blogit

Liitytään Natoon

Itänaapurissa on aggressiivinen roistovaltio, joka on hyökännyt naapurimaihinsa viimeisen 11 vuoden aikana. Näillä näkymin Valko-Venäjä tulee seuraavana kaksipäisen kotkan raatelemaksi. Siinä kohtaa Suomi perinteiseen tapaan pyörittelee peukaloitaan ja viheltää: ei Venäjä meitä uhkaa. Suomettuneet ja Venäjän rahoittamat poliitikkomme levittävät tätä valhetta, vaikka Georgia ja Ukraina ovat joutuneet kärsimään Kremlin käskyistä.

Täällä Suomessa uskotaan suorastaan valheelliseen Nato-optioon, vaikka Suomella ei olisi enää mitään mahdollisuuksia hakeutua Naton suuntaan sodan akuutissa vaiheessa tai uhassa. Optio on joko silkkaa naiiviutta tai puhdasta valhetta. Vaihtoehtoisesti julistetaan suomettuneesti puolueettomuutta, joka on vain käytännössä punaisen maton levittämistä Venäjän panssarivaunuille Helsinkiin.

Epävarman ja suorastaan uhkaavan turvallisuuspoliittisen tilanteen vuoksi Suomen on haettava välittömästi apua ja turvaa lännestä: meidän on liityttävä sotilasliitto Natoon. Aktiivinen sotilasyhteistyö, jäsenyyden tuomat taloudelliset edut ja turvatakuut turvaavat Suomen puolustuksen meidän ainoaa sotilaallista vihollistamme vastaan. ”Jos haluat rauhaa, varaudu sotaan”. Nato-jäsenenä Suomi vahvistuisi sotilaallisesti huomattavasti ja Naton perustamissopimuksen 5. artikla viime kädessä turvaa erittäin hyvin kansaamme Venäjää vastaan. Se laittaa hyvin vahvan pelotteen hyökkäämisestä Suomeen. Ja koska vihollisvaltio Venäjä käynnistäisi hakuvaiheessa suunnattoman informaatiosodan kansaamme vastaan, Suomen on parasta saada Natolta tai vähintään Yhdysvalloilta turvatakuut jo hakuprosessin ajaksi.

Meidän on viimein lopetettava suomettuminen. Suomen turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa ei tule enää tehdä Tehtaankadun määräyksestä. Maanpetoksellinen aines on kitkettävä maamme sisältä pois.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Matti Haapala

Kirjoittaja on johtamistutkimuksen opiskelija ja ajatuksiltaan ultrakansallismielinen sekä agraarinen traditionalisti.