Blogit

Vain kansallismieliset puolustavat suomalaista duunaria

Eri puolilla Suomea eri tahojen puolesta vaalitaan Suomeen lisää maahanmuuttajia. Nämä tahot mitä ilmeisimmin suhtautuvat myönteisesti suomalaisen työvoiman korvaamisella ulkomaalaisella väestöllä. Halutaan poistaa saatavuusharkinta ja houkutella sitä myötä lisää maahanmuuttajia. Asia ei ole vain yksittäisten poliitikkojen tai toimittajien pähkähullu idea, vaan asia on muun muassa Elinkeinoelämän Keskusliiton poliittinen tavoite ja lähes kaikki eduskuntapuolueet vähintään myötäilevät sitä. Suomalaisen työntekijän asema on totisesti uhattu, kun lukuisat vallanpitäjät, korporaatiot ja harmaat eminenssit tahtovat asettua täysin heitä vastaan. Perussuomalaiset on korostetusti tätä kehitystä vastaan ja haluamme estää tämän suomalaisvastaisen duunarivihan.

Suomessa on useita työttömiä, jotka ovat valmiita erilaisiin työtehtäviin. Silti globalistien vaatimuksesta halutaan hakea Euroopan ulkopuolelta maahanmuuttajia tätä niin sanottua ”työvoimapulaa” paikkaamaan. Se on vain ja ainoastaan tekosyy oikeuttamaan halpatyömarkkinoiden luomista. Suomalainen osaa vaatia kohtuullista palkkaa ja asialliset työehdot, muualta tulleet eivät välttämättä. Saatavuusharkinnan poistolla suomalaisia duunareita vaihdetaan pois halvempaan. Se on käytännössä yritystuki, jonka hintana on suomalaisten työttömyyden kasvu. Halpatyövoimalla aiheutetaan vain ja ainoastaan kansallista vahinkoa ja suomalaisten ahdinkoa.

Vielä ynnättynä se, että lukuisat maahanmuuttajat eivät välttämättä työllisty. Useista ulkomaisissa väestöryhmissä työllisyysaste on huomattavasti alhaisempi suomalaisiin nähden. Jos tullessaan Suomeen ne eivät korvaa suomalaista duunaria, niistä tulee yhteiskunnalle riippakiviä. Näistä ei välttämättä tule koskaan kunnollisia veronmaksajia, vaan ne jäävät elämään suomalaisten maksamilla julkisilla varoilla. Siitä ei hyödy suomalainen yhteiskunta yhtään. Lisääntyvä maahanmuuttajien määrä aiheuttaisi vain laajenevissa määrin sosiaalisia ongelmia suomalaisten ja maahanmuuttajien välillä. Mutta globalisteille se on sopuisa hinta monikulttuurisen unelman myötä.

Vain me kansallismieliset puolustamme suomalaista duunaria. Ei ole mitään tolkkua siinä, että haetaan maahanmuuttajia, jotka eivät koskaan ole luomassa suomalaisen yhteiskunnan kakkua jaettavaksi. Ei ole mitään tolkkua, että haemme maahanmuuttajia laittamaan suomalaisia duunareita kilometritehtaalle. Meidän perussuomalaisten tavoitteena on saada tämä haittamaahanmuutto lopullisesti pysäytetyksi. Yhteiskuntamme tulisi antaa suomalaisille duunareille viimeinkin aito kunnia eikä pitää heitä ainoastaan vaihdettavina osina. Suomalaisten hyvinvointi rakentuu suomalaisesta työstä ja ilman suomalaista työtä meillä ei ole suomalaista yhteiskuntaa. Ei lähdetä tuhoamaan sitä monikulttuurisuudella ja globalismilla.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Matti Haapala

Kirjoittaja on johtamistutkimuksen opiskelija ja ajatuksiltaan ultrakansallismielinen sekä agraarinen traditionalisti.