Blogit

Onko Trump uusi Hitler?

Trump natsina Amerikan liberaalien propagandan mukaan.Onko Trump uusi Hitler?

Amerikassa monet liberaalit vertaavat presidentti Trumpia natsi-Saksan Adolf Hitleriin.

The Independent Journal Review päätti kysyä natsihallituksen aikana Saksassa eläneeltä Inga Andrewsilta, miten hän koki asian.

Inga Andrews sanoi, että hän näkee kyllä historian toistavan itseään, mutta ei niin, että Trump seuraisi Hitlerin jalanjäljissä, vaan niin, että yliopistojen antifasistit seuraavat Hitlerin jalanjäljissä.

Andrews sanoi: ”Maamme tapahtumat puistattavat minua. Trump ei ole kuin Hitler. Se että johtaja haluaa järjestystä, ei tarkoita, että hän on diktaattori. Mikä muistuttaa minua enemmän Hitleristä ei ole Trump, vaan professoreiden johdolla tapahtuva sananvapauden tukahduttaminen yliopistoissa. Näin Hitlerkin aloitti: hän aloitti nuorten aivopesun ja vinoutuneen koulutuksen. Sitä samaa tapahtuu maassamme tänään: yliopistojen opiskelijat omaksuvat heille pakkosyötetyn propagandan aivan samalla tavalla kuin 1930-luvun saksalaiset nuoret.”

Lähde: http://www.charismanews.com/politics/issues/62911-woman-who-grew-up-in-nazi-germany-sees-history-repeating?utm_source=Charisma%20News%20Daily&utm_medium=email&utm_content=subscriber_id:621205&utm_campaign=CNO%20daily%20-%202017-02-10

Jouko Pihon kommentti:

Olen samaa mieltä. Niin sanotut fasistit eivät ole fasisteja, vaan liberaalit antifasistit ovat fasisteja.

Tietoa julkaisijasta

Jouko Piho

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement