Blogit

Päättäjät vaihtoon!

Netistä löydettyä: nimimerkki “Savon satakieli” pohtii itänaapurin toimia Suomessa ja poliitikkojen suhtautumista asiaan.

Uusvenäläisestä ”matkailusta” on ollut viitteitä paitsi Krimillä myös Brittien Salisburyssa. Siitä huolimatta poliitikkojen, virkamiesten ja muidenkin aistit ovat ummessa. On tärkeämpää pohdittavaa.

Helsingin johtoporras riitelee paperittomien palveluista ja siitä sallitaanko kaikille maksuton huumeidenpiikityspaikka kaupunkilaisten virkistyskäyttöön. Päättäjien aikaa ja tarmoa vie myös kysymys, mihin Alepa-pyörien telineet sijoitetaan.

Arkadianmäen BB-talo on keskittynyt kiistelemään sukupuolien määristä, transukupuolisten oikeuksista (joita on maassamme muutamia kymmeniä), sekä siitä, saako tyttöjä kutsua tytöiksi ja poikia pojiksi vai ollaanko kaikki henkilöitä. Tuoreimpana uutisena kuulimme, että puheenjohtaja Orpo ja ministeri Mykkänen sekä kokoomuksen puoluesihteeri eroavat näyttävästi  median seuratessa Suomalaisesta Klubista, koska tasa-arvo eivätkä naiset pääse sinne jäseniksi. Tämä sirkustemppu liittyy vaaleihin.

Poliitikot ja papit piehtaroivat poliisiauton edessä tai estävät lentoja lähtemästä, koska tahtoo estää laillisia käännytyspäätöksiä.

Brysselissä pohditaan koko EU-parlamentin voimin kellon viisareiden siirtelyä ja tänne meillekin lastut lentelevät: Kesä- vaiko talviaika? – Se on annettu kansalle pohdittavaksi.

Media kaiuttaa näitä kaikkia edellä mainittuja teemoja norsunkokoisin lööpein.

Samaan aikaa itänaapuri rakentaa kaikessa rauhassa sotilastukikohtaa ja sukellusveneiden huoltopistettä keskelle Turun saaristoa huoltovarmuusreitin varrelle ja jyrää sinne koptereilla saaristokansan silmien alla.

Huolestuneet kriitikot ja tavallisten kansalaisten epäilyt venäläisten tonttikauppojen motiiveista vaiennettiin russofobisena hölynpölynä. Nyt sadan kommandopipoisen voimin ja konepistoolit kourassa yritetään saada ”veronkierto” kuriin ja järjestystä saaristoon.

Sama tulee tapahtumaan maahanmuuton kanssa. Epäilijät ja kriitikot leimataan islamofobisiksi rasisteiksi ja asioiden annetaan olla. Kansalaisten huolet ja huomiot kuitataan hölynpölyksi ja liioitteluksi. Kunnes sitten eräänä päivänä tarvitaan jälleen kommandopipoisia konepistoolimiehiä palauttamaan järjestystä, kuten nyt Saksassa tapahtuu poliisien ja muiden järjestysvoimien yrittäessä saada aggressiiviset arabiklaanit kuriin.

Keväällä on edessämme eduskunta- ja europarlamenttivaalit. Nyt ihan aikuisten oikeasti on syytä laittaa harkintaa päälle kun menee äänestyskoppiin. Tämä ei vaan voi enää jatkua entisellään.