Blogit

Puheeni Tikkurilassa 18.3.2023

Puhe Vantaan Tikkuraittilla

Ääninauhoitteena voi myös puheen kuunnella youtubessa tai telegrammissa

Hyvää päivää, suomalaiset!

Näin vaalien alla, kun valtiota virallisesti ohjaavia päättäjiä valitaan, haluan puhua valtion tarkoituksesta. Monessa paikassa on hehkutettu, että nyt on tulossa talousvaali, panostusta palveluihin siinä, BKT ja talouskasvu täällä. Minä väitän että ei. Todellisuudessa nämä ovat väestövaalit. Suurin poliittinen jakolinja nyt ja tästä eteenpäin tulevaisuudessa on: kenenkä puolesta olet, kestä ensisijaisesti välität, omasta kansastasi vaiko jostain muusta?

Sillä ei ole pitkäjänteisesti juurikaan merkitystä, onko mikäkin veroprosentti vähän sinne tai tänne, onko jokin palvelumaksu hieman pienempi. Järjestelmä ei näistä muutoksista kaadu eikä sitä tällä tavoin voi pelastaa. Se millä on väliä, on ihmiset, joista järjestelmä koostuu. Ketkä Suomessa saavat palveluita, kuka ne heille tuottaa? Kenen yhteisistä varoista jouduttaisiin säästämään? Nämä ovat oleelliset kysymykset, eikä mikään yksittäinen valtion panostus tai leikkaus. Hyväkin teoreettinen järjestelmä kaatuu, kun sen jäsenet ovat toisilleen vieraita ja yhteistä heidän välillään on korkeintaan kulutuskäyttäytyminen. Huonostikin suunniteltu järjestelmä kuitenkin pelaa, kun sitä pyörittää selkeästi ja ilman mitään selittelyjä yhtenäiseksi tunnistettava ryhmä ihmisiä.

Monietninen eli monikulttuurinen yhteiskunta luo äärettömän paljon sivuvaikutteita, jotka halventavat elämää sen jokaisella osa-alueella. Tämä johtuu siitä, että matalin yhteinen tekijä määrittelee yhteiskunnan arvot. Jokaisessa ihmiskohtaamisessa tulee vastaan se, että kuinka siinä kuuluu elehtiä. Työelämässä toimintatavat ja työnteon tunnollisuus menee sen mukaan, minkä biokulttuurin rima on matalin. Se asenne millä kaikesta ympärillä pidetään huolta, lipsuu kun kaikki mahdolliset on samassa kelkassa. Joka ikinen kyltti tai ohjeistus täytyy tehdä yhä varovaisemmin, kun erilaisten ihmisten tulkintatyylit täytyy ottaa huomioon, puhumattakaan loputtomista kielistä ja niiden halventumista sekoittuessaan toisiinsa. Liikennekäyttäytyminen saa vaikutteita maailman joka kolkasta. Arkkitehtuuri ympärillemme muodostuu mahdollisimman vähän ilmaisevaksi, yksinkertaisiksi palikoiksi, betoni, lasi ja teräs särmiöiksi, riisuen kauneutta jokapäiväisestä ympäristöstämme. Taide, mikä tahansa luova, pitää yrittää saada puhuttamaan niin paljon erilaisia ihmisiä, ettei se puhuta enää ketään millään merkittävällä tavalla. Kiinnostus kauneutta kohtaan itse katoaa, kun turtuminen ja asioihin tyytyminen asettuu aloilleen.

Suomeen ei ole tapahtunut maahanmuuttoa. Suomeen on tehty ihmisten maahantuontia. Ihmisten maahantuonti Suomeen on lyhyellä aikavälillä rahallisesti tuottoisaa, mutta vain osalle yhteiskuntaa. Pitkällä aikavälillä, jos me Sinimustassa Liikkeessä emme olisi täällä muuttamassa kurssia, tämä kehitys likvidoisi kaiken kauniin maastamme ja jäljelle jäisi vain rapistuvia betoniviidakoiden raunioita ja isoja bittien muodostamia lukuja pankin tietokoneruudulle. Kun arvostusta löytyy pelkästään tuotteille ja palveluille, tuotannolle ja kulutukselle, kaikki muu tuhotaan sen nimessä.

Mitään korkeampaa, laadukkaampaa, terveempää, edes erilaista ei voi antaa tulla esille, koska tällaisen olemassaolo uhkaa kaikkea muuta tasa-arvon puutteellaan. Vain etnisesti yhtenäinen kansa voi tuoda jälleen esiin omat, ainutlaatuiset piirteensä maailmaan ja sen materiaalinen tila, oli se sitten korkea tai alhainen, on pelkkä kulissi tälle rotusielumme kukoistukselle. Ainutlaatuinen suomalainen rotusielu, joka ilmenee vain yhteisen biokulttuurin, eli yhteisen perimän kautta. Se ilmenee kaikkialla, missä suomalaisia on. Meistä kummastellaan jonotuskäyttäytymistämme bussipysäkeillä, yleistä sosiaalista juroutta, urheilusankariemme haastateltavuutta, mutta myös sitä kuuluisaa sisukkuutta. Kaikki nämä ovat pieniä osia kollektiivista rotusieluamme.

Siamilainen, seemiläinen tai somali voi oppia kieltämme, maksaa veroja, tai olla syntynyt maantieteellisesti Suomessa, muttei ikinä syvimmässään pysty rehellisesti samaistumaan tähän kokonaisuuteen, kuten ei suomalainenkaan heidän luonteeseen. Mikään määrä koulutusta tai mitään muita palveluja ei muuta erilaisen rotusielun omaavasta suomalaista. Yhteiskunta joko muuttuu heidän seurauksena joksikin muuksi kuin suomalaiseksi tai suomalainen yhteiskunta toivottaa heille hyvää matkaa jonnekin muualle.

Esihistoriassamme oli yhtenäinen itämerensuomalainen kansa. Vajaat tuhat vuotta sitten, kun kirjoitustaito tänne saapui, se oli hajautunut moniin erillisiin heimorakenteisiin. Noin 250 vuotta sitten ne samat heimot alkoivat historian syklin kääntyessä jälleen yhtenäistymään, yhdeksi suomalaiseksi kansaksi. Nämä yhteiskunnat olivat materiaalisesti hyvin erilaisia, mutta kuitenkin täysin tunnistettavissa suomalaisiksi. Tulevaisuudessa materiaaliset olot tulevat jälleen olemaan hyvin erilaiset, mutta tunnistettavasti suomalainen kansa tulee täällä olemaan, sillä Sinimustan Liikkeen päämääränä on suomalainen Suomi.

Suomen valtion on tehtävä päätöksensä joka asiassa kansamme edun näkökulmasta, kansaa vaalien ja sitä laatua kohti ohjastaen.

Minä olen isäni ja äitini poika, menneinä aikoina sukumme olisi ollut osa pohjalaista heimoa. Näistä heimoista on jälleen koottu Suomen kansa ja sen puolesta ja ansiosta olen tässä juuri nyt. Kiitos!

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
p.grandell

ei ole maailmassa ainuttakaan kolkkaa jossa harmoonisesti eläisi eri rodut ja kulttuuri käsikädessä, ei varmasti ole, onko se niin pirun vaikeeta todeta,sanoa ääneen, ei siinä ole häpeemistä, se on ihmisen luonto.

pöh

Kulttuuri on joku hieno sana, oikeasti kyse on kasvatuksesta ja uskonnoista.
Se miten jossain islamilaisessa maassa kasvatetaan poikalapset, verrattuna miten länsimaissa kasvatetaan tyttölapset.
Näiden yhteensovittamisesta ei hyvä seuraa, luulisi jokaisen ymmärtävän.

John Quiman

Suomi nousi köyhyydestä muutamassa vuosikymmenessä vaurauteen suomalaisin voimin. Tämä oli suoritus, joka on esimerkillisen hieno kansainvälisenkin mittapuun mukaan. Se oli suoritus, joita on maailman historiassa nähty hyvin vähän.

Voi siis todeta, että suomalainen Suomi oli hyvin toimiva ja aikaansaava.

Nyt erinäiset ideologisessa hurmoksessa elävät selittävät, että monikulttuurisuudella parannetaan Suomea ja he luovat sitä monikulttuurisuutta tuomalla eläteiksi ihmisiä maista, joissa ei ole mitään onnistunutta yhteiskuntaa, vaan päinvastoin. Ihan loogisesti ajatellen jos osaavien joukkoon aletaan lisäämään osaamattomia, ei kokonaisosaaminen kasva, kuten nämä ideologisessa hurmoksessa elävät ns. suvaitsevaiset suvaitsemattomat väittävät.

Mitä tulee suvakkien puhumaan geenien parantamiseen, pitää todeta, että suomalaisen menestys on osoittanut, että geenit ovat hyvässä kunnossa, eikä tuontielättien geenistö ole osoittanut mitään sen tasoista. Loogisesti ajatellen, kun hyviin geeneihin lisätään vähemmän hyviä, ei geenit siitä parane, vaikka itseään suvaitsevaisina pitävät suvaitsemattomat kuinka väittäisivät muuta.

Jos ajattelemme jonkin ryhmän yhteensopivuutta toiminnassa, on yhteensopivuuden edelletys samankaltainen toimintaan liittyvä kulttuuri, jotta ryhmän jäsenet ymmärtäisivät toisiaan ja tekemiset olisivat yhteensopivia. Hyvin keskenään toimeen tulevat ja toisiaan ymmärtävät luovat tietysti helpommin toimivan ryhmän kuin täysin yhteensopimattomat, jotka eivät saa aikaiseksi toimivaa ryhmää.

Edes samakaltainen kulttuuri ei ole tae toimivuudelle, kuten voimme nähdä elättien kotimaista, jotka eivät ole toimivia yhteiskuntia.

Nämä eivät ole kansallismielisiä sanoja, vaan pelkästään todellisiin tapahtumiin perustuvia realistisia sanoja ihmisistä ja ryhmien sekä yhteiskuntien toimivuudesta. Eikä mikään ideologinen selitys muuta näitä tosiasioita miksikään, mutta ideologiset selitykset voivat tuhota kaiken toimivan, mikäli ne saavat maassa vallan.

John Quiman

Lisättäköön tuohon vielä, että suomalaiset ovat käyneet läpi siirtomaa-asemaa vastaavan vaiheen, sorretuksi tulemisen vaiheet ja riistettynä olemisen vaiheet. Suomesta on jopa viety ihmksiä orjiksi aika suuria määriä. Kaikesta huolimatta Suomi nousi suomalaisin voimin, emmekä ole vieläkään väittämässä, että joku olisi meille velkaa menneisyydestä. Emme myöskään ole mitään velkaa menneisyydestä kenellekään, vaikka ideologiset hörhöt niin koettavat uskotella.

Anders

Johnny olet oikeassa mitä tulit kertoneeksi ! -Kuten kaikkien historiaamme tutkineiden tulisi ymmärtää, meidän suomalaisten tulisi taistella itsenäisyytemme puolesta ihan tosissaan ja pitää yllä hyviä suhteita kaikkien maiden kanssa, varsinkin valtavan itäisen naapurimme kanssa, jonka alueella ei aurinko laske koskaan, -Katsoppa vielä karttapalloasi ja tarkista siinä Suomen asema ? -Hiiren ei kannata härnätä karhua ei myöskään pohjoismaiden tai muun Euroopan ? On muistettava että maantieteessä Euroopan alue on ainoastaan Aasian niemimaan vuoristoinen jatke. Meidän ei myöskään pidä millään muotoa hävetä tai tuntea alemmuutta kenenkään toisen kansan kanssa, me Fennot olemme Keijo Korhosta lainatakseni yksi kolmesta Euroopan vanhimmasta kansasta, kaiketi tässä järjestyksessä: Baskit, Fennot ja Keltit. Eli kun Pariisi, Berliini ja Lontoo olivat vielä veden alla, täällä oli jo elämää. -Siis Suomi takaisin kunniaan ja muukalaiset: tervetuloa turisteina -Koskien myös Naton paperiliittoa !

Tietoa julkaisijasta

Aleksi Veikkola

Pirkkamies
twitter: @A_Veikkola
instagram: vekkee44
tiktok: aleksiveikkola

Minulla ei ole yhtään alkuperäistä ajatusta tai niiden yhdistelmää. Olen tässä blogissa ajatusten levittäjä tai uudelleenmuodostaja. Luen laajasti ja esitän asiat omin sanoin. Minulta voi aina kysyä mistä tuon idean sain ja voin ohjata kysyjän siihen suuntaan. En usko että alkuperäisisä ajatuksia on olemassa muutenkaan, kaikki on ollut aiemmin ja kaikki tulee tapahtumaan uudestaan eri muodossa. Nihil novum sub sole.