Blogit

Rikollishallitus ja rikolliseduskunta

Suomen lain mukaan kansanedustajien tulisi kaikissa toimissaan pitää huolta siitä, että he noudattavat Suomen lakeja kaikissa toimissaan. Tämän tietävät kaikki. Mutta onko niin? Ei ole. Päinvastoin.

Olen kirjoittanut monta blogia aiheesta, mutta lienee paikallaan taas kirjoittaa asiasta uudelleen, kun rikollinen toiminta eduskunnassa jatkuu aivan julkisesti edelleen. Vaikka asiantuntijat ovat kerta toisensa jälkeen todenneet hallituksen SOTE-esitysten olevan perustuslain vastainen, hallitus ja hallituspuolueiden edustajat jatkavat tämän lain vastaisen eli rikollisen hankkeen ajamista perustuslaista ja laista piittaamatta. Tämä toiminta täyttää LÄHES KAIKKI järjestäytyneen rikollisuuden määritelmät.

Olemme siis tilanteessa, jossa maamme hallitus on siis Euroopan Unionin järjestäytyneen rikollisuuden määritelmät täyttävä rikollisorganisaatio. Samoin on eduskunta. Jotta asia tulisi kaikille selväksi kerrataan nuo EU:n järjestäytyneen rikollisuuden määritelmät, jotka Suomikin on hyväksynyt.

Euroopan Unionin määritelmän mukaan rikollisryhmän järjestäytyneisyys edellyttää, että ryhmä täyttää vähintään kuusi oheisen listan kriteereistä. Näihin kuuteen sisältyvät pakollisina kohdat 1, 3, 5 ja 11. Kriteerit ovat seuraavat:

1. Useamman kuin kahden henkilön yhteistyö = Hallitus, hallituspuolueet ja eduskunta täyttävät tämän kriteerin.

2. Jäsenillä on määrätyt tehtävät. = Hallitus, hallituspuolueet ja eduskunta täyttävät tämän kriteerin.

3. Toimii pitkän tai määräämättömän ajan. = Hallitus, hallituspuolueet ja eduskunta täyttävät tämän kriteerin.

4. Käyttää sisäistä kuria. = Hallitus, hallituspuolueet ja eduskunta täyttävät tämän kriteerin.

5. Epäillään törkeistä rikoksista. = Hallitus, hallituspuolueet ja eduskunta täyttävät tämän kriteerin.

6. Toimii kansainvälisellä tasolla. = Hallitus, hallituspuolueet ja eduskunta täyttävät tämän kriteerin.

7. Käyttää väkivaltaa tai muita uhkailukeinoja. = Hallitus, hallituspuolueet ja eduskunta täyttävät tämän kriteerin.

8. Käyttää peiteyhtiöitä.

9. Harjoittaa rahanpesua.

10. Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedotusvälineisiin, oikeusviranomaisiin tai talouselämän edustajiin. = Hallitus, hallituspuolueet ja eduskunta täyttävät tämän kriteerin.

11. Toiminnassa taloudellisen hyödyn tai vallan tavoittelu on määräävä tekijä. = Hallitus, hallituspuolueet ja eduskunta täyttävät tämän kriteerin.

Eli järjestäytynyt rikollisryhmä on sellainen, jossa on enemmän kuin kaksi jäsentä. Ryhmä toimii pitkän tai määräämättömän ajan. Ryhmää epäillään törkeistä rikoksista. Ryhmän toiminnan MÄÄRÄÄVÄ TEKIJÄ on taloudellisen hyödyn tai vallan tavoittelu.

Hallitus on kahta kohtaa lukuunottamatta Euroopan Unionin määrittelemä rikollisjärjestö. Eduskunnassa hallitusta tukevat kansanedustajat kuuluvat henkin samaan rikollisjärjestöön, eli voimme todeta eduskunnan olevan rikollisjärjestö tai sen osa.

Olipa poliittisesti millä linjalla tahansa ja halusi mitä tahansa, kansanedustajien ja ministerien pitäisi noudattaa Suomen lakeja erityisen tarkasti. Nyt he toimivat täysin avoimesti ja julkisesti vastoin maamme lakeja. He rikkovat lakia, perustuslakia, koska haluavat tehdä haluamiaan asioita. Juuri näin toimivat kaikki rikollisjärjestöt.

Jos ja kun laillinen toiminta riittää viemään haluttuun lopputulokseen mafia, camorra, ndragheta, yakuza, triadit, meksikolaiset rikollisjärjestöt ja latinalaisen Amerikan huumekartellit toimivat lakien puitteissa. Jos heidän haluamansa asia on lakien vastainen, ne rikkovat lakeja. Tästä on kyse Suomen hallituksen ja eduskunnankin toiminnassa. Ne noudattavat lakeja, jos he saavat haluamansa laillisesti. Kun niin ei ole, lakeja rikotaan. Tällä kertaa rikotaan perustuslakia, esimerkiksi sen kuudetta pykälää kansalaisten tasaveroisuudesta.

Hallitus on myös tuonut julki lain halveksuntansa. Kun ministeri antaa medialle lausunnon, jonka mukaan ”perustuslaki on vain hidaste”, hän osoittaa omaavansa aivan samanlaisen moraalin lain suhteen kuin meksikolainen rikollispomo, joka ilmoittaa toimivansa lakeja venyttelemällä. Kyse on aivan samasta asiasta. Joko lakeja noudatetaan ja kunnioitetaan, tai sitten ei. Suomen hallitus ja hallituspuolueet eivät noudata lakeja, eivätkä kunnioita niitä sen enempää kuin meksikolainen huumegangsterikaan.

Suuri kysymys on tämä: kun hallitus toisensa perään on rikkonut maamme lakeja ja perustuslakia jo lähes neljännesvuosisadan, missä ovat poliisit? Miksei yksikään poliisi ole tutkinut poliitikkojen tehtailemia rikoksia? Miksei yksikään syyttäjä ole nostanut syytteitä maamme mahtavinta rikollisjärjestöä vastaan, vaikka rikoksia tehtaillaan julkisuudessa täysin avoimesti?

Suojelevatko Suojelupoliisi, Keskusrikospoliisi ja muut lainvalvontaviranomaiset hallitusta ja eduskuntaa? Miksi nuo lainvalvontaviranomaiset hyväksyvät jatkuvan ja meneillään olevan rikollisen toiminnan? Miksi se sallitaan ja miksi sitä suvaitaan?

En tiedä. Olen ihmetellyt asiaa jo vuosien ajan.

http://rayhablogi.blogspot.com/2016/01/suomalaisen-jarjestaytyneen.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/05/suomi-kriminaalikratia.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2013/12/hyvaa-uuttavuotta-rikollisvaltio.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2016/07/mafiavaltio-suomi.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2013/05/rikollisvaltio-suomi.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2014/01/mafiamentaliteetti-suomessa.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2013/11/rikollisvaltio-suomi.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2013/04/jarjestaytynyt-rikollisuus-suomi-case.html

 

Kirjoitus on uudelleenjulkaistu Sande Parkkosen luvalla

Rikollishallitus ja rikolliseduskunta

Sande Parkkosen blogi