Blogit

Globalismi

Koska tätäkin blogia kommentoivat henkilöt esittävät aina väitteitä siitä kuinka globalismi on uusi tie paratiisiin, lienee paikallaan selventää ihmisille mistä siinä on kyse. Kysehän ei ole tavallisten pienten ihmisten oikeuksista. Globalismissa tavallisia pieniä ihmisiä on olemassa vain raaka-aineena ja hyödynnettävissä olevina resursseina.

Niin sanotut Länsimaiset arvot olivat todellakin hyviä. Vapaus, veljeys, tasa-arvo jne. sekä yleiset ihmisoikeudet ovat kaikki kannatettavia arvoa. Demokratia on hyvä asia. MUTTA globalismi edustaa kaikkien noiden vastaista ajattelua.

Globalismi ei tarkoita ihmisen vapautta, vaan suurpääomien ja suuryritysten rajoittamatonta toimivaltaa. Juuri siksi kansallisvaltiot on tuhottava ja tuhotaan, joko poliittisen prosessin kautta (EU) tai asevoimin (Libya, Syyria, Irak, Mali, Nicaragua, Chile jne.). Jos jokin valtio, maa, vastustaa suurpääomia ja suuryrityksiä ja asettaa omat etunsa ja kansalaisensa etusijalle, se tuhotaan. Amerikkalaisten uuskonservatiivien ajatushautomoista on peräisin myös destabilisaation eli libanoinnin käsite, jonka mukaan vastaanpanevat valtiot voidaan myös destabilisoida ja ajaa niin sanottuun Failed state -tilaan, jolloin niillä ei ole kykyä vastustaa suurpääomia ja suuryrityksiä omilla alueillaan. Malliesimerkeistä käyvät Ukraina. Venezuela ja Syyria.

Globalismin vapaus ei ole ihmisten vapautta, vaan pääomien ja suuryritysten vapautta toimia, liikkua maasta toiseen, riistää niiden alkuasukkaita ja raaka-aineita, työvoimaa ja resursseja vain ja ainoastaan omaksi edukseen. Suomi on malliesimerkki siitä kuinka globalisaatio tuhoaa valtioita. Ylikansallinen liittovaltio EU on tullut maksamaan Suomen valtiolle laskutavoista riippuen noin 70-130 miljardia euroa nettomiinusta viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Se on suurin syy valtiontalouden ongelmiin. Ja se on globalistien mielestä hyvä juttu.

Samaan aikaan maassamme toimii suuria ylikansallisia kaivosyhtiöitä, jotka eivät maksa lainkaan veroja Suomeen. Ne ovat saaneet maamme raaka-ainevarannot ilmaiseksi käyttöön ja yhden maajohtajan mukaan valtio antaa vuosittain 3-4 miljoonaa euroa tukia, joilla maksetaan suomalaisten palkat. Maailman suurimpiin kuuluvat litium-varannot on jo annettu ilmaiseksi australialaisnorjalaiselle kaivosyhtiölle bulvaanifirman kautta. Nestlé tavoittelee puhdasta suomalaista vettä ja globalistit maamme johdossa aikovat myydä sille järvemme ja pohjavetemme, koska ”vesi ei ole ihmisoikeus”, kuten Nestlén toimitusjohtaja sanoi jo aikoja sitten.

Globalismi ei tunnista veljeyden käsitettä lainkaan, eikä tasa-arvoa. Päinvastoin. Globalismin ytimessa on ajatus siitä, että on olemassa yhteiskuntaluokka, pieni joukko ihmisiä, joille kuuluu valtaosa maapallon rikkauksista ja vallasta yli kaikkien muiden. George Soros on puhdas lajina edustaja. Kun Meksikon hallitus halusi pitää maan öljyvarat itsellään, Soros tuhosi maan talouden valuuttapelillä ja ansaitsi prosessissa satoja miljoonia. Meksiko luhistui ja joutui hyväksymään sille vahingollisen NAFTA-sopimuksen, joka oli vain ja ainoastaan suuryritysten sanelema taloussopimus.

Demokratia on globalismin vihollinen. Dokumentaristi Michael Moore julkisti Morgan Stanleyn, yhden suurimmista Wall Street -pankeista, suurasiakkailleen lähettämän salaisen muistion v.2008. Tuossa muistiossa pankki kertoi työskentelevänsä muiden suurpankkien ja sijoittajien kanssa luodakseen länsimaihin plutokratian, rahavallan, vuoteen 2015 mennessä. Tämä ei siis ole mikään salaliittoteoria tai mielipide, vaan maailman suurimpiin kuuluvan pankin ilmoitus suurimmille asiakkailleen, joita ovat mm. George Soros jne.

Globalismi ei tunnusta ihmisoikeuksia. Itseasiassa, globalistisessa agendassa ihmisillä ei ole mitään oikeuksia. Heovat resursseja, raaka-ainetta suurpääoman tarpeisiin. Ihmisillä ei ole mitään oikeuksia suuryrityksiin nähden, vaan päin vastoin: suuryrityksillä on kaikki valta yli kaikkien ihmisten ja jos ihmisen ja suuryrityksen välille syntyy konflikti, suuryritys on aina oikeassa. Malliesimerkki tästä on lakota-intiaanien maiden halki vedettävä öljyputki. Intiaanit ovat taas väärässä ja joutavat pois alta, kuten ennenkin. Tätä on globalisaatio.

Onkin huvittavaa, että globalisaation leikkikehistä hurmaantuneet intellektuellit ja ajattelijat puhuvat kansojen itsemääräämisoikeudesta natsismina ja fasismina. Jotenkin surkuhupaisalta tuntuu puhe muureista ja vankiloista kansallisvaltioiden kohdalla, kun samaan aikaan hyväksytään ylikansallinen kaiken demokraattisen valvonnan ja kontrollin yläpuolelle rakentuva harvainvalta. Lapselliset itseään hyvinä pitävät ihmiset kuvittelevat elävänsä rajattoman maailmankylän kynnyksellä, eivätkä tajua, että suuryritysten ja suurpääomien maailmassa, siinä todellisessa globalisaatiossa, sota on vain yksi bisnes muiden joukossa ja kansojen sortaminen olennainen osa itse asiaa.

Suomessa valtaosa toimittajista ja ”ajattelijoista” kuuluu tähän porukkaan. He ovat yksinkertaisia höynäytettäviä, jotka uskottelevat itselleen olevansa hyvän puolella pahaa vastaan. He todella uskovat, että kun suurpääomalla on rajaton valta, se koituu pienten ihmisten hyväksi. He eivät käsitä, että suurpääomille pienet ihmiset ovat todellakin vain jotakin syötävää, ehkä lannoitetta. Siksi he tukevat toiminnallaan globalismihirviötä ja seuraavat sen maailman syömistä nännit jäykkinä.

He eivät käsitä, että globalismi on fasismin puhtain muoto. Se on valtiorakenteiden, hallintojärjestelmien, ja suuryritysten täydellistä yhteensulautumista, ja fasismin luoja, Benito Mussolini, määritteli fasismin juuri näin. Tätä niin moni kannattaa tietämättään mitä tekee ja kuvittelee olevansa ihmisyyden puolella.

Kirjoitus on uudelleenjulkaistu Sande Parkkosen luvalla

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement