Blogit

Kuinka itsenäisyydestä tuli ryssää 2.0

Viime aikoina on taas alkanut melkoinen vyörytys somessa ja eri medioissa siitä, kuinka itsenäisyyttä vaativat ovat Venäjän asialla ja Putinin kätyreitä. Vastaavaa koettiin taannoin YLEn suuren Venäjä-trollijahdin aikaan, jolloin laadittiin listoja Venäjän kätyreistä parhaaseen STASI-tyyliin aivan avoimesti.

Lenin juonii Venäjän etujen mukaista Suomen itsenäisyyttä Venäjän etuja ajavan Svinhufvudin ja kumppaneiden kanssa – nykyisen mediassa esitetyn Itsenäisyys on ryssää -idean mukaisesti tulkittuna.

Ilmeisesti tämän propagandahyökkäyksen ja mielipidevainon takana on se surullisen kuuluisa hybridisodankäyntikeskus tai joku muu keskitetty taho, joka suoltaa apuriensa välityksellä täysin valheellista kuvaa maamme tosiasiallisesta tilasta ja käyttää Venäjää mörkönään. Luultavasti heikkolahjaisimmat toimittajat uskovat itsekin asiaansa, aivan kuten stallarit aikoinaan, kun he pyrkivät vainoamaan liian länsimielisinä pitämiään toimittajia, medioita ja mielipiteen esittäjiä 1970-luvulla Neuvostoliiton ja suuremman hyvän nimissä.

Nykyinen tilannehan on sama kuin silloinkin: on itsensä EU- tai ns. ”länsi” silmukkaan hirttäneitä raasuja, joiden maailmankuva ja näkemys ovat niin huterissa kantimissa, ettei mitään sitä fantasiaa horjuttavaa saisi tuoda esille. Stallarithan olivat hirttäytyneet Neuvostoliittoon ja sen propagandistisiin tarkoituksiin, ja nämä nykyisen ”länsimieliset” ovat hirttäneet itsensä Eurostoliittoon ja panikoivat samalla tavalla.

Helsingin Sanomien nykylinjan mukaan Venäjän etujen mukaista itsenäisyyttä ajanut ja sitä puolustanut putinisti Svinhufvud huijaamassa suomalaisia.

Totuushan on se, ettei Suomi ole enää itsenäinen valtio. Se ei ole sitä De Jure, eikä De Facto. Asia on aivan päivänselvä. Meillä ei ole enää mitään itsenäisen valtion elementtejä. Olemme yhtä itsenäisiä kuin Skotlanti, Wales tai Pohjois-Irlantikin. Olen kirjoittanut tästä useammankin kerran.

Nykyisen valtamedian näkemyksen mukaan voittoisa Venäjän etuja ajanut ryssänkätyri Mannerheim juhlii Venäjän etujen voittoa Helsingissä 1918

Itsenäinen valtio, kansakunta, ei ole sellainen, jossa valtaa käyttävät ulkomaalaiset tai rajojen ulkopuolella olevat ylikansalliset instituutiot, kuten Euroopan Unionissa asian laita on. Euroopan Unionin parlamentti on päättänyt olevansa ensisijainen ja päättänyt että jäsenvaltioiden parlamentit ovat toissijaisia, eli sille alisteisia. Suomen eduskunta ei siis käytä korkeinta valtaa Suomessa. Ei käytä myöskään Suomen hallitus, sillä Euroopan Unionissa yksinomainen valta on komissiolla, ei Suomen hallituksella. Tämä on fakta, siitä on mustaa valkoisella, mutta sen tunnustaminen hirvittää ja siksi asiasta valehdellaankin.

Kollaalla Venäjän etujen mukaista itsenäisyyttä puolustanut putiinisti, valtamedian nykyisen käsityksen mukaan

Itsenäisellä valtiolla on oma raha ja talouspolitiikka. Meillä ei ole. Rahaamme hallitsee Euroopan Unioni. Emme me. Talouspolitiikkamme määritellään Euroopan Unionissa ja oma hallituksemme voi vain päättää miten sitä toteutetaan. Tämä on marssijärjestys Euroopan Unionissa. Kuten silloinen pääministeri Alexander Stubb sanoi televisioidussa eduskunnan istunnossa ennen vuoden 2015 vaaleja: ”Olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Brysseliin.” Vaatii melkoista itsepetosta väittää pääministeriä valehtelijaksi tämän asian suhteen.

EU-jäsenyyden kannattajien näkemyksen mukaan Venäjän etuja ajaneet jääkärit koolla Vaasassa 1918

Venäjä-kummituksen lisäksi itsenäisyyden ryssittelijät pyrkivät luomaan mielikuvaa siitä, että itsenäisyys on eilisen asia, ettei EUn ulkopuolella voi elää. Tosiasiassahan tilanne on juuri päinvastainen. 90-luvun globalistisiin unelmiin jumittunut toimittajakaarti ei ole huomannut, että kansainvälinen trendi on jo kääntynyt. Kansallisvaltiot tekevät paluutaan ja kansallinen näkökulma on nousussa. Hiljattain Puolassa tehtiin erittäin laaja kysely siitä haluavatko puolalaiset lisää maahanmuuttoa vai eivät. Yli puolet vastaajista ilmoitti, etteivät halua SIINÄKÄÄN TAPAUKSESSA ETTÄ SE TARKOTTAISI EU-EROA.

EU-jäsenyyden puolustajien mukaan kuvassa on Venäjän etuja Suomessa ajaneen itsenäisyyshenkisen suojeluskuntajärjestön putinistiryhmittymä.

Unkari, Itävalta, Tsekki, Slovakia ovat kaikki ilmoittaneet etteivät noudata Euroopan Unionin määräyksiä kansallisen näkökulman perusteella. Yhdysvalloissa kansallista etua korostanut Donald Trump voitti presidentin vaalit. Britannia erosi Euroopan Unionista, koska se ei milloinkaan halua luopua kansallisesta itsemääräämisoikeudestaan eikä jäädä ulkomaalaisten, varsinkaan Saksan käskyvallan alle. Tämä on tämän hetken megatrendi, ei suinkaan 90-lukulainen maailmankylätanssi, jossa viherkuplassaan asustelevat toimittajat lelluvat edelleen.

Itsenäisyys-ryssittelyn uutta kiimaa edustaa hyvin Helsingin Sanomissa 17.8. 2017 julkaistu pääkirjoituskolumni, jossa toimittaja Sami Sillanpää väittää Putinin olevan itsenäisyysmielisyyden takana. Käydäänpä teksti läpi kokonaisuudessaan.

”SUOMEN presidentiksi ja ase­voimien ylipäälliköksi ha­luava perussuomalainen po­lii­tikko Laura Huhtasaari esitti kampanjansa aluksi mielipiteen. Hänen mukaansa Euroopan unionin jäsenyys ”ei ole Suomen etu”. Huhtasaari haluaisi kansanäänestyksen jäsenyydestä.”

EU ei olekaan maamme etu. Se on vienyt kansantaloudestamme kymmeniä miljardeja vastikkeetta ja on suurin yksittäinen syy valtiontalouden ongelmiin euron ohella.

”Aika ajoin on hyvä katsoa karttaa.

Venäjän länsirajalla pohjoisesta alkaen on ensin EU-maa Suomi. Etelämpänä ovat EU-maat Viro, Latvia ja Liettua, jotka EU-jäsenyyden lisäksi ovat liittoutuneet länteen Nato-jäsenyyden turvin. Etelämpänä keskisessä Euroopassa on kuusi entisen itäblokin maata, jotka kuuluvat EU:hun, osa myös Natoon.”

Poikkeuksia – maita, jotka eivät kuulu kumpaankaan liittoumaan – on Venäjän länsirajan tuntumassa kaksi. On Valko-Venäjän diktatuuri, joka toimii valtioliitossa Venäjän kanssa. Ja on Ukraina, josta Venäjä miehitti Krimin niemimaan ja jonka itäosassa Venäjän tukemat kapinalliset sotivat maan hallitusta vastaan.Tähän Valko-Venäjän ja Ukrainan joukkoon Huhtasaari haluaisi liittää Suomen.”

Miten ihmeessä itsenäisen kansallisvaltion vaatimus tarkoittaa liittymistä entisten itäblokin maiden joukkoon? Sillanpää vääristelee historiaa rajusti. Hän antaa ymmärtää, että jos emme olisi EUssa olisimme kuin entiset itäblokin maat. Emme ole koskaan olleet. Me taistelimme vapaudestamme ja itsenäisyydestämme, toisin kuin yksikään Baltian maa, ja me pärjäsimme, toisin kuin yksikään entinen itäblokin maa. Maassamme ei myöskään ollut niin suurta neuvostosatraappien  kaartia, että se olisi voinut kaapata vallan, toisin kuin kaikissa Sillanpään luettelemissa maissa oli 1944-45. Tai nyt, kun toimittajan kaltaiset eurostoliittolaiset taistelevat kaikin voimin itsenäisyyttä vastaan.

”VENÄJÄN presidentti Vladimir Putin tunnetaan valheistaan. Välillä Putin kuitenkin puhuu totta. Hän on etukäteen kertonut asioita, joita Venäjä on myöhemmin toteuttanut.”

Meidänkin presidenttimme Sauli Niinistö valehtelee useinkin. Mitenköhän se eroaa Putinin valehtelusta?

”Kymmenen vuotta sitten kuuluisassa puheessaan Münchenin turvallisuuskonferenssissa Putin linjasi haluamaansa uudenlaista maailmanjärjestystä. Sen ajatuksia Venäjä on viime vuosina päivittänyt ahkerasti virallisiin strategisiin linjauksiinsa. Uusi sotilasdoktriini hyväksyttiin joulukuussa 2014 ja uusi turvallisuusstrategia vuotta myöhemmin.

Niiden ydinpäämäärä on palauttaa Venäjän vaikutusvalta ja etupiirit maan lähialueille entisen Neuvostoliiton tapaan. Toisin sanoen Venäjä haluaa kontrolloida naapurimaitaan joko sotilaallisesti tai poliittisesti.”

Edelleen, Suomi ei koskaan kuulunut entisiin neuvosto-osavaltioihin, koska Suomi säilytti itsenäisyytensä, eikä Suomi ollut koskaan osa ns. itäblokkia muualla kuin läntisessa propagandassa.

”Tämän päämäärän vuoksi Venäjä on valmis sotimaan. Niin se on tehnyt Georgiassa vuonna 2008 ja Ukrainassa vuodesta 2014 alkaen.”

Georgian sota alkoi nyt kansainvälistä etsintäkuulutusta pakoilevan ja kansalaisuutensa Georgian nykyisen hallituksen toimesta menettäneen Shakasvilin hyökättyä eteläisen Ossetian kapinallisalueille vastoin voimassaollutta aseleposopimusta, jonka olivat allekirjoittaneet sekä Georgia, Venäjä että kapinalliset vuosia aikaisemmin. Venäjä lähetti yhden, siis 1, pataljoonan Tsetseniasta Ossetiaan ja tämä humalaisen (herra esiintyi humalassa mm. Stubbin kanssa televisiossa) everstin johtaman pataljoonan plus kuuden taisteluhelikopterin yksikkö löi Georgian armeijan. Huomion arvoista on sekin, että Georgian sodan aikana Georgiassa oli tuhat amerikkalaista sotilasta ja kokonainen laivasto-osasto.

Venäjän joukkoja ei Hesarin toiveista huolimatta ole Itä-Ukrainassa. Se tukee Itä-Ukrainan separatisteja, toki, mutta Ukrainassa on kyllä amerikkalaisia, puolalaisia, brittiläisiä, saksalaisia, kanadalaisia, israelilaisia ja hollantilaisia sotilaita tukemassa Kiovan hallitusta. Krimin Venäjä miehitti, mutta Hesarin toimittajakin tietää kuinka monta ruumista tuossa miehityksessä syntyi ja että miehityksen suorittivat Sevastopolissa jo olleet joukot. Sinne ei siis viety mitään lisäjoukkoja mistään. Senkin toimittaja unohtaa sujuvasti, että Yhdysvallat on perustanut sotilastukikohtansa Ukrainaan Mustanmeren rannalle, aivan Krimin viereen. Ukraina on siis kahden suurvallan valtapelin nappulana, koska sen satraappihallitus on luopunut itsenäisyydestään suhteessa kumpaankin.

”Entä jos kävisikin niin uskomattomasti, että jokin naapurivaltio hylkäisi vapaaehtoisesti länsimaisten demokratioiden leirin ja antautuisi Venäjän etupiiriin?”

On huomion arvoista, että toimittaja käyttää sanaa ”Leiri” kuvatessaan tätä länsimaisten demokratioiden perhettä. Samoin kuvattiin aikoinaan sitä itäblokin ”kansandemokratioidenkin” perhettä. Ja milloin itsenäistyminen tarkoittaisi antautumista Venäjän etupiiriin? Vain siinä tapauksessa, että esimerkiksi Suomessa olisi samanlainen, epäisänmaallinen satraappijoukkio vallassa, kuten juuri nyt on.

”Suomen EU-ero on Putinin märkä uni.”

En tiedä Putinin unista, mutta sen tiedän, ettei Suomi todellakaan ole suurvallan johtajan kärkihankkeita tai kovinkaan merkittävä asia. Venäjän intressit ovat aivan muualla kuin Suomessa, jo siitäkin syystä ettei Suomessa ole mitään mitä Venäjä tarvitsisi tai kaipaisi. Kiina, Aasia, Arktiset alueet ovat Venäjälle tärkeitä. Suomi on lähinnä Pietarin vuoksi jonkinlainen turvallisuuskysymys. Ei juuri muuta.

”VENÄJÄ ajaa vaikutusvaltaansa myös niin sanotulla hybridisodankäynnillä. Siihen kuuluu, että Venäjä tukee Euroopassa EU-vastaisia, pääasiassa äärioikeistolaisia liikkeitä, sekaantuu muiden maiden vaaleihin ja käy infosotaa, joka pyrkii lietsomaan ristiriitoja ja sekaannusta länsimaissa. Keskeinen pyrkimys on EU:n heikentäminen.”

Tässä toimittaja käy itse sitä hybridisotaa ja toimii reimana infosoturina. Kuka ja mikä on konkreettisesti luonut epävakautta Euroopan Unioniin? Pakolaiskriisi ja holtiton maahanmuutto Afrikasta ja Lähi-idästä, ja niiden mukanaan tuoma islamilainen terrorismi. Ketkä tuhosivat Libyan ja tappoivat Gaddafin, joka oli vain hieman ennen kuolemaansa sanonut, että jos Libya tuhotaan, Eurooppaan tulee miljoonien afrikkalaisten muuttoaalto? Aivan. Yhdysvallat ja Nato. Ketkä aloittivat Syyrian sodan? Aivan, Yhdysvallat ja Israel, asia jonka Hillary Clintonin julkisuuteen vuodetut sähköpostit todistavat nekin. Ketkä tuhosivat Irakin? Aivan. Ketkä loivat ISISin? Aivan.

Toimittajan omassa hybridisodankäynnissä syyllinen on Venäjä, koska propagandan perusteisiin kuuluu aina väittää päinvastaista kuin vastapuoli. Näin lukijalle tai kuulijalle syntyy käsitys siitä, että se syytetty osapuoli on ainakin osittain syyllinen siihen, mitä väitetään. Näin tässäkin kirjoituksessa, joka siis on itsekin juuri sitä hybridisotaa, suomalaisia lukijoita vastaan.

”Suomessa EU-jäsenyydellä on edelleen yhtä vankka tuki kuin kansanäänestyksen aikaan vuonna 1994. Tuoreimman eurobarometrin mukaan 57 prosenttia suomalaisista pitää jäsenyyttä hyvänä asiana ja vain 11 prosenttia huonona. Loppujen mielestä jäsenyys ei ole hyvä eikä huono asia.”

Tutkimustulosten mukaan Hillary Clinton voitti Yhdysvaltojen presidentinvaalit 97.3% varmuudella, vaan kuinkas kävikään? On hyvin yleisessä tiedossa miten näitä kyselyjä voidaan manipuloida, eikä niihin oikein kovin moni enää uskokaan. Persujen jytky osoitti sekin, ettei Suomessakaan enää voi luottaa tällaisiin medialeikkeihin, jotka nekin ovat osa sitä hybridivaikuttamista, suomalaisia vastaan.

”EU-eroa koskevan kansanäänestyksen perään on haikaillut pieni marginaali. Lähinnä perussuomalaiset, entiset ja nykyiset.”

Toimittaja antaa ymmärtää, että itsenäisyyden palauttaminen on haikailua eli haihattelua, ja että jokainen sellaista haluava on kaikenlisäksi persu, Venäjän putinistitrolliuden lisäksi.

”Tämä sopii hyvin yhteen muiden kyselytulosten kanssa. Viime joulukuussa Iltalehden Taloustutkimuksella teettämässä kyselyssä hämmästyttävät 44 prosenttia perussuomalaisten kannattajista kertoi luottavansa Putiniin. Muissa puolueissa häneen ei luottanut juuri kukaan.”

Kuten edellä todettiin, näin käydään juuri sitä hybridisotaa suomalaisia vastaan. Ensin sanotaan että EU-eroa haluavat ovat persuja ja sitten perään todetaan että persut ovat putinisteja, eli Venäjän asialla.

”Toinen kysely, Turun yliopistossa tehty, kertoi viime vuonna, että vajaa kolmannes perussuomalaisista luotti nettisivusto MV-lehteen.”

Sen lisäksi, että itsenäisyyttä haluava on persu ja Venäjän asialla oleva putinisti, hän on myös valemedian kannattaja.

”MV-lehti on vihaa, valheita ja Venäjän agendaa ajava sivusto, jota pyöritti venäläistaustainen Ilja Janitskin, kunnes poliisi sai hänet kiinni. Sivuston näkyviin tukijoihin kuuluu Johan Bäckman, joka käy Venäjän infosotaa Suomea vastaan. MV-sivusto on myös tukenut ahkerasti Huhtasaaren poliittista uraa.”

Dosentti Bäckmania ei ota tosissaan oikeastaan kukaan muu kuin suomalainen itsenäisyyttä vastustava toimittaja, eikä MVkään ollut mikään ilmiö ennen kuin ”luotettava valtamedia” siitä teki sellaisen tarvitessaan hyvän vihollisen käynnistämälleen hybridisodalle. Tämä kirjoituksen pätkä on kuitenkin sikäli merkittävä, että ensikertaa suomalainen toimittaja sanoo ääneen sen miksi Ilja Janitskin halutaan tuhota: hän on ryssä. Janitskin on samanlainen ryssä kuin George Dolivo tai Kirka Babitzin, mutta ryssä mikä ryssä. ”Venäläistaustainen.” Tässä toimittaja tulee ilmeisesti huomaamattaankin paljastaneeksi oman rasistisen ryssävihansa ja syyn siihen miksi MV on niin kauhea. Sitähän pyörittää ryssä ja se on ryssähenkinen. Ja ryssät pitää tuhota.

”EU:N vastustajat hokevat, että unionin ulkopuolella Suomi olisi itsenäisempi. Ajatus perustuu harhakuvitelmaan siitä, että valtio on jollain tapaa heikompi, jos se tekee tiivistä kansainvälistä yhteistyötä.”

Tässä toimittaja petaa omaa valhettaan. Hän rinnastaa Euroopan Unionin ja ”tiiviin kansainvälisen yhteistyön”, vaikkei niillä ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Euroopan Unioni on liittovaltio De Jure ja De Facto. Kansainvälinen yhteistyö, tiiviskin sellainen, on kahden tasavertaisen kumppanin yhteistoimintaa. Suomi on  Euroopan Unionin jäsenvaltio, eikä Suomella ole Euroopan Unionissa mitään lakialoitevaltaa, ei mitään toimivaltaa, eikä mitään muutakaan valtaa, kuin alisteisena Euroopan Unionin komissiolle ja parlamentille. Tämä on juridinen ja poliittinen fakta.

”Päinvastoin: poliittinen ja taloudellinen yhteistyö, liittolaisuudet ja diplomatia ovat pienen maan olemassaolon edellytys. Niiden avulla Suomen itsenäisyyttä on puolustettu 94 vuotta. Sotimiseen ulkovaltaa vastaan on täytynyt turvautua kuusivuotisen jakson aikana.”

Totta, niin tehtiin aina vuoteen 1995 saakka, jonka jälkeen itsenäisyydestä luovuttiin. Euroopan Unionin jäsenyys ei ole diplomatiaa, se ei ole yhteistyötä. Se on liittovaltion osavaltiona olemista. Mitä taas tulee liittoihin, maamme ainoa liittoutuma sen itsenäisyyden historian aikana oli aseveljeys Saksan kanssa toisessa maailmansodassa. Se oli myös Saksan etu. Suomi oli Euroopassa Saksan vahvin liittolainen. Sitä ennen tai sen jälkeen Suomi ei ollut liitossa missään muodossa. 1995 menetimme itsenäisyyden liittovaltiolle.

”Siksi EU on myös turvallisuus­poliittinen yhteisö, vaikkei se olekaan sotilaallinen liitto. Jäsenyys takaa yhteistyön niiden kanssa, joiden etu on säilyttää Suomi itsenäisenä ja demokraattisena valtiona.”

Lopuksi toimittaja valehtelee suoraan. Suomi ei ole itsenäinen valtio, vaan Euroopan Unionin osavaltio. Se on sitä laillisesti, poliittisesti ja lainsäädännöllisesti. Tämä on fakta, jonka jokainen asiaan perehtynyt saa selville muutamassa minuutissa. Koska en usko, että toimittaja olisi niin tyhmä ettei kykenisi siihen, on pakko uskoa hänen valehtelevan itsenäisyydestä Euroopan Unionissa.

Ja jos on niin, että toimittaja valehtelee, hän käy hybridisotaa suomalaisia vastaan tehdessään tällaista tosiasioiden vastaista propagandaa, jonka mukaan Suomen itsenäisyys on Venäjän tahto, ryssää ja putinismia. Tällä hokemalla tavoitellaan kahta asiaa: pelotellaan itsenäisyyttä haluavia uhkaamalla leimata heidät ryssän kätyreiksi, ja leimataan heidät sellaisiksi niiden silmissä, jotka uskovat tähän hybridisodankäyntipropagandaan.

Tämän propagandan ja hybridisodankäynnin tarkoituksena on tehdä kaikki, ettei kukaan haluaisi itsenäisyyttä takaisin. Tämän kirjoittelun ja toiminnan tarkoituksena on hyvin yksinkertaisesti tehdä itsenäisyydestä ryssää.

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/vuoden-tarkein-kadonnut-uutinen.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/07/se-eu-ongelma.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/06/miksi-suomi-ei-ole-itsenainen.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/06/kun-itsenaisyydesta-tuli-ryssaa.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/08/suomalaisen-valtamedian-suurimpia_16.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/maanpetos-seka-valtiopetosrikos-ja-sen.html