Blogit

NATO-kansanäänestys tulossa

Vaikka suomalaiset poliitikot etenkin valtakunnan johdossa ovat yhteen ääneen julistaneet, ettei Natosta tai EU:sta järjestetä yhtään kansanäänestystä, nyt heillä on sellainen edessään. Perussuomalaisten presidenttiehdokas Huhtasaari on ollut aika selkeä kannanotoissaan EU-kriittisenä ja Nato-vastaisena, mutta koska hän on vasta-alkaja, Niinistön taakse ryhmittynyt valtamedia ja poliittinen eliitti, sekä natolainen virkamieskunta, ovat olleet itsevarmoja asiastaan. Heidän silmissään Huhtasaaresta ei olisi presidentti Niinistön haastajaksi. Mielipideilmastoa muokkaamaan tilatut mielipidemittauksetkin ovat lupailleet sellaista.

Demarien Haataiseen eivät usko edes omat, Kyllösen uskottavuus on alta nollan, Nils Torvaldsiin tuskin uskoo kukaan, eikä Pekka Haavisto edes haasta Niinistöä. Hän on vain gay-versio Niinistöstä. Matti Vanhaselle ja hänen taakseen asettuneille kepun cityliberaaleille Väyrysen mukaan tulo on tietenkin kuolinisku, koska Vanhasella ei ole mitään eväitä haastaa Väyrystä. Kun keskustalainen media haistaa tämän, ja se tapahtuu aika äkkiä, Paavo Väyrysestä tulee Niinistön päähaastaja.

Tilanne on nyt täysin toinen kuin noissa pohjoiskorealaisia kannatuslukuja Niinistölle lupailleissa gallupeissa. Paavo Väyrynen sai kuin saikin tarvittavan määrän kannattajakortteja ja on mukana kisassa, ja se on Niinistön tukipuolueelle kauhistuksen kanahäkki. On nimittäin varsin hyvin tiedossa, että ehdokkaista Paavo Väyrynen vastustaa Nato-jäsenyyttä ja euroarmeijaa, johon kaikki muut tuntuvat olevan innolla tunkemassa mukaan.
https://www.paavovayrynen.fi/2017/05/01/selkeytta-ja-vakautta-suomen-linjaan/
https://www.suomenmaa.fi/keskusta-nyt/vayrynen-vastustaa-euarmeijaa-6.71.12127.2cca389c8c

Väyrynen on myös ollut johdonmukaisesti Suomen puolueettomuuden ja perinteisen ulkopolitiikan linjalla, päinvastoin kuin kukaan muu ehdokas. Väyrynen vastusti aikoinaan EU-jäsenyyttä ja euroakin, ja hän on koko ajan vastustanut Nato-jäsenyyttä. Hänen ei siis tarvitse esittää mitään sellaista. Kun Timo Soini oli vielä perussuomalaisten kiistaton johtaja, rivikansanedustaja Huhtasaari seurasi puolueen linjaa hallituspuolueessa aina Halla-ahon kumoukseen saakka. Paavo on ollut omalla linjallaan jo vuosikymmeniä.

Väyrynen on ongelma Niinistölle jo siitäkin syystä, että Väyrysellä on pidempi kokemus ulkopolitiikasta kuin Niinistöllä. Hänhän on ollut ulkoministeri useampaan kertaan. Väyrynen on ollut hallituksissa pidempään ja useammin kuin Niinistö. Ja toisin kuin Niinistö, Väyrynen on myös kokeneempi EU-poliitikko. Niinistöllähän ei ole kuin virkamieskokemusta europankkiasioista. Paavo on siis kokeneempi juuri niissä asioissa, jotka tulevat nousemaan presidentinvaalien keskiöön, halusipa Niinistö ja hänen takanaan oleva euronatolainen yleispuolue sitä tai ei.

Istuvalle presidentille ja Nato-puolueille on siis edessä se kaikkein pahin vaihtoehto: presidentin vaalit, joissa kansa sanoo mielipiteensä NATO:sta ja EU:sta. Ja Naton kannatus on ollut kovimmillaankin kolmanneksen luokkaa, kun taas sen vastustus on ollut tasaisesti yli viidenkymmenen prosentin.
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/hs-gallup-enemmisto-suomalaisista-vastustaa-nato-jasenyytta/775185/

On aivan sama mitä presidentti Niinistö yrittää tai haluaa, näistä vaaleista tuli Nato-vaalit. Sauli Niinistö on Naton kannattaja, oli mukana kun lainvastainen isäntämaasopimus allekirjoitettiin Naton kanssa, ja on korostanut eurooppalaista puolustusliittoa eli euroarmeijaa. Sanottiinpa tätä ylikansallista armeijaa Natoksi tai euroarmeijaksi, joita poliitikot yrittävät vältellä kuin ruttoa, se on asia, josta nyt tullaan äänestämään.
https://www.verkkouutiset.fi/hs-gallup-suomalaiset-eivat-kannata-nato-jasenyytta/

Valtamedia ja poliitikot ovat kilvan yrittäneet huijata suomalaisia siitä mihin EU on menossa ja ettei mitään euroarmeijaa ole tulossa, mutta jokainen netin käyttäjä on ollut jo vuosia tietoinen tulevasta liittovaltiosta ja euroarmeijasta. Läntiset mediat ovat kertoneet näistä jo vuosien ajan. Suomalainen valtamedia on tehnyt kaikkensa asian salaamiseksi suurelta yleisöltä. Enää se ei ole mahdollista sulkematta Paavo Väyrysen suuta ja jos valtamedia tekee sen, se paljastaa alastomasti oman puolueellisuutensa.

Jos ja kun Helsingin ja Turun ulkopuolella alkaa vyöry Väyrysen taakse, Niinistön taakse ryhmittyneellä citysinivihreällä kansainvälisyyskaartilla tulee olemaan kädet täynnä tuon vyöryn torppaamisessa. Voi hyvinkin olla, että väki äänestää Väyrystä ihan vain hattuillakseen sille suomalaiselle euroeliitille, joka on viimeiset parikymmentä vuotta mollannut suomalaisia junteiksi ja kipittänyt euroisäntiensä imussa pitkin valtamedian näyttämöä, kansasta pahemmin piittaamatta.

Ja jos käy niin, että Väyrystä äänestetään ihan tämänkin takia, suomalaiselle eurosatraappikaartille tulee hikinen vaalirupeama. Miten se demonisoi Väyrysen ja samaan aikaan vatuloi halveksimansa väestön oman keulakuvansa taakse? Rapa tulee lentämään valtamediassa sellaiseen tyyliin, ettei sitä ole nähty pitkään aikaan tässä maassa.

Se mikä tässä on kaikkein hauskinta on tietenkin Väyrysen armoton pokeri, jota Niinistökään ei saa rikki sitten millään. Eli kun nämä kaksi asettuvat vaaliväittelyissä nokikkain, luvassa on sellaista poliittista viihdettä, jollaista ei ole nähty vuosikymmeniin. Popcornit ja limut esiin.

Kirjoitus on uudelleenjulkaistu Sande Parkkosen luvalla

NATO-kansanäänestys tulossa

Sande Parkkosen blogi