Blogit

Pohjoinen fasisti-rasistimaa

Koska edellisen globalismia käsitelleen blogitekstin jälkeen olen saanut paljon palautetta siitä, kuinka kansallinen itsenäisyys ja kansojen itsemääräämisoikeus ovat väärin, kirjoitan tarinan maasta, kansallisvaltiosta, joka vastusti globalismia.

Tämä maa ei ole pohjoiskorealainen kommunistinatsimaa, joka on kuulema ainoa joka vastustaa globalismia, vaan eurooppalainen valtio, joka on siis globalistien mielestä fasistinen ja rasistinen, koska globalismia vastustavat vain fasistirasistit tai kommunistit. Eipä muuta kuin itse tarinaan:

Olipa kerran kaukana pohjolassa pienen pieni maa, jolla ei oikeastaan ollut mitään luonnonrikkauksia. Sen väkilukukin oli niin pieni, että se väkiluvussa laskettuna hävisi useimmille suurille kaupungeille naapurimaissaankin. Siellä asusti pieni ja vaatimaton kansa, joka ei koskaan kiusannut muita, eikä sotinut maailman sotanäyttämöillä.

Tässä maassa asui myös pankkisetiä ja globalisteja. Globalistit päättivät valtaan noustuaan viedä tämän pienen maan Euroopan Unioniin, koska se oli oikein, ja pankkisedät ottivat maailman suurista pankeista miljardeja lainaa ja pelasivat sijoituspelejään, koska se oli myös ihan oikein.

Eräänä päivänä pankkisetien pelit menivät mönkään ja heidän pankkinsa kaatuivat. Velkaa jäi miljardeja dollareita maksamatta. Pankkisedät eivät kuitenkaan peljästyneet, sillä he tiesivät että globalistihallituksen kaverit maksaisivat heidän velkansa valtion kassasta aivan kuten EU:ssa oli tapana tehdä.

Tässä vaihessa fasistinen rasistikansa ei hyväksynytkään asiaa. Fasistirasistit kaatoivat maan hallituksen, kirjaimellisesti tekivät vallankumouksen tunkeutumalla parlamenttiin, heittämällä kaikki edustajat ulos, järjestämällä uudet vaalit ja laativat kaiken kukkuraksi uuden fasistirasistisen perustuslain, jonka tehtävä oli suojella fasistirasisteja ja heidän maataan.

Uusien vaalien voittajat olivat fasistirasisteja. Ensitöikseen nämä fasistirasistit ilmoittivat etteivät he aio maksaa yksityisten pankkien velkoja kenellekään. Ihanat ja suloiset globalistit ilmoittivat tuhoavansa maan ja sen kansan, jollei maa heti maksa pankkisetien velkoja yksityisille ulkomaalaisille pankeille.

Fasistisessa rasistimaassa kamppailevia ulkomaalaisia.

Fasistirasistit eivät suostuneet, vaikka kansainvälinen valuuttarahasto IMF, Maailman pankki, Amerikan Yhdysvallat, Euroopan Unioni, Iso Britannia ja lukemattomat ihanat ja oikeudenmukaiset globalistit käskivät fasistirasisteja maksamaan tai heidät tullaan tuhoamaan oikeudenmukaisen globalismin periaatteiden mukaisesti. Fasistirasistit eivät maksaneet.

Sensijaan he laittoivat pankkisedät vankilaan, koska nämä olivat tuhlanneet myös fasistisen ja rasistisen kansan rahat ulkolaisten ohella, ja lisäksi fasistirasistit ilmoittivat etteivät koskaan tule liittymään Euroopan Unioniin. Tämä oli todella väärin ja niinpä Euroopan Unionin johtajat suurta hyvyyttään ja ihanuuttaan uhkasivat tuhota fasistirasistien maan. Tämäkään uhkaus ei saanut hirvittäviä fasistirasisteja taipumaan.

Fasistisen rasistimaan kuumaan veteen pakottamia ulkomaalaisia.

Fasistirasistit kieltäytyivät myös päästämästä supervallan ihania poliiseja maahansa jahtaamaan sen vihollisekseen luokittelemia tietovuotajia. Fasistirasistit pidättivät supervallan ihastuttavat superpoliisit ja laittoivat heidät takaisin kotiin lentokoneella, kuten todelliset fasistit ja rasistit tekevät fasismissaan ja rasismissaan. Suloisen ja ihanan supervallan presidentti uhkasi fasistirasisteja suoraan voimankäytöllä, mutta fasistirasistien fasistein ja kaikkein rasistein presidentti ilmoitti supervallan johtajalle, ettei silti suostu.

Muutamaa vuotta myöhemmin pelottavat ja kammottavat fasistirasistit antoivat rasistisen fasistimaansa jokaiselle lapsiperheelle 34 000 euroa. Fasistirasisti maalla oli tähän varaa, koska se oli velaton. Velattomaksi se oli tullut, koska se ei ollut maksanut pankkisetien velkoja ihanille ja suloisille ulkomaalaispankeille ja rakastettaville globalistivelkojille.

Fasistiset rasistit lähdössä erittäin uhkaavalle sotahevosretkelleen.

Maa elää edelleen rasistista ja fasistista elämäänsä, ja uhkaa olemassa olollaan ihanan ja rakastavan globalisaation olemassaoloa. Sillä ei ole edes armeijaa, eikä se vieläkään ole aloittanut yhtään sotaa, vaikka suloisten globalistien mukaan moinen fasistirasismi johtaa välittömästi tuhoisiin sotiin, kurjuuteen ja köyhyyteen, tuhoon ja tulviin, sekä ruttoon.

Fasistirasistit harjoittavat fasistista urheiluaan rasistisesti.

Euroopassa on toki toinenkin fasistirasisti maa ja sillä on armeija. Se ei tosin ole ollut sodassa sitten keskiajan, vaikka sen naapureita ovat olleet Napoleon ja Adolf Hitler. Myös Kustaa Adolfin johtama Ruotsin armeija kävi suomalaisine hakkapeliittoineen sotimassa sen rajalla 1630-luvulla, mutta silloinkaan tämä fasistirasistinen maa ei liittynyt sotaan, vaikka globalistien ilmoituksen mukaan tällaisen fasistirasistisen maan pitää joutua sotaan aina, koska se on paha.

Fasistisen rasistimaan alkuasukas globalistien mukaan.

Kuten jotkut ehkä, globalisteja lukuunottamatta, arvasivat, kyseiset maat olivat siis Islanti ja Sveitsi. Ne pitävät tiukasti kiinni kansallisesta itsemääräämisoikeudestaan, joka on siis julistettu fasismiksi ja rasismiksi. Ne eivät myöskään ole muurien takana, eivätkä diktatuureja kuten globalistit sanovat ilmoittaessaan, että vain Pohjois-Korea vastustaa globalismia. Näinhän ei siis ole. Sveitsi on normaali länsimainen demokratia ja Islanti on maailman vanhin tasavalta ja demokratia. Islannissa ei toimi poliittisia ääriliikkeitä eikä siellä olla ulkomaalaisvihamielisiä, eikä Sveitsissäkään.

Globalistien mukaan he ovat fasisteja ja rasisteja.

Ehkä juuri siksi Islannista ollaan ihan hiljaa, Se kun tuhoaa olemassa olollaan globalistien argumentit siitä kuinka vain fasistit ja rasistit, tai kommunistit vastustavat globalismia. Globalismi on todellisuudessa fasismia puhtaimmillaan ja sen puolustajat ovat niitä oikeita fasisteja, jopa tietämättään. Eivät islantilaiset tai sveitsiläiset.

Erittäin vaarallisia fasistirasisteja globalistien määritelmän mukaan.

Kirjoitus on uudelleenjulkaistu Sande Parkkosen luvalla