Blogit

Valtamedian informaatiosotaa

Kuva muokattu Project Chanology / Wikimedia Commons / CC BY-SA 1.0

Suomalainen valtamedia on viimeaikoina julistanut suureen ääneen sitä kuinka Ryssä käy meitä vastaan hybridisotaa infromaatiovaikuttamisella. Asia on esillä tämän tästä ja vakavailmeiset ”asiantuntijat” toistavat sanomaa aamusta iltaan. Kuitenkin se suomalainen valtamedia on juuri se instanssi, joka nimenomaan käy meitä vastaan sitä informaatiosotaa, joka harjoittaa informaatiovaikuttamista selkeästi tietyn narratiivin mukaisesti koko ajan.

Se itsensä luotettavaksi  mediaksi julistanut suomalainen valtamedia on ahkeroinut kymmenisen vuotta hartiavoimin Naton puolesta, pelotellut ja uhkaillut kansaa, ylistänyt ulkomaalaisten sotilaitten saapumista harjoittelemaan sotimista Suomessa jne. mutta kansa ei vaan halua liittyä Natoon. Toisaalta eipä se valtamedia ole koskaan kertonut sitäkään, että se sen ylistämä Nato Isäntämaa -sopimus tehtiin lainvastaisesti ja on lain vastainen. Hyvin hiljaa se on ollut myös istuvan presidentin osuudesta siihen ja muihinkin kummallisuuksiin viimeisten parin vuosikymmenen aikana.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/09/avoin-kirje-lainvalvontaviranomaisille.html

USA:n presidentin vaalien aikaan suomalainen valtamedia oli jopa järkyttävän yksituumaisesti Hillary Clintonin puolella, jopa niin tiukasti, että se johti tahattomaan komediaankin.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002926193.html
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016110222554737_ul.shtml
https://m.kauppalehti.fi/uutiset/markkinat-paattivat-jo-hillary-clinton-voittaa/BPGntz7W

Kuten Clintonia tukenut amerikkalaismedia ei suomalainenkaan valtamedia koskaan toipunut Trumpin voitosta, vaan on jatkanut Trumpin haukkumista ja mustamaalaamista amerikkalaisen isoveljensä ohjeistuksen mukaisesti vaaleista saakka, jättäen demokraattisen puolueen toisinajattelijan Bernie Sandersin kokonaan varjoon. Erityisen innokkaasti suomalainen valtamedia on jakanut kansalle ”tietoa” Trumpin mahdollisista Venäjä-yhteyksistä aivan viimeaikoihin saakka. Se mistä suomalainen valtamedia visusti vaikenee on tämä: Clintoneilla oli aivan omat kytköksensä Venäjään vuonna 2008.

Asia nostettiin trumppilaisten toimesta esiin vaalien aikana, mutta tuolloin valtamedian onnistui pestä asia pois pöydältä, mutta nyt se on noussut taas esiin. Kupletin juoni on tämä: Obaman hallinnon aikana Venäjän valtion energiayhtiö Rosatom osti amerikkalaisen uraania valmistavan yrityksen, joka tuottaa viidenneksen maan uraanista. Kaupan hyväksyivät Yhdysvalloissa kaikki valtiolliset virastot, mukaanluettuna ulkoministeriö. Ulkoministerinä toimi Hillary Clinton. Hillaryn mukaan hän jääväsi itsensä kaupan hyväksymisestä, MUTTA Hillary oli aikoinaan komiteassa joka oli suositellut uraanikauppojen hyväksymistä jo Bushin hallintokaudella. Tuolloin sitä ei hyväksytty strategisista syistä. Varmaan on kuitenkin se, että Obaman hallinto ja demokraatit siis hyväksyivät kaupan jonka nostivat uudelleen esiin, Hillarylla tai ilman.
http://edition.cnn.com/2017/10/24/politics/obama-era-uranium-deal/index.html

Voi olla, ettei tuossa kaupassa ole mitään laitonta ja ettei Hillary ole syyllistynyt mihinkään, mutta varmaan on siis kuitenkin se, että Obaman hallinto, eli Yhdysvaltain demokraattinen puolue, teki kauppoja Venäjän valtion kanssa strategisista uraanivarannoista. Nyt samat tahot syyttävät Trumpin lähipiiriä siitä, että he ovat käyneet kauppaa venäläisten kanssa ja mahdollisesti Putinin lähipiirin kanssa. Itse he kävivät vallassa ollessaan suoraa kauppaa suoraan Venäjän valtion kanssa – uraanista. Se on aivan kiistaton fakta.
http://www.nydailynews.com/news/politics/truth-clinton-uranium-deal-article-1.3597553

Uraanikauppojen mielenkiintoinen sivujuonne on se, että samaan aikaan kauppaneuvottelujen kanssa, venäjään kytköksissä olevat liikemiehet lahjoittivat Clinton-säätiölle miljoonia dollareita. Sehän ei ole laitonta, eikä asiassa välttämättä ole mitään outoa. Lahjoituksen ajoitus oli vain hieman erikoinen, mutta ehkä Hillary ei tiennyt siitä mitään. Eihän keskustan ympäristöministerikään tiennyt aikoinaan lapsensa omistavan Talvivaaran osakkeita, kun sille toimiluvan myönsi. Kokonaan kertomatta on jäänyt sekin, että FBI tutki kauppoja salaisessa operaatiossaan jo tuolloin ja suositteli niiden perumista, koska asiaan liittyi lahjontaa yms.
http://www.newsweek.com/what-we-know-about-russian-uranium-scheme-involving-clinton-and-obama-693348
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5009373/FBI-surprised-Bill-Clinton-took-500-000-Russia.html

Obaman hallinnon uraanikaupat venäläisten kanssa eivät suinkaan ole nyt juuri nousseet esiin. Ne nousivat esiin jo vaalikamppailun aikana ja New York Times nosti ne esiin jo viime keväänä. Muistaako kukaan kuinka paljon se luotettava suomalaismedia käsitteli tätä uutista? Aivan.
https://www.nytimes.com/2015/04/24/us/cash-flowed-to-clinton-foundation-as-russians-pressed-for-control-of-uranium-company.html

Toinen sen luotettavan suomalaisen valtamedian täysin vaientama aihe on ns. Trump-kansio, joka käynnisti Trumpia koskevat Venäjä-tutkinnat ja jonka tietoihin nojaten amerikkalainen clintonmedia on paukuttanut Venäjä-juttujaan vaaleista lähtien. On nimittäin paljastunut, että kyseinen kansio eli tiedosto ei olekaan viranomaisten käsialaa. Sen on koonnut entinen brittitiedustelupalvelun työntekijä ja se sisältää tietoja ja väitteitä, joiden todenperäisyyttä ei ole vahvistettu. Mutta tämäkään ei ole se varsinainen paukku, vaan tämä: kansion tilasi suurella rahalla Yhdysvaltain demokraattinen puolue jo vaalien aikana.
https://www.washingtonpost.com/world/national-security/clinton-campaign-dnc-paid-for-research-that-led-to-russia-dossier/2017/10/24/226fabf0-b8e4-11e7-a908-a3470754bbb9_story.html?utm_term=.4382e5f60e71
https://www.theguardian.com/us-news/2017/oct/25/hillary-clintons-campaign-and-dnc-helped-fund-trump-russia-inquiry
https://www.usatoday.com/story/news/politics/onpolitics/2017/10/25/report-infamous-trump-dossier-funded-clinton-campaign-dnc/798237001/
https://www.cnbc.com/2017/10/24/trump-russia-dossier-research-got-funds-from-clinton-campaign-and-the-dnc.html
http://thehill.com/homenews/campaign/357319-dncs-perez-says-he-learned-about-trump-dossier-a-few-days-ago
http://thehill.com/homenews/campaign/357319-dncs-perez-says-he-learned-about-trump-dossier-a-few-days-ago
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-russia-dossier-latest-hillary-clinton-dnc-democratic-national-committee-funding-fusion-gps-a8018306.html

Kun Hillary Clintonin vaalipäälliköltä kysyttiin senaatin kuulustelussa, oliko tämä tietoinen kansion taustoista ja maksoiko DNC (= demokraattinen puolue) kansiosta, vaalipäällikkö vastasi kieltävästi. Samoin vastasi DNC:n tuolloinen johto. Nyt onkin käynyt ilmi, että asia oli tiedossa koko ajan ja että puolue oli tilannut sen itse. Kansio oli koko ajan olemassa, jo vaalien aikana, ja ilmeisesti se oli se lähde johon Hillary vaalien aikana ja niiden jälkeen perusti Trumpin ja Venäjän vastaiset lausuntonsa. Tästä suomalainen valtamedia vaikenee visusti.

Senaatin republikaanit ovat aloittaneet virallisen tutkinnan kansiota koskien ja Hillary Clintonin uraani-kaupoista on ilmeisesti nyt käynnistetty virallinen FBI:n tutkinta. Suomalainen valtamedia tuskin koskaan maininnee koko asiaa, jollei se johda syytteisiin tms. Eihän suomalainen valtamedia koskaan kertonut sitäkään, että Hillary Clintonin henkilökohtaisen avustajan suvulla oli suorat yhteydet Muslimiveljeskuntaan. Muslimiveljeskunta on ollut jo vuosikymmeniä islamistisen terrorismin päätekijöitä Lähi-idässä ja maailmalla, ja tukee tiukasti Daeshia eli ISISiä, jonka taas amerikkalaiset kouluttivat ja aseistivat Hillary Clintonin ulkoministerikaudella.
http://thehill.com/blogs/pundits-blog/presidential-campaign/292310-huma-abedins-ties-to-the-muslim-brotherhood
http://nypost.com/2016/08/21/huma-abedin-worked-at-a-radical-muslim-journal-for-10-years/
http://www.washingtontimes.com/news/2015/mar/6/frank-gaffney-huma-abedins-private-emails-muslim-b/
http://www.newsweek.com/2016/05/06/huma-abedin-hillary-clinton-anthony-weiner-453204.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Huma_Abedin

Jo pelkästään näiden esimerkkien nojalla voidaan todeta, että se taho, joka pyrkii meihin vaikuttamaan informaatiosodankäynnin perusperiaatteiden mukaisesti on nimenomaan se suomalainen valtamedia. Suomalainen valtamedia sensuroi uutisia tarkoitushakuisesti, pyrkii esittämään asioita vain yhdeltä kannalta, salaa asioita, pyrkii pelottelemaan suomalaisia ja muokkaamaan suomalaisten maailmankuvaa halutunlaiseksi täysin tietoisella propagandalla. Tämä on juuri sitä meihin kohdistettua hybridisotaa, sitä informaatiovaikuttamista, informaatiovaikuttamisen perusmetodien mukaisesti.

Suomalainen valtamedia on tiukasti globalistisen agendan takana ja tukee sitä avoimesti. Se suhtautuu Katalonian itsenäistymispyrkimyksiin kuten EU haluaa, se on valehdellut koko ajan Syyrian sodasta, ISISistä ja tulee tekemään niin jatkossakin. Ei se ole kertonut sitäkään, että hiljattain kirjaansa Britanniassa mainostanut Hillary Clinton syytti Brexitiä ja Nigel Faragea vaalitappiostaan ja sanoi itsenäisyyden puolesta äänestäneitä ”pikku kyläläismentaliteetin” omaaviksi hölmöiksi, jotka käänsivät selkänsä modernille tulevaisuudelle.
https://www.cnbc.com/2017/10/09/hillary-clinton-says-brexit-supporters-voted-against-modern-britain.html

Kirjoitus on uudelleenjulkaistu Sande Parkkosen luvalla

Valtamedian informaatiosotaa

Sande Parkkosen blogi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement