Blogit

Vastine YLE:n artikkeliin viha- ja valemediasta


Valheenpaljastaja__Varoituslista_valemedioista_–_älä_luota_näihin_sivustoihin___Kuningaskuluttaja___yle_fi

Viha- ja valemedioita käsittelevässä artikkelissaan Johanna Vehkoo mainitsee Verkkomedia Kansalaisen


Ilmeisesti YLE:n toimittaja ei ollut tutustunut sivustoon, sillä artikkelia kun lukee, ei se vastaa Verkkomedia Kansalaisen tapaa toimia.

Olemme lähettäneet oikaisupyynnön YLE:n vastaavalle toimittajalle tänään päivällä, emme ole saaneet vastausta. Artikkelin muokkaamisen jälkeen lähestyimme toisen kerran, sillä vaadimme julkaisun nimeä pois listalta. Tämä oli tarkoitus alunperinkin, sillä emme kuulu kyseiseen luokkaan.

> Pyytäisin teitä ystävällisesti poistamaan sivustoni blogit.kansalainen.fi valheellisten vihamedioiden joukosta. Toiminimeni on rekisteröity päätoimialaltaan uutistoimistoksi ja julkaisulle on myönnetty ISSN-tunnus. Verkkosivuilta löytyy tiedot päätoimittajasta sekä yrityksestäni Y-tunnusta ja yhteystietoja myöten. Artikkelinne on omiaan vahingoittamaan liiketoimintaani nyt ja tulevasuudessa.
>
> Vaadin oikaisua asiaan, jotta kenenkään ei tarvitse kuluttaa aikaa jatkotoimenpiteisiin. Virheellisen artikkelinne on kirjoittanut toimittaja Johanna Vehkoo. Ammatinharjoittajan maineen pilaaminen tuulesta temmatuilla väitteillä ei ole hyväksi kenellekään.
> Vaikka kirjoitankin yhteiskunnallisesti tulenarasta aiheesta, on liioiteltua väittää minua valehtelijaksi ja yritystoimintaani valheisiin perustuvaksi, varsinkin tutustumatta itse sisältöön. Samalla leimaatte jokaisen kirjoittajan, esimerkiksi perussuomalaisten entisen piirihallituksen jäsenen ja Lapin piirin varapuheenjohtajan. Sivusto on kielenkäytöltään erittäin hillitty ja kattava suomenkielinen verkkojulkaisu, joka keskittyy Euroopan Unioniin ja maahanmuuttoon.

On jokseenkin absurdi ajatus, että verottamalla rahoitettava Yleisradio kertoo lukijoilleen millaista journalismia heidän tulee kuluttajana ottaa vastaan.