Blogit

Kyllä ne suomalaisetkin

Yksi ”suvaitsevaisen” median tapa puolustella ulkomaalaisten Suomessa tekemiä rikoksia on muistuttaa meitä siitä, että kyllä ne suomalaisetkin. Tämä aivoton tapa argumentoida on taas nostanut päätään, kun julkisuuteen nousi Oulussa tapahtunut lasten systemaattinen saalistaminen seksuaalirikosten uhreiksi. Kun käydään yhteiskunnallista keskustelua tällaisista asioista, olisi hedelmällistä, jos keskittyisimme niihin asioihin, joihin voimme politiikalla vaikuttaa. Tämä olisi oleellista ymmärtää, jos haluamme saada jotain konkreettista aikaiseksi pelkän pöyristymisen ja voivottelun sijaan.

Mitä tahansa ongelmia pohtiessa, tulee ensin hyväksyä tosiasiat, jotta voimme lähteä etsimään ratkaisuja. Ensimmäinen fakta on se, että jos Suomeen päästetään tietyn kulttuuritaustan omaavia ihmisiä, yksi seuraus on se, että nämä kulttuurinrikastajat tulevat raiskaamaan suomalaisia naisia ja lapsia (viite). Tilastokeskuksen mukaan ulkomaalaiset tekivät Suomessa 529 seksuaalirikosta vuonna 2017, joista 286 oli raiskauksia. Tämä on 30,5 % kaikista Suomessa tehdyistä raiskauksista. Siis lähes kolmannes raiskauksista on 4,5 % vähemmistön tekemiä. Ja ei siinä vielä kaikki, 11,9 % kaikista raiskauksista oli irakilaisten tekemiä. 199 raiskausta enemmän pelkästään yhtenä vuonna (viite ja viite). No, mikä sitten olisi toimiva ratkaisu? Aika yksinkertaisesti, älä päästä näitä ihmisiä maahamme!

Tässä päästäänkin eroon suomalaisten ja ulkomaalaisten tekemien raiskausten välillä ja siihen, mihin voimme yksinkertaisilla poliittisilla päätöksillä vaikuttaa. Jos alkaisimme noudattamaan nollatoleranssia haittamaahanmuuton suhteen, romahtaisi ulkomaalaisten tekemien raiskausten määrä. Mikä sitten olisi se negatiivinen vaikutus yhteiskuntaamme, jos emme enää ottaisi haittamaahanmuuttajia vastaan? Vastaus on; ei mikään. Jokainen teistä varmaan ymmärtää, että tätä samaa poliittista toimenpidettä emme voi soveltaa suomalaisiin. Me tiedämme, että osa Suomeenkin syntyvistä poikalapsista kasvaa vuosien varrella raiskaajiksi. Emme silti voi lopettaa poikalasten synnyttämistä ilman yhteiskuntamme tuhoutumista, eikä tätä muutenkaan olisi mahdollista toteuttaa millään yksinkertaisella poliittisella päätöksellä.

Lievempiäkin toimenpiteitä toki löytyy; Miten olisi, että miehet ja naiset, jotka eivät ole keskenään naimisissa, eivät saa viettää aikaa yhdessä ilman valvontaa? Ei mielestäni kuulosta erityisen vapaalta yhteyskunnalta. Entä alkoholin täyskielto? Osa raiskauksistahan tapahtuu humalatilassa. Vähenisivätkö suomalaisten tekemät raiskaukset kieltolailla? Ehkä, mutta kieltolakia on jo kertaalleen kokeiltu, eikä se noin yleisesti ottaen toiminut erityisen hyvin. Ulkomaalaisten tekemiin raiskauksiin ehdotetaan kotouttamiskoulutusta. Eli kerrotaan aikuisille miehille, että lapsia ei saa raiskata. Ainoastaan ihminen, joka pitää kaikkia haittamaahanmuuttajia vähä-älyisinä, voi kuvitella, että tällainen toimisi. Tämä onkin nykyisen maahanmuuttopolitiikan ydin: maahanmuuttajia kohdellaan kuin kehitysvammaisia lapsia, jotka eivät ymmärrä mistään mitään ilman, että suomalaiset ovat heitä neuvomassa ja kädestä pitäen opastamassa.

Kirjoittaessani tätä joudun jatkuvasti selittämään itselleni, että kyllä, nämä asiat pitää sanoa ääneen. ”Kyllähän ne suomalaisetkin…” argumentti on niin typerä, että on surullista joutua kirjoittamaan tästä. Me suomalaiset emme ole idiootteja. Haluan uskoa, että jokainen, joka kuulee tuon selityksen suvakkipoliitikolta tai mediasta, ymmärtää että häntä ohjataan katsomaan muualle eikä kohtaamaan todellisuutta. Haluan uskoa, että suomalaiset heräävät seuraavissa vaaleissa todellisuuteen ja äänestävät moraalinsa mukaan.

Paul Usvalampi on Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Uudenmaan vaalipiiristä. Hän on Espoon Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan jäsen ja valtuuston varajäsen.

Tietoa julkaisijasta

Paul Usvalampi

Paul Usvalampi on Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas Espoossa. Hän on Espoon Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan jäsen ja valtuuston varajäsen.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement