Blogit

Me vai ne?

Ilmastokysymyksen tultua taas ajankohtaiseksi hiljattain Vihreiden populismi ja sitä vastaava retoriikka puhkesi jälleen kerran kukkaan. Ilmastokysymys toki nähdään ymmärrettävästi vakavana kysymyksenä, mutta Vihreiden keino puhutella ihmisiä sen suhteen ja herättää heissä tunteita on hyvin tekopyhää ja jopa suorastaan valheellista.

Vihreät puhuttelevat ihmisiä esittämällä kysymyksiä, että mitä me, kansalaiset, eduskunta tai hallitus voisi toimia ”meidän” lapsien hyväksi, jotta maailma voitaisiin ikään kuin pelastaa. Tämä retoriikka voisi olla kaunista, jos Vihreät aidosti puhuisi meidän lapsista, meidän suomalaisten suomalaisista lapsista. Niistä sukujemme jatkajista, jotka ylläpitäisivät suomalaisen kansakunnan historiaa, pysyvyyttä ja jatkuvuutta. Mutta ei. Vihreät ei puhu meidän suomalaisten lapsista.

Monikulttuurisuuden ihannoijat, vihreät mukaan lukien, ovat määrätietoisesti ajaneet suomalaisen kansakunnan hävitystä. He alitajuisesti halveksuvat suomalaisten olemassaoloa ja pyrkivät ”korjaamaan” tilanteen luomalla Suomesta maahanmuuton avulla monietnisen helvetin ilman suomalaisuutta. Vihreiden haaveilemassa tuhansien järvien maassa ei ole yhtäkään meidän lasta. Täällä olisi ainoastaan ”niiden” lapsia. Muiden väestöjen jälkeläisiä, joiden ainoa rooli on olemassaolollaan syrjäyttää itse suomalaisten olemassaolo suomalaisten omassa maassaan.

Monikulttuurisuuden ihannoijat eivät halua torjua ilmastonmuutosta meidän lasten vuoksi. He tekevät sen muukalaisten lasten vuoksi. He haluavat laittaa meidät suomalaiset kärsimään tiukkuudessaan mielettömällä ympäristö- ja energiapolitiikalla, jotta muukalaiset voisivat ihanne tapauksessa hyvin. Suomalaisvastaisuudessaan he ainoastaan halveksuvat toimia eri politiikan sektoreilla, jotka antaisivat tulevaisuuden meidän suomalaisten lapsille.

Äänestäjien tulee olla valppaana miettiessään, että keille haluaa Suomen tulevaisuuden jättää: meille suomalaisille vai noille muukalaisille? Ei kannata tulla monikultturististen puolueiden sulohuulien jekuttamaksi, kun nämä valheellisesti tarjoavat maahanmuuton rajoittamista ja kauniita isänmaallisia sanoja. Ainoastaan kansallismieliset puolueet ja niiden kansallismielisten ehdokkaiden äänestämisellä on merkitystä, jotta meidän suomalaisten lapsilla olisi suomalainen tulevaisuus edessä.

Tietoa julkaisijasta

Matti Haapala

Kirjoittaja on johtamistutkimuksen opiskelija ja ajatuksiltaan ultrakansallismielinen sekä agraarinen traditionalisti.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement