Blogit

Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista?

Ministeri, toveri Tytti Tuppurainen (sdp) vakuutti taannoin: ”Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista.”
 
Siitä huolimatta demariministerit olivat tänään viestintätoimiston suunnittelemalla pisteidenkeruumatkalla Kaipolassa, jossa yli 400 suomalaista jäi työttömäksi. UPM laittaa paperitehtaan kiinni, koska se kannattaa Suomessa heikommin kuin muissa maissa vastaavat.
 
Tuppurainen ei sattuneesta syystä ollut mukana. Muut olivat, siis demariministerit Marin, Haatainen ja Skinnari. Tiedotustilaisuudessa, joka oli vierailun tärkein osa, he kertoivat diipadaapaa.
 
Jämsässä paikalla ei ollut yksikään vihreä ministeri. He ilmeisesti kilistelivät voitonmaljoja Helsingissä, sillä he pääsivät tavoitteeseensa. Puun käyttö vähenee maassamme, vihernielut lisääntyvät. Siksi oli hyvä, että paperitehtaasta päästiin eroon!
 
Paikalla ei ollut kepun johtoakaan. Ehkäpä Katri Kulmuni jatkoi lennokkaan ideansa kehittelyä eli suomalaisten avaruuslentoa. Kuulemma puolueen nykyjohto ja sinne kärkkyvät haluavat, että Väyrynen lähtee ensiksi avaruuteen.
 
Vasemmistoliiton ministereitäkään ei ollut paikalla. Tiettävästi A-K Pekonen oli suunnittelemassa kasvomaskien tilaamista.
 
Hallituspuolueista RKP voidaan unohtaa tällä kertaa kokonaan. Jämsä kun on Keski-Suomessa.

Tietoa julkaisijasta

Reijo Tossavainen

Toisinajattelija. Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.
Eläkeläinen, entinen päätoimittaja-yrittäjä ja kansanedustaja (ps).