Blogit

Orbán: EU-johtajat hivuttavat eurooppalaisia oman maansa vähemmistöksi

Viktor Orbán Budapestissä 23.10.2018 pitämänsä puheen jälkeen. Kuva: Unkarin hallitus

Guillaume Durocher käsittelee Unkarin pääministeri Viktor Orbánin Unkarin kansannousun muistojuhlassa 23.10.2018 pitämää puhetta.

Unkarilaiset juhlivat lokakuussa 62 vuoden takaista vuoden 1956 kommunismin vastaista kansanousuaan, jonka Neuvostoliitto kukisti julmasti, ja jota länsi vastusti vain sanoillaan. Unkarin pääministeri Viktor Orbán ei pelkästään muistellut Unkarin vapaustaistelua, vaan myös varoitti eurooppalaisia merkittävimmästä ongelmasta, joita sivilisaatiomme ja kansojemme perhe kohtaa tällä vuosisadalla: kansojemme hupeneminen suojattomiksi vähemmistöiksi omissa historiallisissa kotimaissamme. Tietääkseni tämä on ensimmäinen kerta, kun eurooppalainen pääministeri on nimenomaisesti ilmaissut puolustavansa ”alkuperäisten eurooppalaisten” etuja: tämä uraauurtava ja historiallinen tapahtuma, jonka valtamedia pimitti.

Orbánin puhetta on ilahduttava lukea ja kuunnella. Avauksessaan hän totesi:

Matematiikassa kahden negatiivisen luvun tulo on aina positiivinen luku. Tämä on totuus, jota on vaikea ymmärtää. Jos käännetään tämä outo totuus historian kieleksi, Unkarin menneisyyden päälinjat paljastuvat yhtäkkiä meille. Lähes kaikki vallankumouksemme ja vapaustaistelumme ovat päättyneet negatiiviseen tulokseen: tappio, uhreja, kostotoimia. Mutta jotenkin kaikesta tästä on tullut positiivinen tulos: eloonjääminen, kansakunta ja vapaus.
Meidän tulisi tajuta tämä totuus aina kun tapahtumien kulku masentaa tai lannistaa meitä. Olen vakuuttunut siitä, että kansamme voi oppia vain virheistään: mitä suurempi kärsimys, sitä suurempi korjausliike ja uudistuminen.

Unkarin kansan selviytyminen ja siihen vaadittava sankaruus on Orbánille pakkomielle. Ensimmäisen maailmansodan seurauksena unkarilaisia jäi eri valtioiden alueille, mutta Neuvostoliiton miehitys toisen maailmansodan jälkeen ei vain vienyt maan vapautta, vaan uhkasi tuhota ”kulttuurimme – kristillisen unkarilaisen kulttuurin, jonka perättäiset sukupolvet olivat synnyttäneet tuhannen vuoden aikana ”historiallisen Unkarin sydämessä”.

Kylmän sodan päätyttyä vapautumiseen vuonna 1989, Orbán ei voinut kuvitella, että Euroopan tuho tulisi lännestä poliittisen korrektiuden ja väestönvaihtotasoisen maahanmuuton kautta:

Emme voineet edes kuvitella, että eräänä päivänä … Euroopan kansat, me unkarilaiset mukaan lukien, kohtaavat haasteita, joita ei ole koettu sitten kaukaisen menneisyyden. Emme voineet edes kuvitella, että Eurooppaa ei uhkaisi ulkoiset sotilaalliset uhat, ei amerikkalaisten tai venäläisten päämäärät, vaan me itse. Kuka olisi uskonut, että kukoistavimman kulttuurin luonut, kehittyneimmät teknologiat, maailman parhaimman koulut ja korkeimman elintason luonut maailman menestyksekkäin maanosa on muutaman vuoden kuluessa liukumassa alamäkeen ja ajautumassa tuhon partaalle?
Orbán korostaa kansallisen identiteetin ja kansallisvaltion merkitystä Euroopan kansojen vapauden ja dynaamisuuden mahdollistajana nykyaikana. Vapaita maita afro-islamilaiseen maahanmuuttoon pakottavaa avoimien rajojen ”eurooppalaista imperiumia” ajavia globalisteja vastaan hän sanoo:
Eurooppalaiset ovat syntyneet kansojen poikina ja tyttärinä. Kun eurooppalainen syntyy tähän maailmaan, he ovat saksalaisia, ranskalaisia, italialaisia, puolalaisia tai unkarilaisia. Tämä on historian ja luonnon järjestys. Kun pienet lapset puhuvat ensimmäistä kertaa, he sanovat ensimmäiset sanansa puolaksi, kroatiaksi, ruotsiksi, englanniksi – tai unkariksi. Siksi Eurooppa eroaa muista maanosista. Eurooppa on kansojen kotimaa, eikä sulatusuuni. Kukapa olisi uskonut, että toistuvasti Euroopan raunioittanut imperialistinen idea voisi tehdä paluun? Kuka olisi uskonut, että jotkut muut tulevat kertomaan meille, kenen kanssa meidän tulisi elää kotimaassamme? Kuka olisi uskonut, että Unkaria tai Puolaa vastaan hyökätään valheilla tai että Romaniaa ja Slovakiaa – ja jopa Italiaa uhkaillaan? …

Euroopan suuruus, vahvuus ja loisto on lähtöisin kansoista, jotka kilpailevat ja tekevät yhteistyötä keskenään. Kansat ovat kunnioittaneet toistensa oikeuksia, suojelleet kansalaistensa etuja, kyenneet yhteistoimintaan sekä jakaneet rauhan, kasvun ja turvallisuuden hedelmät. Intohimo patrioottien sydämissä on kannustanut uhrauksiin, epäitsekkyyteen, tieteellisiin läpimurtoihin ja upeisiin taideteoksiin.

Puolustaessaan ”Kansakuntien Eurooppaa” yksittäisen monikulttuurisen imperiumin sijasta, Orbán toistaa muiden näkemyksiä, kuten Raymond Aronin, joka väitti homogeenisen eurooppalaisen kansallisvaltion olevan ”poliittinen mestariteos” ja ”historiallinen mestariteos”, joka mahdollistaa ennennäkemättömän solidaarisuuden kymmenien miljoonien asukkaiden yhteiskunnissa.

Orbán toteaa globalistien visiosta:

Nykyisin Brysselissä hallitsevat ne, jotka haluavat korvata vapaiden kansojen liiton Euroopan imperiumilla: Euroopan imperiumi, jota eivät johda kansojen valitsemat johtajat, vaan Brysselin byrokraatit. Euroopan imperiumiin uskovia on nykyisin myös useissa Euroopan maiden hallituksissa. Tällainen uusi uljas maailma tulisi olemaan mikäli se on heistä kiinni: kasvava määrä vieraista maanosista ja kulttuureista saapuvia sotimisiässä olevia miehiä, jotka elinaikanamme muokkaavat Euroopan kaupungit omaksi kuvakseen, hitaasti mutta varmasti siirtäen alkuperäiset eurooppalaiset vähemmistöksi; terrori osana suurten kaupunkien elämää; poliittinen manipulointi jokapäiväistä arkea. Nämä perustellaan oikeusvaltioperiaatteella; sananvapaudella ja lehdistönvapaudella, jotka rajoittuvat vapauteen toistaa heidän ajatuksiaan.

Nämä ovat varmasti kaikkein silmiinpistävimpiä elementtejä jokapäiväisessä arjessa: eliitin ideologian kanssa ristiriidassa olevia ajatuksia ja tosiasioita esittäviin kohdistettu häikäilemätön sorto ja taloudellisen tuhoaminen, sekä meidän ”alkuperäisten eurooppalaisten” supistaminen vähemmistöksi. Vähemmistöksi joutuneet eurooppalaiset joutuvat elämään uusien afro-islamilaisten enemmistöjen armoilla, jotka eivät ole kovin halukkaita kunnioittamaan oikeuksiamme tai liberaaleja perinteitämme – oikeusvaltiota, sananvapautta, yksilön oikeuksia. Kuten Libanonin kristillinen vähemmistö, Kosovon serbivähemmistö tai tiibetiläinen vähemmistö Tiibetissä (joka on jo hukutettu kiinalaisten maahanmuuttoon), eurooppalaiset eläisivät jatkuvan uhan alla, vieraan ja vihamielisen enemmistön armon varassa.

Orbán huomauttaa EU-johtajien yleisen mielipiteen vastaisesti päästäneen mielihyvin massamaahanmuuttoa Eurooppaan, erityisesti Saksan liittokansleri Angela Merkelin aloitteesta noin kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa vuodesta 2015 lähtien:

Euroopan Unionista Euroopan imperiumia haluavat ovat poikkeuksetta kaikki maahanmuuton kannattajia. He ovat tehneet maahanmuuttajien maahan pääsystä eurooppalaisuuden koetinkiven ja odottavat jokaisen maan ja kansan muuttuvan viipymättä monikulttuuriseksi. Nyt voimme huomata heidän tietoisesti jättäneen käyttämättä valtavia poliisi- ja sotilasresurssejaan. He tietoisesti jättivät puolustamatta Eurooppaa siirtolaisvirroilta. Jos me kykenimme tekemään sen, niin myös he olisivat kyenneet. Puutetta ei ollut kyvystä, vaan tahdosta. Vielä tänäänkin Brysselin etujoukko ja muut kansallisvaltioita vastustavat johtajat näkevät maahanmuuton mahdollisuutena. He pitävät sitä mahdollisuutena korvata kansallisvaltioiden Euroopan Unioni monikulttuurisella sekaväestön imperiumilla, joka on tasoitettu yhdenmukaiseksi: Eurooppa ilman kansallisvaltioita; kansallisista juuristaan irrotettu eliitti; monikansallisten voimaryhmien liitto; talouskeinottelijoiden koalitio. Tämä olisi George Sorosin paratiisi.
Orbán on realisti ja linjassa länsimaisten poliittisten ajattelijoiden kanssa Platonista ja Aristoteleesta lähtien: yhteistä identiteettiä tai solidaarisuutta vailla olevaa monimuotoista kansaa voi paljon helpommin hallita ja käyttää hyväksi häikäilemätön eliitti, joka itse tietenkin on hyvin sitoutunut omaan identiteettiinsä ja ryhmäsolidaarisuuteensa. Euroopan yhdentymisen kriitikot ovat jo todella kauan sitten huomanneet, että monet hankkeeseen osallistuneet näyttävät supistavan ihmiset pelkiksi juurettomiksi atomeiksi, joita kansainväliset voimat voivat helpommin manipuloida.

Orbánille Soros on globalismin ja Unkarin tuhoa haluavien voimien henkilöitymä, joka usein katsotaan kehotukseksi antisemitismiin. Israelilainen Haaretz-lehti:

Eräs Fideszin vaalimainoksista varoitti, että ”päivä vaalien jälkeen oppositio alkaa asuttamaan maahanmuuttajia maahan”, kehottaen äänestäjiä estämään ”Sorosin väkeä” muodostamasta hallitusta.
Orbánin kampanjoi Sorosia vastaan kaikkialla Unkarissa. Unkarilaiset tiedotusvälineet ovat jopa ilmoittaneet, että oppilaat uskovat Sorosin olevan ”paholainen” ja käyttävät hänen nimeään haukkumasanana koulupihalla. Vaalien jälkeisenä aamuna Sorosin kasvot olivat edelleen Fidesz-puolueen julisteissa ja tarroissa kaikkialla Budapestin keskustassa….
Sorosia vastaan suunnattua kampanjaa on jo kauan arvosteltu hienovaraisen ja ei niin hienovaraisen antisemitistisen kielen ja kuvan käytöstä.

Orbán kehottaa puheessaan meitä valitsemaan itsenäisyyden ohi globalismin:

Valitkaamme itsenäisyys ja kansojen yhteistyö globaalin hallinnon ja valvonnan tilalta. Hylätkäämme globalismi-ideologia ja sen sijaan tukekaamme isänmaallisuuden kulttuuria. Maailma voi olla rikkaampi ja ihmiskunta voi olla parempi, jos maapallo on monenlaisten kansojen maailma. Uskomme, että jokainen kansakunta on erityinen ja ainutlaatuinen omalla tavallaan, ja voi olla kirkas valo siinä osassa, joka sille on maailmassa uskottu.

Hän on vakuuttunut perheiden, historiallisen tiedon ja isänmaallisen tunteen arvosta yhteiskunnan kukoistukselle:

Uskomme vahvoihin perheisiin, pidämme historiaamme ja perinteitämme jonain poikkeuksellisena, juhlistamme sankareitamme – ja ennen kaikkea rakastamme maatamme. Emme halua, emmekä saa luopua siitä – hyväksyäksemme minkä tahansa imperiumin tai maailmanlaajuisen hallinnon. Emme halua hävittää kansallistunnettamme, vaan haluamme rohkaista sitä vapauttamaan Unkarin kansan kyvyt ja lahjat.

Länsimaisten poliittisten johtajien petturijoukosta poiketen Viktor Orbán on ollut yksinäinen ääni, joka on varoittanut meitä siitä, mitä on tulossa. Hän on yhä uudestaan vakuuttanut Euroopan kansojen demografisen ja kulttuurisen elpymisen merkityksestä sekä välttämättömyydestä kansalaisoikeuksiemme ja erityisesti selviytymisemme kannalta. Kellä on korvat, kuunnelkoot. Ottaen huomioon maahanmuuttoa vastustavien ja eurooppalaisten syntyvyyttä tukevien populistihallitusten leviäminen Puolaan, Itävaltaan, Italiaan ja muualle, näyttää siltä, että useat ovat todella heräämässä.

Unkarin vapaustaistelua muistaessaan Orbán puhui ”alkuperäisten eurooppalaisten” selviytymisestä. Näin tehdessään Unkarin pääministeri puhui kaikkien eurooppalaisten vapaudesta. ”Alkuperäiset eurooppalaiset”: tämä on käsite, jonka kaikkien eurooppalaisten patrioottien on otettava käyttöön!

Guillaume Durocher / Occidental Observer 10.11.2018

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Heikki Luoto

Alavudelta lähtöisin oleva "kulttuurisoturi".
Perussuomalainen.
Vuodesta 2009 lähtien kaupunginvaltuutettu Tampereella.
Toista kautta varakansanedustajana. Pirkanmaalta ehdolla eduskuntaan huhtikuun 2019 vaaleissa.