Blogit

Ruotsi, paskottu kansankoti

Näin lomakauden ollessa hyvässä vauhdissa on syytä luoda katsahdus matkustamiseen ja turvallisuustilanteeseen eri maissa. Järkevä matkailija ottaa huomioon suunnitelmissaan sen että kohdemaa on turvallinen. Kukapa sitä haluaa lomallaan luoteja väistellä.
Käyn läpi naapurimaat turvallisuustilanteen mukaan ja ryhmittelen missä kategoriassa ne ovat turvallisuustilanteen suhteen muitten maitten kanssa. Tiedot olen hakenut Ulkoministeriön Matkustustiedotteet-sivustolta.

Aloitetaan Venäjällä.
Vältä kaikkea matkustamista. Samassa kategoriassa ovat seuraavat maat: Burundi, Etiopia, Irak, Myanmar, Somalia, Sudan ja Valko-Venäjä.

Seuraavana vuorossa on Ruotsi.
Noudata erityistä varovaisuutta. Samassa kategoriassa ovat mm. seuraavat maat: Algeria, Angola, Armenia, Azerbaizan, Bangladesh, Chile, jne. Eurooppalaisista maista Ruotsin lisäksi ko. kategoriassa ovat Espanja, Kosovo, Pohjois-Makedonia, Serbia ja Turkki.

Norja.
Noudata tavanomaista varovaisuutta. Samassa kategoriassa ovat mm. seuraavat maat: Arabiemiirikunnat, Argentiina, Bahrain, Barbados, Belize, Bhutan, Botswana jne. Eurooppalaisista maista Norjan lisäksi ko. kategoriassa ovat Alankomaat, Albania, Andorra, Belgia, Bosnia ja Herzegovina, Bulgaria, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Saksa, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Unkari, Viro.

Naapurimaista Venäjä on oma lukunsa. Niin myös tavallaan Ruotsi. Ainoana pohjoismaista kategoriassa Noudata erityistä varovaisuutta. Ruotsin lisäksi Espanja on ainoa EU-maa joka on kyseisessä kategoriassa.

Mistä UM varoittelee Ruotsissa? Ruotsia voidaan yleisesti pitää turvallisena matkakohteena, jossa on noudatettava tavanomaista varovaisuutta. Kansainväliset terrori-iskut ja ääriryhmien toiminta ovat uhkatason mukaan mahdollisia. Jengirikollisuudesta ja -väkivallasta johtuvat yhteenotot ja ampumiset saattavat pahimmillaan aiheuttaa vaaratilanteita myös matkailijoille, erityisesti Tukholman, Göteborgin ja Malmön alueilla.

Miten tähän on päädytty? Mikä on ruotsalaiset villinnyt Tukholman Göteborgin ja Malmön alueella? Jos Jari Taposelta kysytään syynä on epäonnistunut lähiörakentaminen. Syy siis on infrassa, ei kuka infraa asuttaa. Jos näin on niin Per, Olle ja Örjan siellä paukuttelevat kavereidensa Ahmedin, Antonion ja Mahmudin kanssa. Tai no. Suhteenhan pitäisi olla se että Perejä ja Olleja on paljon enemmän kuin muita, sillä vasta kolmasosalla Ruotsin kansalaisista on maahanmuuttajataustaa.
Korjataanpa lause statistiikan mukaisesksi: Jos näin on niin Per, Olle ja Ahmed siellä paukuttelevat.

Demografisesti katsoen lause on nyt oikein, mutta jos tarkastelemme sitä Ruotsin Interpolille antaman kansainvälisen etsintäkuulutuslistan perusteella se on totaalisesti väärin. Listalta löytyy kymmenen nimeä joista kaksi vaikuttaa olevan ruotsalaisia: WINQVIST LARS MICHAEL, ARNAMO SIMON ROLF.
Loput kahdeksan nimeä näyttävät edustavan Ruotsiin tuotuja osaajia,
AL-SAAID HAMMAD JAWAD
IMERI PËRPARIM
SADAT SAID SUBHAN
SUSO MAURICE WILLIAM TALIBO
EL-CHAER ISSA
OUESLATI SEMI
OMAR OMAR ABDULKADIR
GELOGAEV RUSLAN

Siinä niitä huonon lähiöarkkitehtuurin uhreja. Eikö tämä ole pitävä todiste rakenteellisesta rasismista? Ruotsi on asuttanut siirtolaisensa kelvottomiin lähiöihin.
Kysymys kuuluu rakennettiinko lähiöt tulijoille, vai oliko niissä jo aiemmin asukkaita ja jos oli niin ketä ja millaista jengiytymistä silloin tapahtui. Muistakaa myös että kyse ei voi olla kulttuurillisista eroista sillä kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä.

Mutta ajatelkaa, jos haluatte lomalle maahan jossa on turvallisempaa kuin Ruotsissa, on valittavana suuri määrä maita niin Euroopassa kuin muualla maailmassa: mm. Albania, Argentiina, Bahrain, Bulgaria, Romania, Montenegro ja niin edelleen.

Näin Ruotsin määrätietoinen humanitaarinen ja avoimien ovien maahanmuuttopolitiikka kantaa hedelmää. Ruotsin sosialidemokraatit apupuolueineen voivat olla ylpeitä saavutuksistaan.

Tilaa
Ilmoita
guest

17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha

Sosialidemokratia luo ongelmia ”parantaessa” maailmaa ja on kykenemätön ja etenkin haluton ratkaisemaan niitä kun maailmaa on parannettu.

John Quiman

Niin, vihervassut haluavat unelmaa. He sulkevat silmänsä, myös toisten silmät, ja haluavat uskotella kaikille, jotta unelma on toteutumassa, vaikka todellisuudessa kaikki menisi päin helevettiä. Jos huomautat siitä, iskevät he leimakirvesarsenaalillaan ja haluavat peruuttaa olemassaolosi.

seant

Tällä hetkellä asuntoautoilijoita varoitetaan, että oviin koputetaan, jos avataan niin jengi ryöstää heidät. Vähän aikaan sitten eräs perhe ajoi vahingossa moottoritieltä johonkin maahanmuuttaja lähiöön, niin heitä ammuttiin, mutta pääsivät pakoon ilman henkilövahinkoja, vaikka autossa oli useita luodinreikiä.

Äly ja väläys

Oletteko muuten huomanneet että ihmisten vaalikäyttäytymisen manipuloiminen on alkanut esittämällä valtamedioissa aivan päättömältä vaikuttavia gallup tuloksia.

Normi tallaajahan on laumaeläin ja käyttäytyy juuri niinkuin muukin lauma.

Erpa

Käykääpä kurkkaamassa myös tuolla Interpolin sivuilla Suomen tekemät haut. Löytyi 4 hakua joista yhdellä Suomen kansalaisuus ja myöskin toinen kansalaisuus. Loput 3 jotain muuta, kuin kotimaisia. Jipii !

pöh

Viimeksi kun katsoin niin Ruotsi oli raiskaustilastoissa maailman ”ykkösmaa”
Ne nyt ei tietenkään pidä täysin paikkaansa, jossain Intiassa esim todennäköisesti ilmoitetaan joku 1% tapauksista.
Mutta myös ammuskelujen ja pommi-iskujen suhteen Ruotsi on vaarallisempi maa kun vaikkapa somalia.
Ja mistä se johtuu? Se johtuu siitä että sosiaalidemokraatit muun vasemmiston kanssa halusi Ruotsista ”humanitäärisen suurvallan”
No mites Suomessa? Perässä tullaan koska sama sakki meilläkin vallassa ja tekee tasan samat virheet mitä Ruotsissa on tehty.

Puolueeton

Kulttuurieroista ei saisi puhua, mutta ne ovat olemassa. Jos maahan tulijat ovat maasta, missä olot ovat toisenlaiset ja tulijat ovat nuoruutensa olleet niissä oloissa, tottuminen pohjoimaisiin oloihin tuskin elinaikana onnistuu ”kotouttamisellakaan”.
Lisäksi on otettava huomioon geeniperimät, jotka nekin ovat tosiasioita. Jos älykkyystesti ilmaisee melkoisen tarkasti, miten hyvin pohjoismainen henkilö elää meidän olosuhteissa, kyllä se ilmaisee myös, miten maahanmuuttaja selviytyy meidän oloissa.
Meidän kulttuuriin on pesiytynyt myös haitallisia ominaisuuksia. Tosiasioita tulee korvata valehtelulla ilkeitä geenimutaatioita saaneiden päästyä valtaan.

Tapsa

Suomea paskoitetaan parhaillaan, mitään ei ole otettu opiksi Ruotsista. Pian suomi pääsee samaan kategoriaan pahimpien inhokkimaiden kanssa.

John Quiman

Tukhoman Rinkeby rakennettiin 70-luvun alussa. Sinne päätyi asumaan ruotsalaisia ja suomalaisia. Ei ollut ongelmia, oli ihan tavallinen lähiö. Voimme siis sanoa, että kyseisessä lähiössä ei ollut epäonnistunutta ”lähiörakentamista”.

Rinkeby ei ole erityisen olennaisesti muuttunut rakentamisen osalta sittemmin, mutta asukkaat ovat vaihtuneet turvapaikanhakijoiksi. He elävät pääosin elää sossun varassa. Tämä on ainoa oleellinen muutos 70-luvun jälkeen.

Onko loogista syyttää nykyisistä ongelmista lähiörakentamisen epäonnistumista?

eetee

Talot ilmeisesti vaihtavat paikkaa jotenkin ja asettuvat niin että rakentaminen epäonnistuu vasta 40 v kuluttua alunperin hyvin toimivasta lähiöstä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by eetee
pöh

Ylellä vuosia sitten oli ohjelmassa vieraana vanhempi somaliukko.
Ohjelmassa keskusteltiin mamujen raiskauksista kun somalit oli juuri raiskanneet kadulla nuoren tytön.
Somalimiehen selitys oli se, että koska somaleille ei anneta töitä (rasismin takia) niin heillä on liikaa aikaa, ja sitä aikaa ei voi tietenkään käyttää kun joukkoraiskailemalla nuoria tyttöjä..
Ilmeisesti yksikään suomalainen ei ole koskaan ollut työtön, kun ei meillä ole joukkoraiskauksia ollut ennen kuin somalit vaelsi tänne venäjältä?

Timppis

Meillä on aikaläjä työttömiä janttereita tässä maassa syystä jos toisesta,jos meillä olisi sama menttaliteetti kuin kemaleilla kulkisivat naiset täällä peltipöksyissä.niinkuin suomipoika ruotsinlaivalla.😂

Ruotsin tie

Sama kohtalo odottaa Suomea, mikäli ensi eduskuntavaalit voittaa Kokoomus tai SDP. Pahalta alkaa näyttämään galluppien perusteella. Lisäksi kumpikin ajaa samaa älytöntä ilmastoöyhötystä.

Juha

Aivan.. juuri nåin. Helsinki voitaisiin lisätä tähän ulkoministeriön ”Noudata erityistä varovaisuutta” kategoriaan. Vältä matkustamista punakaupunkeihin kuten Espoo, Vantaa, Helsinki tai Kauniainen. Mogadishu on varmasti parempi matkakohde.

Kommunismi on mielen sairaus josta kärsii valtaosa suomaalaisista.

Puolueeton

Mikäli kokoomus ym. nykypersut mukaan lukien voittavat? Turha kysymys, näin tulee tapahtumaan. Poliittisesti valitut yliopistot, poliittisesti valittu virkamieskunta ja valtamedia pitää huolen, että enemmistä suomalaisista äänestäjistä kannattaa näitä puolueita.

Kysymys on massahypnotisoinnista, jolla kansalaisten ajttelua hallitaan. Kun artisti hypnotisoi kohteensa, tämän havaintokyky kohdistuu vain yhteen asiaan ja kaikki muu jää pimentoon. Hän voi riisutua yleisön edessä ja omaisuutta voidaan kerätä artistin haltuun, eikä hypnotisoitu huomaa mitään vahinkoa tapahtuvan. Kun massa hypnotisoidaan virkamiesten ja median avulla, massa ei huomaa, kun omaisuutta kerätään ja vapautta karsitaan eliitin toivomalla tavalla.

Timppis

Gallubit on täytyä valemedian luomaa paskaa vaalivilpillä ne voittaa.ei se mitä äänestetään vaan kuka laskee äänet sen takia poliittiset kusipäät uskaltaa käyttäytyä saatanan röyhkeästi ja ylimielisesti.mutta…….?.ehkä jonain päivänä.