Blogit

SUOMALAISTEN YLIKUOLLEISUUDESTA

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

On niin iso petos ja niin korkeat tahot niin kotimaassa kuin ulkomaillakin tuon takana, että sitä on melko mahdoton saada selvitetyksi. Jos riittää sitkeitä asiaan paneutujia, jotka eivät anna periksi, ehkä totuus saadaan esiin muutamassa vuosikymmenessä.

Vaihtoehtoisesti, jos maassa valta vaihtuu radikaalisti siten, että suvakkila kaatuu, saatetaan tuokin asia tutkia nopeasti ja konnat saadaan tuomiolle.

UrpoPiru

Marraskuussa-23 Suomessa Eurostatin mukaan EU:n korkein 40,5%:n ylikuolleisuus.

Tähän mennessä marraskuussa-23 tilastoitu +899 koronakuolemaa, ylivoimaisesti kuukausitasolla pandenian korkein lukema ja luku täydentyy edelleen.

Koronavirus COVID-19 tilanne Suomessa
Lähde THL. Tiedot päivitetty: tartunnat ja kuolemat 15.2.2024
https://www.koronatilastot.fi/fi/

Koronavirukseen kuolleet **
11 376

7 vrk: +88

14 vrk: +943

Ajallisesti liittyviä kuolemia: 11 939

**Kuolleita: Kuolemat joissa korona on merkitty kuolintodistukseen joko pääkuolinsyyksi tai myötävaikuttavaksi tekijäksi. Ajallisesti koronaan liittyviä kuolemia on enemmän. 7 vrk ja 14 vrk: muutos lisättyjen kuolemien määrässä edellisiin päivityksiin verrattuna. Kuolemat ovat voineet tapahtua ajallisesti jo paljon aikaisemmin.

Marjaana

On ymmärrettävä että äänestämällä ja mielenosoittelemalla ei enää muuteta mitään. On toimittava kuten Islannissa kerran toimittiin. Siellä käveltiin näitä vastaavien rikollisten päättäjien työpaikoile ja kannettiin fyysisesti ulos ja vankilaan.
Ennen kuin jotakin tämän suuntaista tapahtuu kaikki jatkuu ennallaan ja käytännössä hyväksymme itse kohtalomme. Ihmisillä on jo kaikki tieto, mutta monillakaan ei vaikuta olevan kiinnostusta toimimaan uudella tasolla.

Joku tolkku

Jos asia nousee tutkittavaksi, niin se tutkitaan Suomessa käytännöksi tulleeseen tyyliin. Eli viranomaiset tutkivat itse itseään ja toteavat, että on menetelty täysin oikein. Tässä maassa hyvåt veljet suojaavat toisiaan ja kansa ottaa osumaa hyväksyen kohtalonsa

Tietoa julkaisijasta

Niko A. Kauko

Pitkän linjan itsenäisyysmies ja vankkumaton suomalaisen kansanvallan puolustaja.

Kansallismielisen politiikan tekemiseksi tarvitsemme itsenäisen kansallisvaltion, sillä vain kansallisvaltiolla on käytettävissään ne välineet, joilla kansallismielistä politiikkaa voidaan toteuttaa.