Blogit

AJATTELEMISEN AIHETTA

EU:n kannattajien mielestä Suomen lähihistoria menee jotenkin tähän malliin; itsenäinen Suomi, sen oma valuutta markka, puolueettomuuspolitiikka ja kansallinen kapitalismi olivat kerrassaan huono ja hävettävä järjestelmä, mutta jostain syystä suomalaiset olivat sen aikana niin fiksuja, että onnistuivat silti menestymään läpikotaisin huonosta järjestelmästä huolimatta ja vaurastumaan siinä. Kuten monet muistavat, niin kansallisen järjestelmän aikana palvelut tuotiin jokaiseen kylään, ne toimivat hyvin eikä silloin eletty velaksi kuin viimeistä päivää.

EU:n kannattajien mielestä tästä omasta ja Suomelle erinomaisia tuloksia tuoneesta “kelvottomasta” systeemistä piti luopua ja siirtyä EU:n ylikansalliseen järjestelmään ja sen vieraaseen valuuttaan euroon. Tässä ylikansallisessa järjestelmässä Suomi velkaantuu, maaseutu kuolee, palvelut häviävät, tiet rappeutuvat, yhteiskunta kriisiytyy monialaisesti ja meillä maksatetaan jopa muiden maiden velkoja.

Huonoista tuloksista huolimatta EU:n kannattajat uskovat ja väittävät silti sitkeästi, että EU:n ylikansallinen poliittis-taloudellinen järjestelmä ja euro ovat suomalaisille täydellinen mekanismi, mutta suomalaiset eivät vain yksinkertaisesti menesty ja vaurastu siinä, koska ovat niin tyhmiä ja patalaiskoja.

Fiksummalle ihmiselle, jonka mieli ei ole ideologian ja propagandan sumentama, voisi tulla mieleen, että suomalaiset vietiin heille suunnitellusta ja hyvästä kansallisesta järjestelmästä vieraaseen järjestelmään, jota ei ole suunniteltu meitä varten, ja joka siksi tuottaa kansakunnallemme äärimmäisen huonoja tuloksia.

Niko A. Kauko
Vapauden liitto 2.vpj
eurovaaliehdokas

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Artikkeli kaatuu kohtaan, jossa hän kirjoittaa ”fiksummalle ihmiselle”. Tämä on tyypillinen ilmaisu sellaiselle, jonka mielestä samaa mieltä olevat ovat fiksuja ja hän itsekin on sitä. Yleensä noin kirjoittavat eivät ole kaksisen fiksuja. Se kyllä näkyy kirjoituksestakin. mutta sitä eivät näe ne ”fiksut ihmiset”.

Viimeksi muokattu 24 päivää sitten by John Quiman
Juha

Heh.. lueppa uudestaan jos et ymmärtänyt. Jotkut eivät ole kusetettavissa ideologialla ja propagandalla.. ne fiksummat.

John Quiman

Luepa uudestaan ja ymmärrä mitä sanoin. Reaktio ei ole ymmärtämistä.

Tuo artikkeli on ideologiaa ja propagandaa siinä kuin valtamediankin ideologia ja propaganda. Vain se, että arvostelee yhtä propagandaa, ei tee omasta propagandasta totta.

Monet uskovat olevansa fiksuja, koska eivät usko yhteen propagandaan, mutta onko sitten fiksua uskoa toiseen kuviteltuun ajatteluun?

Juha

Kiitos Niko hyvä blokikirjoitus.
Fiksumpi ihminen, jonka mieli ei ole ideologian ja propagandan sumentama.. on tänäpäivänä kovin harvinainen tapaus. Äänestyskäytöksen perusteella alle 1 prosenttia kansasta.
99 %a kansasta on niin äärettömän helppoa kusettaa.. ja vielä toistuvasti uudestaan ja uudestaan. Näitä sarjakusetuksen uhreja.. näitä zomnieita.. eläviä kuolleita on meidän jokaisen ympärillä ja heidån aivopesun ja mielen ohjelmoinnin måärä alkaa jo tuottaa erroria, että alkavat olla jo vaaraksi meille normaaleille ihmisille
Tämä nykyinen aika muistuttaa kiinan tai venäjän kommunismiin taantumiseen aikaa. Samanlainen fannaattisuus on havaittavissa näiden globaalikommunismia kannattavien käytöksessä.

Tietoa julkaisijasta

Niko A. Kauko

Pitkän linjan itsenäisyysmies ja vankkumaton suomalaisen kansanvallan puolustaja.

Kansallismielisen politiikan tekemiseksi tarvitsemme itsenäisen kansallisvaltion, sillä vain kansallisvaltiolla on käytettävissään ne välineet, joilla kansallismielistä politiikkaa voidaan toteuttaa.