Blogit

Vain äänestäjät voivat oikaista Suomen syöksykierteen

Suomalaiset eivät perinteisesti uskalla äänestää uusien puolueiden ehdokkaita, koska he haluavat olla ”voittajien puolella” ja pelkäävät ”häviävänsä”, jos omaa ehdokasta ei valita.

Kuitenkin suomalaiset voivat oman muutaman viime vuosikymmenen kokemuksensa perusteella olla täysin varmoja siitä, että koko kansakunta jatkaa häviämistä, jos he edelleen jatkavat ns. vanhojen valtapuolueiden äänestämistä.

Vanhojen puolueiden johdolla Suomen ennen vauras ja omillaan toimeentullut hyvinvointiyhteiskunta on muutettu muutamassa vuosikymmenessä kriisiytyneeksi tukiriippuvaisten ja pätkätyöläisten pahointivointiyhteiskunnaksi, joka tarvitsee 15 miljardia euroa velkaa vuodessa selvitäkseen edes jotenkin.

Kun tilanne on tämä jo ”hyvinä aikoina”, niin voimme vain kuvitella miten paha tilanne Suomessa tulee olemaan, kun seuraava lama iskee.

Suomalaisten olisi alettava ymmärtämään, että on aika tukea uusia voimia ja uusia ajatuksia, sillä jos kansa pysyy sokeana ja kuurona uusille ideoille ja yrittää edelleen uskotella itselleen, että nykymeno on ”voittamista”, niin se tulee saamaan yhä pahemmin korvilleen.

Suomi tarvitsee kipeästi fiksuja kansalaisia, rohkeita päättäjiä ja uusille ideoille avoimia äänestäjiä, jotka yhdessä ovat valmiita oikaisemaan vanhojen puolueiden aiheuttaman kansallisen syöksykierteen!

Niko A. Kauko, eurovaaliehdokas
Vapauden liitto 2.vpj

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Totuus tulee julki

Äänestäminen ei muuta mitään. Vaalit on Suomessakin olleet valheelliset ainakin niin kauan kuin tuloksen on laskenut Tieto Oyj.
Demokratia Suomessa on sitä, että saat käydä muutaman vuoden välein piirtämässä numeron pahvilappuun. Miksi ei ole numeroista listaa, josta rastitetaan/ympäröidään oman ehdokkaan numero. Ei tulisi hylkyjä niin paljon. Tai miksei äänestetä sähköisesti pankkitunnuksilla, kuten kaikki tunnistautuminenkin netissä nykyään hoituu? Ne harvat joilla ei ole tunnuksia voisivat äänestää jollain toisella tavalla.
Äskeiset vaalit olivat myös laittomat, koska Väyrysen kannatajakortit lähetettiin tarkoituksella Viroon. En tarkoita, että Väyrysestä olisi tullut presidentti. Mutta Paavoa ei voinut päästää suoriin vaalikeskusteluihin kysymään vaikeita kysymyksiä esim. ylikuolleisuudesta, sosiaali- ja terveyspalveluiden tarkoituksellisesta alasajosta, natosta, eu:sta jne. Ainoa isänmaallinen ehdokas blokattiin pois. Kaikki muut ehdokkaat samaa mantraa toistavia globalisteja ja maanpettureita.
Vaalit on täydellistä huijausta. Tieto Oyj laskee lopullisen vaalituloksen softallaan ja tulos on siksi helposti manipuloitavissa. Ennen vaaleja julkaistavilla valheellisilla gallupeilla taataan huijauksen läpimeno. Vilpistä on useita esimerkkejä, mutta kukaan ei koskaan tutki. Tuloksen tarkistaminen on tehty niin vaikeaksi, että se on käytännössä mahdotonta. Esimerkkeinä vilpistä mm. IPU:n kahden läpimenossa olleen ehdokkaan äänten yht’äkkinen katoaminen YLEn suorassa vaalien, nettiseurannassa, Eläkeläisten puolueen lopullisen äänimäärän jääminen alle sen mitä ennakkoäänestyksessä oli ääniä saatu, lukuisat kertomukset siitä miten pienissä kunnissa joku ehdokas on jäänyt ilman ääniä, vaikka esim. aviopari on heitä äänestänyt. Taas näissäkin vaaleissa on annettu myös paljon ”ylimääräisiä” ääniä, eli yhteenlaskettuja ääniä on paljon enemmän kuin eri alueiden yhteenlasketuista äänistä oikeasti tulisi.
Rakas isänmaa Suomi on valitettavasti myyty ja raiskattu. Lainsäädännöstä päättää EU. Rahavalta on luovutettu yksityisille ökypankeille. Sotilaallinen valta on luovutettu USAlle ja natolle. Maa on annettu miehittää ”rauhan uskonnon” edustajien ja naton toimesta. Enemmistö kansanedustajista on jopa sitä mieltä, että suomalainen voi vaihtaa sukupuoltaan kerran vuodessa vain ilmoittamalla siitä viranomaiselle. Maata johtaa siis joukko mielisairaita idiootteja. Ja mikä surullisinta. Totuuden puhuminen ja sen julkaiseminen on kiellettyä ja paheksuttua ja jopa rikollista. Jos jostakin asiaa ei saa tutkia tai kyseenalaistaa, ei silloin ole enää kyse tieteestä tai faktasta vaan propagandasta ja aivopesusta.

Totuus tulee julki

Jos äänestämällä voisi vaikuttaa, ei meidän annettaisi äänestää. Näin totesi Mark Twain jo yli sata vuotta sitten.
Sillä ei ole väliä kuka saa eniten ääniä, vaan sillä että kuka äänet laskee. Sanoi puolestaan Stalin.
Ei ole mitään demokratiaa. Elämme plutokratiassa ja ne päättävät kenellä on rahaa ja valtaa. VAALIT ON VILPILLISET. Ollut jo vuosikymmeniä. Kuka oikeasti uskoo, että parru-Pekka tai psykopaatti-Alex olisi saanut noin paljon ääniä. Parru-Pekka muka kolamatta kertaa toisella kierroksella. Aivan täyttä soopaa.

Joku tolkku

Suomalaiset äänestää niitä, jotka antavat mukavia haavekuvia tulevaisuudesta. Ei vaikuta mitään vaikka lupailijat olisivat tehneet aiemmin kuinka turmiollisia päätöksiä tahansa. Nykyisille päätäjille kelpaa ihailu, hyväksyntä ja huippupalkkiot, mutta teot kansalaisten hyväksi ei kuulu työkalupakkiin. Pakko arvostaa näitä jotka yrittävät saada muutosta aikaan.

Gallupit olisi pakollisia

Pikkupuolueiden menestys vaatisi sitä että vaihtoehto media pitäisi viikko gallupleja.

Esim presidentinvaaleissa 30% äänesti taktisesti.

Jos galluppeja ei pidetä, niin porukka äänestää taktisesti koska ei merkitystä äänestää pikkupuolueita.

Jos vaihtoehto median gallupeista näkisi että joku pikkupuolueen edustaja saattaa päästä, niin porukka voisi äänestää taktisesti häntä.

Tietoa julkaisijasta

Niko A. Kauko

Pitkän linjan itsenäisyysmies ja vankkumaton suomalaisen kansanvallan puolustaja.

Kansallismielisen politiikan tekemiseksi tarvitsemme itsenäisen kansallisvaltion, sillä vain kansallisvaltiolla on käytettävissään ne välineet, joilla kansallismielistä politiikkaa voidaan toteuttaa.