Blogit

Suomi ei kuulu kaikille

Suomalaisuus on ainutlaatuista. Se on ylisukupolvinen jatkumo, joka jatkaa esi-isiensä perinnettä sitä kunnioittavalla tavalla. Siihen yhdistyy kieli, kulttuuri ja tietysti perimä. Kun ihmiset, jotka eivät polveudu suomalaisesta kansasta, merkittävissä määrin alkavat määritellä suomalaisuutta ja asettavat sille raamit, siinä vaiheessa suomalaisuus on kuollut. Suomalaisuus ei kuulu kaikille ihmisille, se kuuluu vain suomalaisille. Suomalaisuus on ominaisuus, ei pelkkä tahtotila. Jos suomalaisuus on tahdon kysymys, niin siinä kohtaa kuka tahansa beduiini voisi jatkaa tämän tuhansien järvien maassa eläneen kansan perintöä. Ei navetassa syntyneestä hiirestä tule lehmää synnyinpaikkansa perusteella. Ei pelkästään kieltä ja kulttuuria oppimalla voi päästä osaksi jotain kansakuntaa. Muuten lukuisat suomalaiset voivat olla englantilaisia, koska hyvin monet taitavat englantia ja teetäkin pystyvät juomaan.

Suomi on suomalaisille paras koti. Pitkällä tähtäimellä vain suomalaiset voivat suojella suomalaisia. Kiihtyvä väestönvaihdos on omiaan osoittamaan, että suomalaiset ovat oikeasti jäämässä vähemmistöksi omassa maassaan. Vaikka haittamaahanmuutto saataisiin kitketyksi ja kaikki siirtolaisuus olisi hallittua, niin suomalaisten syrjäyttäminen jatkuisi edelleen. Maahanmuuton teknisiin ongelmiin löytyy ratkaisuja, koska kyseessä on vain resurssikysymys – jopa Kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkänen murehtii tällaisista asioista. Mutta sillä niin sanotulla hyötymaahanmuutolla ja hallitulla siirtolaisuudella kyetään edelleen syrjäyttämään suomalaiset omassa maassaan. Mitä siinä vaiheessa, kun rajan yli tulee satojatuhansia kiinalaisia koneinsinöörejä viisumien kanssa? Aivan varmasti talous kiittää tällaista tempausta, mutta jokainen suomalaisuutta edes jossain määrin varjeleva ihminen pitäisi hätkähtää tästä tilanteesta – eihän tämä voi olla oikein?

Tässä kohtaa ihmisten pitäisi viimeistään havahtua arvokysymykseen, että onko suomalaisuus varjelemisen arvoinen. Valitettavasti nämä pimeydessä eläneet ihmiset havahtuvat asiaan siinä vaiheessa aivan liian myöhään. Heille kun asian osoittaminen on ollut silkkaa rasismia, äärioikeistolaisuutta ja tietysti äärioikeistolaisuus on samaa kuin marxilaisfeministinen kansakuntien tuhoaminen hevosenkenkäteorian mukaisesti. Loukkausten ja leimojen pelko saa ihmisten lamaantumaan suomalaisuuden hävittämisen edessä.

Ei ole mitään esi-isiemme muodostamaa maailman alkuperäisväestöä. Tuollaisella aivonyrjähdyksellä kun mennään vielä pidemmälle, niin yksikään esi-isistämme ei ollut edes ihmisiä. Suomalaiset ovat tuhansien vuosien saatossa kehittynyt juuri omaksi ryhmäkseen, kansakunnaksi ja nimenomaan Suomea varten. Mikäli suomalaisuutta pidetään avoimena, annetaan muukalaisille oikeus rakentaa uutta suomalaisuutta – jos kerta suomalaisuus on rakentunut ”avoimien rajojen” aikana, niin miksi laittaa rajoja nytkään kiinni. Mutta mitä meille jää siinä vaiheessa, kun naapurustomme muistuttaakin suomalaisen kylän sijaan johannesburgilaista persläpeä?

Hyvät ystävät! Suomi ei kuulu kaikille. Suomalaisuus on meille tärkeä ja ainutlaatuinen ominaisuus ja arvo, jota meidän tulee varjella, jotta tulevat sukupolvemme pystyvät aidosti jatkamaan suomalaisuuden perintöä. Pitäkäämme tästä kiinni!

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Matti Haapala

Kirjoittaja on johtamistutkimuksen opiskelija ja ajatuksiltaan ultrakansallismielinen sekä agraarinen traditionalisti.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement