Blogit

Avoin kirje SDP:n jäsenille ja äänestäjille

”Ministerien tulee olla rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja kansalaisia,” sanoo perustuslaki, mutta nykyisessä polarisaation aikakaudessa politiikkaan hakeutuu entistä enemmän mitä hämärimmillä taustoilla varustettuja ihmisiä, joista osa nousee ministereiksi asti. Onko tämä sellaista kehitystä, jota SDP:n äänestäjät ovat valmiita kannattamaan?

Entinen pääministeri toimi talonyhtiön isännöitsijänä ja laskutti samoja asioita moneen kertaan, sekä laittoi omat menonsa yhtiön piikkiin. Helsingin kaupunginvaltuutettu huijasi Kelalta ja sosiaalivirastolta rahaa, sekä kiersi veroja. Rivijäsen väitti kuljettavansa leluja Syyriaan, mutta hyväntekeväisyyden nimissä kerätyt rahat menivätkin omiin taskuihinsa ja Syyrian reissut koostui ilmeisesti lähinnä jihadistien kanssa veljeilystä. Kansanedustaja uhkaili ex-vaimoaan veljiensä kanssa, minkä vuoksi ex-vaimo joutui pakenemaan turvakotiin. Kansanedustajaksi pyrkinyt puolueaktiivi on tällä hetkellä epäiltynä ihmiskaupasta ja raiskauksista. Europarlamenttivaaliehdokas juuri ennen europarlamenttivaaleja nousi otsikoihin, koska oli nuorempana osallistunut kavereidensa kanssa kissojen rääkkäämiseen ja polttamiseen elävältä.

Ottaen huomioon ajankohdan, jolloin kissojen tappaminen paljastui, on jopa mahdollista, että nykyisessä ääripäitä syleilevässä kulttuurissa kissojen polttaminen nähtiin mukavan radikaalina toimintana, minkä vuoksi SDP itse vuosi nuoruuden rikokset julkisuuteen. Ehdokas sai kohun avulla nimensä jokaiseen lehteen ja sai sitten vaaleissa yli 10 000 ääntä.

Tai jos rehellisiä ollaan, niin tuskin äänestäjät hänen numeronsa lappuihin kirjoittivat kissojen tappamisen vuoksi, vaan lähinnä kissojen tappamisesta huolimatta. Ja tuskin yleisestikään ottaen SDP ei ole selvinnyt pääministeripuolueeksi sen takia, että jäseniksi on lähivuosina liittynyt paljon elämässään töpänneitä ihmisiä. Uskoisin, että ne ihmiset, jotka kannattavat SDP:n politiikkaa, äänestävät SDP:tä ihan vain siitä syystä, että haluavat päästää SDP:n ajamaan politiikkaansa, ja heitä harmittaa lukea ihmiskaupoista ja muusta ihan samalla tavalla kuin muitakin ihmisiä. Ei SDP:n kannattajia aja mikään mysteerinen ”pahuus”, vaan he ovat ihan samanlaisia ihmisiä, kuin sinä ja minä.

Vielä lopuksi voisin todeta, että jos otetaan jostain isosta puolueesta vuosien varrelta vain kaikki nurjat puolet esiin ja unohdetaan kaikki muu, niin varmasti saadaan aika kammottava kollaasi aikaiseksi puolueesta kuin puolueesta.

Eikä tämmöinen syntien listaus ole mitään rehellistä kirjoittelua, vaan mustanmaalausta.
Eli vaikka tästä voitaisiin päästä lopputulokseen, että SDP on ihmisvastainen puolue, niin itse suosittelen katsomaan puoluetta tuhansien jäsenien kokonaisuutena, enkä vain takertumaan muutamien jäsenten urien huonoimpiin hetkiin.

Kiitos.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement