Blogit

Pienpuolueet ratkaisivat vaalit

Huh huh, ei voi muuta kuin hattua nostaa. Aina vähätellään pienpuolueiden vaikutusta Suomen politiikassa. Sanotaan, että niiden merkitys Suomen tulevaisuuden kannalta on pieni. – Ei voisi olla kauempana todellisuudesta!

”Kansallismieliset” pienpuolueet onnistuivat keräämään yhteensä sen verran ääniä, minkä Perussuomalaiset olisivat tarvinneet selviytyäkseen pääministeripuolueeksi. Pienpuolueiden ansiosta Perussuomalaiset eivät ole pääministeripuolue, eli siis gcm-sopimuksesta ei päästä eroon, rajavalvontaa ei pystytetä, eikä laittomasti maassa olevia karkoiteta. Tämä tulee näkymään lisääntyvinä raiskauksina, sekä radikaalin islamin nousuna, eli mahdollisesti myös terroristi-iskuina. Ja jotkut vielä kehdanneet väittää etteikö pienpuoleilla olisi vaikutusta Suomen politiikkaan.

Tässä Antti Rinteen ilme, kun pienpuolueet torppasivat Jussi Halla-aholta pääministeripestin.

Antti Rinne on linjannut, että jos turvapaikanhakija on oikeasti paennut tänne vainoa, hänelle täytyy opettaa suomea ja löytää työpaikka, ja jos paljastuukin, että turvapaikanhakijaa ei oikeasti vainota vaan tämä on onnenonkija tai pahantekijä itse, hänelle täytyy opettaa suomea ja löytää työpaikka. Eli Antti Rinnettä ei kiinnosta humanitaarisessa maahanmuuttopolitiikassa autetaanko sillä apua tarvitsevia, vaan pääasia on, että Suomesta tulee mahdollisimman monikulttuurinen. Tästä kaverista pienpuolueiden aktiivit ja äänestäjät leipoivat pääministerin. Hyvin hoidettu, hermannit.

Ensi vaaleissa kannattaa ennen puolueprojekteja ja äänestyskoppiin siirtymistä googlettaa, mitä tarkoittaa ”hyödyllinen idiootti.”