Blogit

Joe Bidenin kuudes aisti

Muistatteko elokuvan Kuudes aisti? Siinä pikkupoika näki ja keskusteli kuolleiden kanssa. Joe Bidenillä on sama kyky. Valtamediamme joka on dissannut useasti Bidenin erikoiskykyä ja muitakin outouksia, on viimein herännyt ja uutisoinut parin päivän sisällä kahdesta tapauksesta, vaikka tapauksista olisi voinut viime aikoina uutisoida melkein päivittäin.

Tätä kirjoitettaessa Vapaan Maailman Johtaja on vetänyt Gazan kriisissä niin rajat kuin valtionpäämiehetkin uusiksi. Taannoisessa puheessa Biden syytti Meksikon presidentti El-Sisiä siitä että hän ei halua päästää humanitaarista apua Gazaan. Kuten huomaatte, ennen ei Meksikolla ollut rajaa Gazan kanssa, ja Meksikon presidenttinä toimi ennen Bidenin masinoimaa vallankumousta Andrés Manuel López Obrador. Nyt ollaan jännän äärellä, ehtiikö blogisti vai suomalainen media ensin uutisoimaan tästä munauksesta.

Pari päivää sitten Bidenille tuotti vaikeuksia muistaa terroristijärjestö (suomalaiselle medialle, mm. MTV äärijärjestö) Hamasin nimeä.

Mutta nyt takaisin Bidenin supervoiman pariin. Biden kertoi pari viikkoa sitten Pohjois-Carolinassa järjestetyssä tilaisuudessa ottaneensa kuvan hetkeä aiemmin demokraattien kongressiedustaja Deborah Rossin kanssa ja ihmetteli missä Deborah oli. Deborah ei kuitenkaan ollut kuollut vaan Washingtonissa.

Vuoden 2022 syksyllä Biden kaipaili edustaja Jackie Walorskia ja kyseli hänen peräänsä. Tosin Joe oli lähettänyt suruvalittelut Walorskin kuoleman takia jo puolitoista kuukautta aiemmin.

Iltalehti uutisoi Bidenin höperehtimisestä, anteeksi, erikoiskyvystä tämän viikon tiistaina. ”G7-huippukokous järjestettiin Etelä-Englannissa. Kokouksessa Naton päämiehet keskustelivat Capitolin valtauksesta, joka tapahtui 6. tammikuuta 2021.– Amerikka on palannut, ja Mitterrand Saksasta, tarkoitan Ranskasta, katsoi minua ja sanoi: ”Tiedätkö mitä – miksi – kuinka pitkäksi aikaa?” Biden sanoo videolla.” Iltalehden tapaan uutisointiin oli saatu virhe. Kerrottiin Naton päämiehistä. Hieno tarina, ei pidän antaa faktojen pilata hyvää uutista. Paikalla kokouksessa oli myös Japanin pääministeri Yoshihide Suga. Ehkä toimittaja vetää nyt liittolaissuhteita uusiksi sillä Japani ei kuulu NATO:n.

Biden on kertonut Amerikan paluusta samalla tavalla myös Helmut Schmidtille (kuollut 2015) ja Helmut Kohlille (kuollut 2017).

Vasemmalla laidalla on muitakin jotka puhuvat kenelle haluavat, eläville tai kuolleille tai olennoille jotka eivät ole tästä maailmasta. Kaasuputkella rahoja käärinyt Paavo Lipponen sanoi puhuvansa halutessaan vaikka Kiinan keisarin kanssa.

Taannoinen, suurista issiaskivuista kärsinyt EU:n Capo di tutti Capi Jean Claude Juncker, kertoi keskustelleensa Britannian erosta muiden planeettojen johtajien kanssa. Mediamme uutisoi Junckerin issiaskivuista luultavasti ainoastaan siksi että vaikka Suomi on useasti osallistunut erilaisiin EU-tukipaketteihin mm. Euron horjuessa, presidenttimme Sauli Niinistö joutui tukemaan voimakkaasti huojuvaa EU-johtajaa tilaisuudessa.

Junckerin issias on vaikuttanut myös hänen käytökseensä, mutta mediamme on hienovaraisesti vaiennut niistä.

Kuten näette, maailman johtajilla on erilaisia piileviä kykyjä joista ei haluta kertoa kansalle. Miksi? Eikö taidot, kuten kyky neuvotella muitten planeettojen johtajien tai kuolleiden kanssa nosta lisää arvostusta alamaisten silmissä? Kun johtajat vain haluaisivat käyttää niitä oikein. Mitäpä jos Joe järjestäisi seuraavaksi konferenssin Napoleonin, Hitlerin, Aleksanteri Suuren, Julius Caesarin ja Stalinin kesken ja kysyisi mitä Putinin kanssa pitäisi tehdä?

JK.
Iltalehti päivitti uutistaan yhteydenottoni jälkeen: Juttua muokattu 9.2.2024 klo 13:55: Tarkennettu kuvausta G7-kokouksen osanottajamaista, koska kokoukseen osallistui runsaasti muitakin kuin Nato-maita.
Toimittaja katsoi kuitenkin asialliseksi jättää kertomatta että Biden oli keskustellut Amerikan paluusta myös Schmidtin ja Kohlin kanssa. Toistaiseksi IL ei myöskään ole uutisoinut Bidenin valtajärjestelyistä Meksikon suhteen.

Tilaa
Ilmoita
guest

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kaarlo

Michelle Obama valmistautuu jo ottamaan paikan demokraattien presidenttiehdokkaana. Tämä taitaa olla Trumpin pahin painajainen. Michelle Obama on todella niin suosittu, mutta tämän hetkinen vaikeus on saada suostumus häneltä itseltään

pöh

Kaikki on tiennyt jo ennen viime USA:n vaaleja, että Biden on täysin dementikko ja vanhuudenhöperö. Eihän siinä sinänsä pahaa, mutta hänet pelattiin USA:n presidentiksi.
Ennen vaaleva Biden sanoi suurinpiirtein näin ”en tarvitse amerikkalaisten ääniä voittaakseni, olemme luoneet kaikkien aikojen suurimman järjestelmän toteuttamaan vaalihuijaus”
Tämmösen lausunnon luulisi kiinnostavan mediaa, mutta mitä vielä media ei sanallakaan maininnut asiaa.
Biden myös sanoi kameroiden edessä että kiristi Ukrainaa erottamaan syyttäjän joka tutki Bidenien perheen korruptiota. Niin ikään Bideen höperöidessään on myöntänyt että Venäjän rikkain nainen maksoi hänelle 3 miljoonaa jotta ei joudu pakotelistalle 2014.
Nyt näkee valtamediasta että Bideniä on alettu pelaamaan pois koska hän ei edes huijaamalla pärjää Trumpille, tilalle ehdokkaaksi nostetaan ”yllättäen” se Michelle Obama.

Joku tolkku

Eikös kullakin kansakunnalla ole sellainen johtaja jonka kansakunta on ansainnut. Ei ole ihmiskunnalla paljonkaan toivoa moisten johtajien alaisuudessa. Maailmaa johdetaan olemattomalla järjellä ja huonolla/valikoivalla muistilla. Sori siitä

p.grandell

näinhän se on, ja tämä on vasta alkua, on ihmeellistä kun hakee duunia, tarvitaan todistuksia praktiikkaa koulutusta ja paljon muuta, mutta kuten eu.n päättäjät ei niitä äänestetä ,vaan itse nostavt itsensä, kuten ”tohtori” peppu-haavistokin, heh, ylioppilaasta on pitkä matka tohtoriksi. tälläiset sika valetelijat ovat tämän päivän jees! no hulluus menee vaan hulluksimmaksi valitettavasti

pöh

Eikös se vanha sanonta mene jotakuinkin niin, että voi poikani kunpa tietäsit miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan.

einari

Kiitos, Jarmo on taas asian ytimessä, ikäänkuin uutistoimituksissa ei seurattaisi maailman tapahtumia reaali ajassa, vaan viikkoja ja päiviä tapahtumien jälkeen uutisoidaan asioita joista on tullut jo vanhasia, tai yleensä ei uutisoida lainkaan, niinkuin esim. tästä atomisalkun haltijasta tuolla USA:ssa. Nykyään on helppo ummikko-suomalaisenkin lukea ulkomaalaisia lehtiä netistä, tankero kääntäjälläkin saa jutusta selkoa, paremmin kun selkokielisistä YLEn vanhasista. Viiden pisteen vihje meidän medialle, lukekaa mitä maailmalla tapahtuu esim. Jim Hoftin GATEWAY PUNDIT kertoo ja kirjoittaa, vielä selvennys, se ei ole valemedia.

einari

Suomenmaalta hyvää uutisointia ! Seurantaan .