Blogit

Kalevalan päivä natsismin juhla?

Kun kaikki kansallismielisyys on natsismia, siis wokeltajien mielestä, ja Kalevalan päiväkin lähenee, täytyi minun ryhtyä toimiin. Miksi juuri Kalevalan päivän lähestyessä saatatte kysyä. Siksi että päivä on suomalaisen kulttuurin päivä jota vietetään kansalliseepoksen kunniaksi. Kaikki kansallinenhan on vasemmalla laidalla ja EU:ssa ihan perkeleestä. Koska Kalevala on runomitassa päätin esittää varoitukseni natseista kalevalatyylisesti runolaulelmana. Ennen laulettiin ollos huoleton, poikas valveill on, on syytä muuttaa muotoon ollos huoleton, poikas woke on. Wokellukseni asteen jokainen voi tuossa seuraavaksi todeta.

126 Natsi vaanii

Mua natsi vaanii joka kulman takana
Missä vain mä kuljen mä näen natseja
Viimeeksi sen näin jäätelötikussa
Siitä saan mä kiittää Hesaria

Mua natsi vaanii joka kulman takana
Missä vain mä kuljen mä näen natseja
Kaiken aikaa vaarassa on demokratia
Kysykää sitä vaikka Kirsi Pihalta

Muista lukea Hesaria
Se on sulle paras tiedonantaja
Muista lukea Hesaria
Pidä tilaus voimassa ja pysy wokena

Kasikasi-numero on silkkaa natsia
Toinen luuras pesukarhukrakassa
HH:n näin mä Ohisalon takissa
Natsin löysin myös kansallispuvusta

Mua natsi vaanii joka kulman takana
Missä vain mä kuljen mä näen natseja
Mistä löytyisi oikea demokratia
Putinin luokse taitaa olla paras paeta

Muista lukea Hesaria
Se on sulle paras tiedonantaja
Muista lukea Hesaria
Pidä tilaus voimassa ja pysy wokena

Voin elää kuten tahdon kunhan pysyn varuilla
Jokaiselle oma, voimaa saan mä ilosta
Voi kun meillä olisi vain yksi johtaja
Enkä sillä tarkoita mä Aatua

Muista lukea Hesaria
Se on sulle paras tiedonantaja
Muista lukea Hesaria
Pidä tilaus voimassa ja pysy wokena

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kaarlo

Oisko tuo vaka vanha Väinämöinen ollut sitten niitä ensimmäisiä natseja? Tämä arjalaisrotu taitaa kuitenkin tulla alun pitäen sieltä Intian suunnasta.