Blogit

Normaaleja ihmisiä

Elämme jälleen niin kutsuttua Pride-viikkoa, joka lopuksi huipentuu sateenkaarikulkueeseen muun muassa Helsingissä. Introverttina konservatiivina en ole kiinnostunut osallistumaan kyseiseen tapahtumaan, sen sijaan ihmettele menoa sivussa. Tämäkin sirkus, kuten liberaalien toiminta usein, pitää sisällään keskenään ristiriitaisia aineksia, joita ei voi muuta kuin hämmästellä.

Usein kuullaan seksuaalisuuden olevan yksityisasia, mitä se tietysti onkin. Tällä argumentilla puolustetaan myös poikkeavaa seksuaalista käytöstä. No, minun puolestani homot saavat keskenään homostella, mutta yksityistä se ei ole jos sitä korostetaan mediassa ja tuodaan muuten julki jatkuvasti. Kyllä vain, seksuaalisuutesi kuuluu muille, jos huudat sitä megafoniin keskellä Helsinkiä.

Toinen seikka on normaalius. Normaali on synonyymi tavalliselle tai sille mitä ihmiset ovat yleensä. Suurin osa ihmisistä ei ole homoja, joten homous ei aivan normaalia ole. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö homoja tai muita vähemmistöjä saisi olla. Maailma kestää myös poikkeuksellisuutta. On kuitenkin järjetöntä väittää seksuaalisen suuntautumisen olevan yhdentekevä asia. Lisäksi normaaliuden vakuuttelun kanssa yhteen sopii huonosti se, että Pride-kulkueessa kuljetaan puolialastomina tai muuten pelleksi pukeutuneena (mitä esiintyy toki muissakin mielenosoituksissa.) Hyväksymistä kaipaavien ihmisten toiminta kääntyy itseään vastaan: Tom of Finland –asut vahvistavat mielikuvaa homoista irstaina sodomiitteina, joiden elämässä ei ole muuta kuin seksi.

Toki Setan agendaa kaikkine ristiriitaisuuksine tyrkytetään muulloinkin kun kesäkuussa. Nykyäänhän on muodikasta taistella ns. ”heteronormatiivista kulttuuria” vastaan kaikenkarvaisilla kampanjoilla, ja erikoisia sukupuolisuuntauksia markkinoidaan jopa kouluissa. ikään kuin joku tekisi näillä teemoilla bisnestä… Näissäkin jutuissaan seksuaalivähemmistöjen asiaa ajavat vievät uskottavuutensa itseltään, ”heteronormatiivisuus” kun ei voi olla kiinni kulttuurista. Hetero-oletus syntyy siitä, että suurin osa ihmisistä on heteroja ympäri maailmaa ja kulttuurista riippumatta. Tämä puolestaan johtuu siitä, että ihminen on suvullisesti lisääntyvä eliö, jonka olemassa olon edellytys on se että naaraat ja urokset kokevat vetoa toisiinsa. Tästä juontaa se, että jokaisella ihmisyksilöllä on yksi isä ja yksi äiti, vaikka kasvattajat muita voivat ollakin. Muut tavat elää ovat sallittuja, mutta eivät mikään yhtäläinen vaihtoehto. Kovasti hoetaan, että on aivan sama mitä suuntausta ihminen edustaa. No, ei se kokonaisuuden kannalta ole.

Ja tällaisia asioita on pakko vääntää rautalangasta vuonna 2017. Ruvetaankohan biologiankirjoja ja luontodokumentteja sensuroimaan jossain vaiheessa ”heteronormatiivisuuden” takia.

Tehkää ihmiset mitä tahdotte ja eläkää miten elätte, mutta jos haluatte olla uskottavia, älkää valehdelko tai väittäkö mustaa valkoiseksi. Pyrkikää puheissanne loogisuuteen ja johdonmukaisuuteen mitä tahansa asiaa ajattekin. Ja jollette kykene välttämään ilmeisiä ristiriitoja, harkitkaa agendaanne uudestaan. Älkää nyt ainakaan luulko saavanne normaalin mainetta pornoasuissa pelleilemällä.

jeja

Tietoa julkaisijasta

Lukijan Kirje

Julkaisemme harkiten lukijoiltamme saatuja tekstejä sivuillamme nimellä "Lukijan kirje". Jos haluatte kirjoituksianne julkaistavan, ottakaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.