Blogit

Raiskaahan suomalaisetkin

Kuva media.defense.gov.

Naistenpäivänä moni naisten oikeuksista huolestunut poliitikko jakoi ruusuja kauppojen edustalla, hyvän asian puolesta. Minua jäi mietityttämään muutaman, samalla itseään markkinoivan vaaliehdokkaan laajemmat motiivit.

Iltalehti uutisoi, että 3. maaliskuuta Haagassa ex-vaimoaan ja tämän ystävää sekä lapsiaan puukottanut irakilaisen miehen teko oli tyypillisen kunniamurhan yritys. Suurena syynä oli se, että nainen oli lakannut käyttämästä huivia ja alkanut käymään ulkona länsimaiseen tapaan. Puhutaan, että myös Helsingissä viime jouluna tapahtunut lapsen tapon motiivina oli kunniamurha. Murhaajan sisko pääsi karkuun, ja mies kosti siskonsa lapselle murhaamalla tämän.

Uudenlaisia, hyvin raakoja ulkomaalaistaustaisten tekemiä väkivaltarikoksia on tullut julkisuuteen viime aikoina. Ne liittyvät toisiinsa sen suhteen, että näissä tapauksissa nainen on halunnut toimia ja käyttäytyä vapaaseen länsimaissa totuttuun tapaan.

Nyt kirjoitushetkellä uusimpana, julkisuuteen tulleena raakuutena ulkomaalaistaustainen mies yritti tappaa syntymättömän lapsensa potkimalla vaimoaan vatsaan ilmoittaen, että tietää potkimisen aiheuttavan keskenmenon.

Tämä toksinen maskuliinisuus (uusi muotisana), jota Lähi-idästä ja Afrikasta kotoisin olevat miehet toteuttavat, on aivan jotain muuta kuin mistä MeToo -liikkeen hysteeriset naiset valkoisia heteromiehiä syyttävät. Ja jos tämä raivottarien kohteeksi joutunut onneton mies sattuu olemaan suomalainen ja lisäksi lihaa syövä, on näiden feministeiksi itseään kutsuvien naisoletettujen raivo sumeilematonta: Häpeä sinä punaniskainen, impivaaralainen amiksen käynyt Suomi-juntti muidenkin kaltaistesi puolesta.

Se julma maskuliinisuus, mitä monet em. alueilta tulevat tuovat mukanaan, edustaa kauttaaltaan pahaa, naisia alistavaa toimintaa, kunniamurhia, synkkyyttä ja kuolemaa.

Tulijoiden kulttuuriin liittyy usein myös islam. Islamissa on kaksi tilaa, rauhan talo (Dar as-Salaam) ja sodan talo (Dar al-Harb). Islam on ”sodan talossa” ollessaan vähemmistönä yhteiskunnassa. Silloin käydään hiljaista sotaa ”vääräuskoisia” vastaan, raiskataan ja vallataan vähitellen alueita, siitä on esimerkkinä alueiden slummiutuminen.

Muslimien saadessa kannatusta tarpeeksi alkaa vähitellen rauhan talon, kalifaatin, rakentaminen. Mitään muuta uskontoa, kuin islam, ei suvaita ja viimeisetkin ”vääräuskoiset” kitketään väkivallalla. Silloin ollaan rauhan talossa. Patriarkaatti ja islam liittyvät olennaisesti toisiinsa.

Lähi-idän ja Afrikan patriarkaattisissa kulttuureissa tapahtuvan naisten nöyryyttämisen intensiteetti ja kokonaisvaltaisuus on kuvottavaa. Tähän verrattuna suomalaisten miesten tekemiset näyttäisivät olevan niitä paljon puhuttuja (toinen muotisana) yksittäistapauksia.

Monen tulijan asenteet ja käytös poikkeaa suuresti siitä, mihin olemme kotimaisten miesten käytöksessä tottuneet. Nämä tulijat ovat meidän mittapuumme mukaan vakavasti mielisairaita, psykopaatteja, joille heidän uhrilleen tuottamansa kärsimys ei merkitse mitään.

”Raiskaahan suomalaisetkin”. Oulun 12-15 vuotiaat tytöt ovat ansainneet raiskauksen, koska ovat halunneet tupakkaa ja olutta ja pukeutuneet houkuttelevasti”. Tuttuja lauseita nuoria tyttöjä syyllistävien suunnalta.

Vihreät ja vasemmistopuolueet haluavat lisää maahanmuuttoa em. alueilta. Eivätkö näitä puolueita ja muiden puolueiden ns. suvaitsevaisia ehdokkaiden äänestämistä harkitsevat ymmärrä, mihin raakuuteen ja barbariaan yhteiskuntamme on tällaisen äänestyskäyttäytymisen vuoksi vajoamassa?

Jenni Lastuvuori

Jenni Lastuvuori, Pornaisten kunnanvaltuutettu (ps.) ja eduskuntavaaliehdokas 2019 vaaleissa Uudellamaalla. https://jennilastuvuori.wordpress.com/

Tietoa julkaisijasta

Lukijan Kirje

Julkaisemme harkiten lukijoiltamme saatuja tekstejä sivuillamme nimellä "Lukijan kirje". Jos haluatte kirjoituksianne julkaistavan, ottakaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement