Blogit

SPR hylkäsi periaatteensa ja ryhtyi punavihreän sensuurin apuriksi

Kuva Kalle / Suomen Uutiset

Punainen Risti on kansainvälinen järjestö, joka on saanut paljon hyvää aikaan. Se on ollut mahdollista siksi, että järjestö on pysytellyt puolueettomana toimijana. Toiminnan perustana on ollut vuosikymmenien ajan seitsemän periaatetta, esimerkiksi nämä kaksi:

Tasapuolisuus: Punainen Risti pyrkii lievittämään ihmisten kärsimyksiä pelkästään avun tarpeen, ei kansallisuuden, uskonnon, rodun, poliittisten mielipiteiden tai yhteiskunnallisen aseman perusteella. Se antaa etusijan niille, jotka ovat suurimmassa hädässä.

Puoluettomuus: Voidakseen nauttia kaikkien osapuolten luottamusta ja auttaa kaikkia uhreja Punainen Risti pidättäytyy kannanotoista vihollisuuksien yhteydessä eikä milloinkaan sekaannu poliittisiin, aatteellisiin, uskonnollisiin tai kansallisiin ristiriitoihin.

Nyt kuitenkin Suomen Punainen Risti rikkoo räikeästi näitä perusperiaatteitaan, sillä järjestön punavihreät aktiivit toimivat sensoreina sosiaalisessa mediassa. SPR ei ole enää entisensä. Siksi minäkin olen antanut roponi SPR:n sijaan Pelastusarmeijalle.

Oheinen Kallen piirros Suomen Uutisissa kuvaa hyvin tilannetta. Jälleen ”yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”.

…….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Tietoa julkaisijasta

Reijo Tossavainen

Toisinajattelija. Sanoja ja tekoja. Nöyrästi, mutta nöyristelemättä.
Eläkeläinen, entinen päätoimittaja-yrittäjä ja kansanedustaja (ps).