Blogit

Vasemmistolaiset leikkivät muslimeja

Juuri tänään oli uutisissa, kuinka vasemmistoradikaalit olivat polttaneet suomenlippuja. Kertonee jotain heidän asenteistaan. Suomenlippua vihaavat myös ääri-islamistit, jotka toivovat, että suomenlippujen sijaan eduskuntatalon edessä liehuisi vielä joku päivä islamin lippu.

Voikin osaltaan selittyä vasemmistolaisten yksipuolinen liittoutuminen islamistien kanssa sillä, että vasemmistolaiset ajattelevat näin: Viholliseni vihollinen on ystäväni. Ja vasemmistolaisten vihollinen on Suomi. Samaan tapaan kuin vasemmistolaiset yllyttävät radikaalejaan kivittämään kansallismielisiä, ISIS-terroristijärjestö kehottaa seuraajiaan puukottamaan suomalaisia vastaantulijoita. Kyse on lähinnä aste-erosta.

Bar Beariin aikoi tulla esiintymään yhtye, jolla on ”islamfobisia” lyriikoita, joten vasemmistoradikaalit kävivät polttamassa baarin omistajan autot.

(Islamfobia on heittomerkeissä siksi, koska termiä käytetään mielestäni aivan päin persettä. Islamia sakkorangaistusten ja vasemmistoradikaalien tappouhkausten ja islamistien kosto-iskujen uhalla kritisoivat ihmiset aina mediassa julistetaan ”foobikoiksi”, vaikka he osoittavat rohkeutta uskaltamalla kritisoida uskontoa, jonka kritisoimisessa on riskinsä.

Paljon fobisempaa toimintaa on antaa ääri-islamisteille kaikki periksi ja toivoa, että mielistelemällä selviää joutumasta hirteen. Mielestäni he, jotka hyssyttelevät islam-kriitikoita, että ”ei noin saa sanoa, se voi loukata” ovat oikeasti pelkureita. Tanskan Muhammed-piirroskohu opetti pelkäämään, ja tuo pelkuruus varjotaan siihen, että haukutaan muita pelkureiksi.)

Autojen polttamista on esiintynyt lähivuosina useamminkin pk-seudulla ja tekijöiksi on paljastunut vasemmistoradikaalit. Inspiraatio politisointiin autoja polttamalla on kuitenkin lainattu muslimeilta. Esimerkiksi palestiinalaiset kapinoidessaan israelilaisia vastaan polttivat autoja. Tätä samaa strategiaa käytetään myös Ruotsissa, jossa muslimit polttavat naapurustoissa aina kerralla useita autoja, monesti jopa satoja autoja. Tämä johtaa siihen, että tavalliset perheelliset ruotsalaiset eivät enää koe oloaan turvalliseksi ja he siksi muuttavat pois. Näin alueen prosentuaalinen muslimien määrä kasvaa, kun kristityt ja ateistit muuttavat pois. Tällä taktiikalla Ruotsin muslimit hiljalleen islamisoivat ruotsalaisia lähiöitä.

Ruotsin vasemmisto toki on aivan yhtä tärähtänyttä kuin täälläkin ja ei osata nähdä sitä ongelmana, että kaduilla räjähtää useita käsikranaatteja joka viikko. Ruotsin viranomaiset ja politiikot ovat väkerrelleet ISIS-taistelijoille ohituskaistoja asuntojonoihin ja yksi heistä on jopa verrannut ISIS-terroristeja ruotsalaisiin, jotka osallistuivat Talvisotaan. ISIS on esimerkiksi haudannut lapsia elävältä, sekä alistanut teinityttöjä seksiorjiksi. Vertaus Talvisotaan on aivan yhtä järjetön, kuin vertauksen esittäjäkin.

Mutta mitä Ruotsissa, niin sitä samaa pian myös täällä. On kuultu samoja ideoita, kuinka voidaan estää lapsia elävältä hautaavien ISIS-terroristien radikalisoituminen (aivan kuin kaikki eivät tajuaisi heidän radikalisoituneen jo) tarjoamalla heille ilmaiseksi kaikkea hubaa.

Ja suurmoskeijaa ajetaan koko ajan kuin käärmettä pyssyyn, vaikka esimerkiksi useat maallistuneet muslimit ovat mediassa koettaneet selittää, että suurmoskeijasta tulisi runsaasti ongelmia. Mutta mitäs sitä kuuntelemaan maallistuneita muslimeja, kun voi kuunnella ääri-islamistisia hörhöjä ja uskoa kaiken bullshitin mitä he höpöttävät, vaikka kaikkialla Euroopassa on jo nähty, miten käy kun ulkomaalaisrahoitteisia moskeijoita perustetaan kaupunkeihin. ”Yllättäen” radikalisoituminen, segregaatio ja konservatiivisuus lisääntyy, mikä näkyy rinnakkaisyhteiskuntien syntynä ja terroristi-iskujen määrän lisääntymisenä. Tähän päälle voidaan vasemmistolaiseen riemuidioottityyliin vielä kannattaa islamilaisia päiväkoteja, sovinismiystävällisiä asuntoja muslimiperheille, erillisiä uimahallivuoroja muslimeille ja muita integraatiota estäviä toimenpiteitä ja ihmetellä, kun islamisaatio etenee.

En oikeasti keksi vasemmistolaisille muuta motiivia ajaa islamisaatiota, kuin vain halu tuhota Suomi hinnalla millä hyvänsä. Heitä ei näytä kiinnostavan yhtään, mitä tulee tilalle. Kunhan suomalainen kulttuuri saadaan tuhottua alta pois.

Mutta jos vaikka sadassa vuodessa onnistuisivat tuon tekemään ja islam saisi Suomessa vallan, niin sitten jäisi jäljelle enää vain yksi kysymys:

Heittäisikö muslimit nuo vasemmistolaiset hirteen, vai kivittäisivätkö hengiltä?

Lisäys:

Tiedän, että muslimit eivät tapa kaikkia vääräuskoisia, vaan valloitetun maan kansalaiset jätetään eloon, jos he suostuvat maksamaan suojelurahaa. En kuitenkaan jaksa uskoa, että muslimit säästäisi vasemmistolaisia, vaikka nämä maksaisi suojelurahaa tuplahinnan. Mieti nyt jotain sateenkaarikulkueen sukupuoleltaan taisteluhelikoptereita, joiden mielestä maailman suurin ongelma on leveästi istuvat miehet ja se että jotkut kutsuvat lapsia pojiksi ja tytöiksi lapsihenkilön sijaan. Hyvä kun suojelurahaa keräävät muslimikorstot kolkuttaa ovelle ja kun ovi avataan ilmoittavat, ”anteeksi rouva, mutta olisi aika maksaa tämän kuun suojeluraha,” jolloin vastaus kuuluu, ”MITÄ? OLETITKO JUURI SUKUPUOLENI?”

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit