Blogit

Outoa asiaa taas tekeillä

USA:n kummallisuus on, että herra presidentti Biden vaikuttaa tekevän oikeastaan ihan samoin kuin ex-presidentti Trump. Bidenin valtakunnassa mellakat jatkuvat, ja joka tapauksessa virkavalta jatkaa mellakoitsijoiden kiinniottamista. Kuinkas muuten.

Samat mölysakit toimivat siis tuossa maassa, kuten aiemminkin. Riehutaan, poltetaan paikkoja, osoitetaan omaa pahaa oloa ja muuta ongelmatiikkaa.

_ _ _

Mikään ei oikeasti ole muuttunut, mutta vain suomalaisen valtamedian uutisointi on muuttunut varovaisemmaksi – mikä sekin on outoa ja epäreilua Trumpin jälkeen.

Poliisi Chauvin on kaikkien faktojen mukaan täysin asianmukainen poliisiviranomainen, ja olisi erittäin rumaa, epäoikeudenmukaista ja kohtuutonta tuomita häntä mistään muka laittomuudesta. Hänet pitäisi vapauttaa, vaikka korttelit taas palaisivat tulessa.

Herra Floyd, George, olette ihan sympaattinen henkilö, tai käyttäydyitte siten, mutta olitte taustaltanne melkomoinen pikkurikollinen ja narkkari, joten teitä täytyi pitää kiinni. Toimitte sekavasti ja oudosti, ja ympärille kokoontuva väki oli hankalaa porukkaa, joten ei ollut helppo tilanne noille poliiseille. George osti tunnetusti väärällä rahalla, joten toki poliisi lähti ottamaan häntä kiinni. Niin Suomenkin poliisi taatusti tekisi.

Käyttäydyit sekavasti, George, ja oli erittäin oikeellista, että amerikkalainen poliisi piteli sinua kiinni. Outoa tilannetta ei auttanut, että häkkäröivä väkijoukko siinä ympärillä haittasi poliisin työtä. Tästä EI nyt SAA tulla mikään rotukysymys, vaan vain oikeudenmukaisuuskysymys.

_ _ _

Olitte, G. Floyd, täynnä huumeita, mm. metamfetamiinia ja fentanyylia, ja käyttäydyitte sekavasti. Ei siitä päästä mihinkään. Vastustelitte poliisia sikäläisittäin tosi hankalasti.

Mielestäni amerikkalainen poliisiviranomainen teki vain työtään, ja sillä hyvä.

Suomen poliisin toimet ovat liioiteltuja, ja sanon, että menkää ottamaan kiinni todellisia rikollisia. Kansallismielisten jahtaaminen miltei armeijatason joukoilla ovat liioiteltuja.

_ _ _

Täkäläinen, meikäläinen poliisi ottaa mielestään suurella voimalla kiinni Suomen lippuja piteleviä kansallismielisiä, jotka eivät muodosta mitään uhkaa kenellekään. Merkillistä.

_ _ _

Katsotaan, mihin tämä johtaa, ihmiset hyvät. Jotain, ja paljonkin, järjetöntä tässä nyt on.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement