Blogit

Kriisi pahinta laatua

Perussuomalaisten (ps.) ansa voi olla se, että kokoomus tekee jäynän: eli tämä puolue hinkuaa niin paljon EU:n liittovaltioistumisen perään, että persujen on mahdotonta tehdä sellaista sopimusta, että perussuomalaiset voisivat tehdä riittävää kompromissia estääkseen tulevaa kehitystä. Ikävä kyllä. Luulen näin. Ja niin hyvä kuin Riikka Purra ikinä onkin pannessaan hanttiin. Valtamedia saanee kuitenkin kaiken näyttämään taas omaltaan – Suomen tuhoksi.

Kokkareet (kok.) eivät voi olla kannattamatta liittovaltio-EU:ta. Samaan lähtevät myös KD:t vallanhimossaan heti kuin voivat, mikäli heille vain ministeripaikkaa tarjotaan.

Tuleva hallituspohja tulee olemaan sossujen (sd.), kokoomuksen (kok.), kepuleitten (kepu) ja sopivien apupuolueiden tuella, joiden kanssa kaikki jatkuu samalla tavalla kuin ennenkin.

_ _ _

Nämä puolueet, niiden ydinvoima, tulevat päästämään Suomeen järkyttävän määrän islamisaatiolaisia tunkeilijoita, joita maamme ei millään tavalla pysty hallitsemaan.

_ _ _

Näen kauhukuvan: moni mies ja nainen lapsineen lähtee Suomesta talostaan, jonka tunkeilijat ovat valloittaneet. Suomi ja sen pikkuruiset vastavoimat eivät voi yhtään mitään tälle kaikelle, kun Puola antaa Baltian maiden kanssa periksi, ja naapurimme iso-Venäjä päättää lopulta rökittää kunnolla pientä Suomea. Tätä en myöskään haluaisi, mutta Suomen ei OLISI IKINÄ PITÄNYT UHMATA suurta itänaapuriaan. Maantieteellemmehän emme voi mitään.

_ _ _

Muutenkin itänaapuri on konservatiivinen ja Suomi on olevinaan niin liberaali, mutta ei oikeastaan kannattaisi samalla kun se ivaa ja pilkkaa suurta itää turvautuen muka EU:hun.

Olen taas oikeassa, mutta kuka minullekin maksaisi jotakin ns. oikeassa olemisesta?

Haluan, että minut palkataan työhön, josta Suomen eduksi saisi lopultakin jotakin… Luuletteko, että näin kävisi? Sallikaa minun nauraa. Sentin latia ei tipu.

_ _ _

On sama kuin Israelia vastaan tulevat nämä kiltit ja väkivaltaiset tunkeilijat: noilla on pahat mielessä, ja he haluavat kaikkia keinoja käyttäen päästä tänne länteen elätettäväksemme.

Sanoisin, että ”loitering”! Ja toistaiseksi: Puolan joukot: olette sankareitamme!!

Joku viisas totesi, että voisitte, te pakolaiset, olla YK:n alaisina jossakin kriisienne lähialueillanne, harjoittaa ammattianne ja käydä koulujanne, ja sitten mennä takaisin kotimaihinne. Juuri näin se menisi. Ikäväksemme hulluus on vallannut maanosamme.

Tilaa
Ilmoita
guest

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha

Persut hallitus kiimassaan vaihtoivat vauhdilla puheenjohtajansakin Halla-ahosta, koska tämä älykkö on ehtinyt nolaamaan kymmenet kerrat muitten puolueiden keskinkertaisuudet ja täydet käkikellot!

Persut olisivat voineet kesällä 2021 nostaa pöydälle ns. EU:n ”koronatukipaketin” ja rampauttaa koko kelvottoman päätöksen lukkoonlyömisen perusteellisesti niin, että koko puliveiraus olisi saattanut olla tuhon oma!

Mitä Suomen hallituspaikka merkitsee maassa, jota johtaa Bryssel eikä ainoakaan Suomen eduskunnan kansanedustaja!

Anna-Maria Korhonen

”… Suomen ei OLISI IKINÄ PITÄNYT UHMATA suurta itänaapuriaan. Maantieteellemmehän emme voi mitään.”

Olen samaa mieltä. Suomen olisi minunkin mielestäni pitänyt säilyttää Venäjään hyvät diplomaatti- ja kauppasuhteet. Mutta ei sen olisi pitänyt olla tämän itänaapurin suhteen täysin sinisilmäinen Samalla, kun provosoidaan, myydään maata strategisilta paikoilta ja annetaan kymmenien tuhansien siirtotyöläisten asua Suomessa ja pendelöidä sen ja Venäjän välillä.

En ole oikein vakuuttunut Mauno Koiviston innosta pelastaa KGB:n aloitteesta Inkerin suomalaisetkaan. Nämä kun virallisen käsikirjoituksen mukaan olivat Neuvostoliiton vainoamia. Kyllä heistä monelle Neuvostoliitto tuntuu edelleen olleen paratiisi. Etenkin herättää epäilyjä, kun heidän paluumuuttoonsa aloitteen teki nimenomaan KGB. Ujuttiko jo liitoksistaan natissut NL Suomeen kymmeniä tuhansia vakoojia? Tai ainakin suuren määrän ihmisiä, jotka ovat suomalaisia ja venäläisiä molempia osittain, hybridivaikuttajia.

Myös liian avoin ja valikoimaton maahanmuuttopolitiikka kaikkiin suuntiin heikentää Suomen puolustuskykyä. Ihmiset, jotka tulevat paremman elämän houkuttelemina, myös lähtevät näiden olojen heikentyessä. Sota jos mikä merkitsee yleensä elintason ja elämänlaadun laskua.

Lisäksi maahanmuutto, EU, Venäjä, suhde länteen jne jakaa mielipiteitä ja ihmisiä. Kansan kahtiajako palvelee vieraita hajottavia voimia. Jakaantunut maa on helppo valloittaa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Anna-Maria Korhonen
John Quiman

Suomi on olevinaan liberaali, niin liberaali, että suvaitsee tuhoajiensa ottaa maan haltuunsa. Kyse ei ole liberalismista, vaan typerästä alistumisesta, vieläpä kuvitellen, että se on jumalaisen sivistynyttä.

Kata

Kauhukuvasi voi olla oikea.”Isoviha” II voi olla tulossa, tällä tavalla.
Niin on Suomen lipilaari-immeiset hulluja ja surettaa että muiden mukana isäni vietti nuoruutensa lähes 5 vuotta rintamalla.Kenen vuoksi ,voi kysyä nyt!!
En puhuisi kuitenkaan pakolaisista vaan (toki heitäkin voi olla mukana ja iiris on kuulemma hyvä erottamaan keitä he ovat)laittomista sossu-migranteista ja heistähän meillä on jo kuva mitä he tarjoavat meille…Minusta se kuva ei ole auvoinen!

John Quiman

Isoisäni aloitti sotimisen Suomen itsenäisyyden puolesta 1916, siis opetteli asiaa Saksassa ja palasi 1918 toteuttamaan itsenäisyyden saamista. Sen jälkeen pari sotaa lisää ja Suomi säilytti itsenäisyytensä, kovin tappioin, mutta säilytti kuitenkin. Isänikin ehti viimeiseen sotaan pitämään valloittajia poissa maastamme.

Sotien jälkeen oli köyhä Suomi, joka nousi osaavaksi ja vauraaksi muutamassa vuosikymmenessä suomalaisin voimin. Suomalaiset tekivät kansainvälisenkin mittapuun mukaan ihmeen, ihan omin voimin.

Sen jälkeen on järki kadonnut ja todellisuustuntuma hukattu, kun on vallan käytävillä alettu elämään ideologisessa mielikuvitusmaailmassa.

Nämä hyväkkäät pilaavat talouden, romuttavat koulutuksen laadun ja täyttävät maan hyvin ongelmallisilla loisilla, joita he väittävät kansainvälistymiselle tärkeäksi. Samalla he tuhoavat keskinäisen luottamuksen luomalla maahan kaaosta loisillaan ja sen lisäksi koronavouhkaamisella, ilmastovalheilla sekä tasa-arvosekoilullaan. Maa sen kuin vajoaa henkisesti ja taloudellisesti sekä elää velalla, jonka maksu laitetaan jälkipolvien piikkiin.

Mikä tässä voisi muka mennä pieleen?

Kata

Sanopa muuta.Uskomatonta touhua jota ei voi kuin halveksien seurata.
Kaikki mikä ahkeruudella ja vähään tyytymisellä luotiin pitää nyt rampauttaa.Oksettavaa.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.