Blogit

Ei varaa tällaiseen

Tuonnempana on malliesimerkki, mihin meillä täällä Suomessa ei ole varaa. Ja miksi emme pikkuruisena Suomena voi olla koko maailman sosiaalitoimisto ja terveysasema. Lisäksi sanon, että koko tällainen (muka)turvapaikkahaku pitäisi ennaltaehkäistä hyvissä ajoin.

Jospa jaksaisimme miettiä, paljonko tämä kaikki tällainen maksaa. Ainakin älyttömästi! Ja niin turhaan. Kuvituskuvana yritän ilmentää tilannettamme tässä maassa: siis astu varovasti!

https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008263105.html Huom! Tämä linkki ei toiminut omalla koneellani tällä kertaa, mutta pääsette varmaan oikeaan osoitteeseen omaa kauttanne.

Nyt peräti valtamediakin oli ihan ok ja valveilla, joten eipä siinä mitään moitittavaa.

_ _ _

Mielestäni ei pidä olla itsetarkoitus vängätä selviä tosiasioita vastaan silloin kuin siltä tahikka tältä ilmiselvästi näyttää ja niin todistetaan. Kehitysapu näyttää menevän hukkaan.

Sitten hiukan tähän ajankohtaisaiheeseen. Annan ilmaisia, hyvää tarkoittavia neuvoja: jopa vakauksellisten kristittyjen kesken on selvästi tullut railoa tämän keskuuteemme levinneen katalan kulkutaudin, COVID-19, siis koronan kanssa.

Lyhyt vastaus kaikkiin epäilyihinhän on, että a.) osa ensimmäisistä rokotteista alkaa jo menettää tehoaan (siis tehosterokotteita tarvitaan), b.) vakavat tautimuodot voidaan parhaiten ehkäistä rokotetuilla henkilöillä ja koronarokotetta kehitetään täyttä vauhtia koko ajan, rna-partikkeleita on jo valmiiksi kaiken elävän joka solussa, joten se ei ole mitään uutta, sekä c.) on mielestäni erittäin vastuutonta lähteä siis jopa ns. uskovienkin kesken aiheuttamaan hämminkiä aiheesta, josta selvästi on tullut sellainen, että KAIKKI mahdollinen yhteiskunnan toteuttama ja ylläpitämä on salaliittoilua meitä normoja vastaan. Onko? Ei ole!

Siis arvostamani henkilöt, lopettakaa nyt ihmeessä tuo pelleily ja itsenne alentaminen. Koronarokotteen suhteen koko sivistynyt ihmiskunta koettaa auttaa meitä kaikkia – sinua ja minua – parhaansa mukaan. Tämä EI OLE salaliittoilua!!

_ _ _

Mitä suurinta tyhmyyttä, yltiötyperyyttä ja höynäytetyksi tulemista on ottaa tänne rajaton määrä kaukomaiden porukkaa, varsinkin miehiä. Missä ne sievät lapset ovat, ja voivatko ne naiset tehdä yhtään mitään järkevää työtä täällä niissä tukalissa kaavuissaan? Tuskin. Ja jos tulijat olisivat yhdeksänkymmentäprosenttisesti vaikka kaukoitäläisiä söpöläisiä, eteläamerikkalaisia prinsessoja, ukrainalaisia sievättäriä taikka mitä tahansa NAISIA, niin täkäläinen naissuvakisto ja –media nostaisi sellaisen vastaäläkän, että nykymiehet olisivat kuin nurkkaan ajetut rakit hännät koipien välissä. Ja jo ovatkin!!

Ettekö tajua ja herää miehet, kuinka nurkkaan teidät on ajettu ja liikkumatilanne supistettu??

_ _ _

Ps. Itse olen todennut, kuinka sote-alan rouvalauma suorastaan hylkii ja häätää miessukupuolen pois keskuudestaan. Siellä on totisesti simputusta ja maalittamista! Ehkä kirjoitan tästä aiheesta vielä eräänä päivänä – olisi nimittäin kokemusta ja näkemystä.

_ _ _

Pss. Olen aina halunnut sanoa tämän, mutta eipä ole ollut tilaisuutta. Kenties tämän laatumedia kautta nyt on. Eli miksi vain rikollisilla, konnilla ja roistoilla saa olla aseita? He saavat niitä aina, me muut emme tai erittäin vaikeasti. Väärin!

Tietenkin toivon mitä kauneimmin kukkasin, ettei kukaan ampuisi ketään, mutta näin ne ganstat tekevät pitkälti jo Ruotsia myöten. Taju-media kertoo siitä ansiokkaasti, joten kehotan kaikkia uteliaita lukemaan tuon urhean yksinyrittäjän valaisevia sivustoja. Ja tukekaa kanssa!

_ _ _

Psss.

Vastaliike näille cancel- ja muille hullutuksille näyttää olevan tulossa – ja jo on aikakin. Se nimittäin tapahtuu silloin kun tuollaisten mielenvikaisuuksien seuraukset tulevat tarpeeksi lähelle sitä omaa hellää takamusta. Niin arvasinkin, ja ihan oikein.

Haluan erikseen myös nostaa olematonta hattuani perussuomalaisten pomolle Riikka Purralle; siinä on nainen ja poliitikko, joka selvästi EI kumartele kuvia eikä muutenkaan anna periksi edustamissaan asioissa. Kokkareitten Orpo ei näemmä hämää meitsin Riikkaa yhtään, vaan leidi pitää puolensa. Ja mm. Suomen Uutiset raportoi kaikesta ansiokkaasti. Juuri näin!

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Hema

Anna nyt hyvänen aika faktojen puhua epämääräisen moittimisesi sijaan. Tuo keskusteluun tietosi ja anna muiden esittää vastaväitteitä, jotka voit sitten osoittaa hatariksi tietämäsi ja todistamasi valossa. Pyydän että avaat lausetta ”kaikki mahdollinen yhteiskunnan toteuttama ja ylläpitämä on salaliittoilua…” Yhteiskunta kattaa laajemman kokonaisuuden kuin esim. valtio. Minulle se on määre ja yleistys. Jos lauseesi olisi totta, olisi minun olemassaoloni salaliittoilua sinua vastaan ja päinvastoin, koskien kaikkia yksilöinä. Tiedät yhtä hyvin kuin minäkin että senkaltaisia uskomuksia on luultavasti vain saduissa ja kenties muutamilla erityssairaanhoidon asiakkailla. Et toki väitä sen totta olevan, mutta tarkoittaako se silloin sitä että salaliittoja ei ole ollenkaan meitä normoja vastaan? Yritätkö sanoa että valtiovaltamme, lääkeyhtiöt tai vaikkapa Hanna Nohynek tekee kaikkensa auttaakseen meitä, sinua ja minua, ja auttaa miten ”koronarokotteen” suhteen? Autta ottamaan piikin? Auttaa ymmärtämään mikä, miten vaikuttava, miksi tarpeellinen se on? En todellakaan ole samaa mieltä. Sen todistaa jo se etten minä eikä läheiseni ainakaan tee mitään auttaakseni missään mitä pakotetaan tai millä pelotellaan ilman aitoa keskustelua, ajatusten ja faktojenvaihtoa. Tekeekö se meistä sivistymättömiä? Entä tekeekö sote-alan rouvalauma kaikkensa, myös miehiä häätäessään, autaakseen meitä? Tekeekö suomalaiset miehet nurkissaan kaikkensa auttaakseen meitä? Entä ovatko suomen (ketkä?) valinneet tänne otettavaksi vain miehiä turvapaikanhakijoina? En yritä olla ilkeä. Haluaisi että itse ajattelisit enemmän ennekuin kirjoitat, koska uskon että haluat tehdä jotain auttaaksesi.

Juha

Höpö, höpö. ”Money talks bullshit walks!!”
Lääketeollisuus on mafia ja THL on maksettu renki.

John Quiman

Intiassa niissä osavaltioissa, joissa panostetaan hoitoon, jossa käytetään mm. ivermektiiniä, antibioottia ja sinkkiä, on koronasta kaikkein vähiten kiusaa. Niissä osavaltioissa, joissa panostetaan laajoihin rokotuksiin, on monin verroin enemmän sairaalatapauksia ja kuolemia.

mRNA-rokotteiden haitallisuus ja hyödyttömyys on ollut tiedossa jo kauan, mutta niinpä niihin jotkut jaksavat uskoa edelleen. Siitä saa toki hallitukselta papukaijamerkin siivillä.

On vastuutonta ylläpitää uskoa rokotteisiin, sulkutiloihin ja rokotuspasseihin, kun on tiedossa, että ne ovat haittoja, eivät hyötyjä. Samaan aikaan tekevät parhaansa, että monien lääkäreiden käyttämiä toimivia hoitoja salataan.

Eivät ne ole varsinaisesti salaisuuksia, sillä tietoa löytyy, jos on uskallusta ja halua löytää. Valtamedia ei kerro niistä mitään, vaan pyrkii väheksymään sellaisia tahoja, jotka tarjoavat toimivia hoitoja, siis pelastavat vakavalta muodolta ja pelastavat hengenkin. Näitä vastaan löytyy sitten näitä rokotteiden puolustajia, jotka yrittävät vedota, että me vaan halutaan auttaa.
Jossain vaiheessa totuus tulee julki ja sitten nykypolitiikan kannattajat saavat mietittävää, jotta paljonko haittaa aiheuttivat puhumalla hallituksen propagandalinjan puolesta.

Puolueeton

Orpo ja Sipilä ovat päävastuussa 29015 maahantulleista huijareista. Toissijaisessa vastuussa ovat henkilöt, jotka avustivat turvapaikkapapereiden teossa. Kielitaidottomat vieraan kulttuurin henkilöt eivät yksin pysty pitkään ja perusteelliseen huijaukseen. Näillä täytyi olla myös oikeusoppineita avustajia, jotka lisäsivät suomalaisten veronmaksajien kuluja rahan himossaan.
Mukana oli myös ilkeän aivomutaation saaneita, joiden tunteet vaativat sotapakolaisille tai paremminkin sotilaskarkureille järjetöntä suvaitsevaisuutta. Yltiöpäinen suvaitsevaisuus ja ihmisrakkaus tässä tapauksessa on vahingoksi kaikille osapuolille.

Vili

Mielipidekirjoitukseen sisältyvien mielipiteiden ei välttämättä tarvitse olla kohdallaan omieni kanssa, mutta kohtiin b. sekä c. kaipaisin tarkennusta mihin kirjoittajan oletukset perustuvat?

Rullattu

Ne perustuu lammastarhan satuihin.

nimellinen

Saattaa perustua valtamedian uskoon ja uskoon että mrna pistos on rokote. Kokeellinen tämä on mutta rahoittajien tiedossa on suuret kuolemamäärät vrt. kokeellisilla lääkkeillä on aina plaseboannokset tiettyä satsia kohden. 1. 2. 3….Ensimmäisessä ehkä puolet suolavettä, seuraavassa vain 35%. ei voi tietää muutakuin seuraamalla koska rokote on ilmeisesti patentoitu.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.