Blogit

Yleisön pyynnöstä – vielä rokoteasiaa

Kuva Pixnio.

Asiantuntevaa tietämystä on kyllä saatavilla helpostikin. Vaikka itse hyödynnän tässä välillisesti valtamediaamme, niin tärkeintä on käsittää, mitkä ne alkuperäiset lähteet ovat. Monien koulutus ei riitä tulkitsemaan tieteellistä faktaa ja käsittämään holistisesti kokonaisuuksia. Silloin kaikenmaailman Youtube-videoiden ennustajaeukot ja höpsismi-teoreetikkoäijät nousevat niiksi rokoteguruiksi, joita uskotaan ja miltei palvotaan.

_ _ _

Mutta tässä blogissa viitatut asiantuntijat ovat erittäin vakuuttavia. Oman maamme alan tutkijoiden ja viranomaisten huippukaartia. Tähän omaan juttuuni teen vain populaarin koosteen. Yksityiskohtaisemmin ja laajemmin faktoja löydät lopun originaalilähteistä.

Nämä henkilöt vastaavat paljosta ja näkevät käytännön työssään, mistä on kysymys. He eivät lainkaan hyväksy esim. sellaista väitteentekelettä, ettei koko koronarokote ole rokote lainkaan. Onpas! Siis elimistön oma vasta-ainetuotanto on tarkoitus herättää, olivatpa kyseessä heikennetyt virukset tai niiden osaset – se on koko rokotesysteemin paradigma.

Kaikki nämä parhaat salajuonia tarjoilevien heppusten älynväläykset ovat yhtä fiksuja kuin sen entisen ukkelin mietelmä CD- tai DVD-levystä (tai vaikka muistitikusta), että eikös se pidäkin kelata alkuun ennen uudelleen käyttöä, kun nyt päästiin sen loppuun.

_ _ _

Esimerkiksi Kuopion yliopistosairaalan anestesiologian ja tehohoidon professori Matti Reinikainen antaa asioista todenmukaisen kuvan. Luuleeko joku, että tämä huippuasiantuntija on osana jotakin salaliittoa meitä tavan kansalaisia vastaan, kaupittelee meille myrkkyjä rokotteiden muodossa tai on muuten vain niin tumpelo, ettei tiedä mistä puhuu mainitessaan eturivin kollegoidensa kanssa, että hänen asiakkaansa todellakin ovat ylivoimaisen valtaosaisesti rokottamattomia. Ja Kanadan Albertassakin puhkesi äskettäin raju korona-aalto, johon pätee sama kuin edellä. Ekspertit vinkkaavat rokotteenottamisen perään.

_ _ _

Nykyisen koronataudin (COVID-19) rokotteiden tehosta ja toiminnasta on saatu jo paljonkin tietoa sen parin vuoden aikana, jolloin niitä on annettu. Ja onkin annettu rutkasti: jo miljardeja annoksia. Haittavaikutuksia ilmenee osalle, kuten muistakin lääkkeistä.

Esim. hoitoa vaativaa sydänlihaksen tulehdusta on minimaalisen vähän, muutama kappale sataatuhatta rokotettua kohden, mutta itse koronatauti aiheuttaa niitä moninkertaisen määrän. Mutta niin helppoa se on, kun poimii tuostakin vain sen ensimmäisen tiedon.

Kannattaa myös tutustua tilastotieteen perusteisiin, ennen kuin lähtee levittämään viisauksia.

_ _ _

Monissa eksyttävissä valejutuissa jaksetaan mainita aina se iänikuinen piikkiproteiini; mm. THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek on todennut, että nämä piikkiveikot poistuvat elimistöstä muutamassa viikossa tai kuukaudessa, jossa ajassa tulevat muutkin haittavaikutukset esille. Ne eivät siis jää sinne putkistoihimme tukkimaan verisuonia vuosiksi ja vuosikymmeniksi.

_ _ _

Se myönnettäköön, että tätä asiallista, tarkastelun kestävää tietoutta ei ihan heti ollut saatavilla, vaan salaliittoharhaatikot pääsivät sekoittamaan monien vilpittömien kyselijöiden päät ja pelottelemaan. Nyt on näköjään vaikea enää perääntyä, kun rokotevastaisuudesta tuli uskonnon kaltainen kultti, ja omassa kuplassa pysyttäydytään tiukasti. Hei, kupla: poks!

Käytös ja ajattelutapa ei näytä poikkeavan juurikaan vihersosialistien amerikkalaisten aktivistien keksimistä ja tunnetuksi tekemistä uusista virtauksista (Antifa, BLM, ilmastohysteerikot, cancel-sankarit, yms.). Uhitellaan, hyökkäillään, sekoillaan, harhaanjohdetaan, kerrotaan puolitotuuksia… Lisäksi ollaan vihaisia kaikille jotakin muuta kertoville kuin takamukseen ammutut ampiaiset. Silloin ainakin itselläni syttyy varoitusvalo.

_ _ _

Vielä pari kipaletta asiatiikkaa. Israelin tilanne. Tämä koronarokotuksen alkuperäinen mallimaa saakin paljon rokotettuja sairaalapotilaita. Syytkö? Rokotteet annettiin hyvin varhaisessa vaiheessa ja ne ensimmäiset kaksi lyhyessä ajassa. Liian lyhyessä. Se tiedetään vasta nyt, ja lisätehostetta pukkaa. Se, että juuri rokotettuja on sairaalassa on tilastoharha, sillä lähes kaikki ovat jo saaneet vähintään yhden annoksen, eikä muita oikein voi olla, koska rokote ei ole täydellinen, mutta mm. suojaa vakavimmilta tautimuodoilta. Myöskin hyvin tiheään asuttu maa, joka edelleen – kuten mekin täällä – tarvitsee turvavälejä, maskeja sekä käsipesuja ja –desiä. Ne saisivatkin tulla, ainakin osaksi, ihan jäädäkseen, Kaukoidän tapaan.

_ _ _

Lisäksi siinä uskon kybertoimintaan (merkitys: sähköisen, digitaalisen informaation harhauttamistarkoituksessa suoritettu ihmisten ja valtioiden ohjailu yms.), että tietyt länsivastaiset valtiot (mm. Iran, Venäjä, Kiina) pyrkivät horjuttamaan länsimaita lietsomalla nyt esim. tätä rokotevastaisuutta aiheuttaen tällä tavalla tänne sisäistä epävarmuutta ja kaaosta – aivan kuin sitä ei jo muutenkin olisi tarpeeksi erilaisten liikehdintöjen muodossa!

_ _ _

Lähteitä: (lue ja mieti; pari blogiani aiemmin löytyy lisää viiteaineistoa – etsi jos kiinnostaa)

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008268008.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008267442.html

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/a31f6719-acac-43bd-88b4-b4dfb7ad1620

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008254627.html

Tilaa
Ilmoita
guest

23 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha 06

Rokotehaittatilastojen ja eri asiantuntijoiden lausuntojen lisäksi kun katselen videoita Kiinan koronatyranniasta – passin näyttämistä joka ovella ja katujen kulmilla, poliiseja ja vartijoita kyttäämässä ja pidättämässä, pakkotestauksia, pakkorokotuksia, pakkokyydityksiä karanteenikoppeihin, asuntoihin telkeämisiä, sitä valtavaa ylivoimaa jolla yksikin ihminen otetaan kiinni, kokonaisten kauppakeskusten äkillisiä karanteenisulkuja joihin ihmiset jäävät nalkkiin kun yhdelläkin heistä koronapassin QR-koodi piippaa punaisena, raja-aitojen yli pakenevia ihmisiä, dronet ja botit vartioivat alueita…
…niin lopputulema on että tässä ei näytä olevan kyse ihmisten terveyden suojelemisesta hinnalla millä hyvänsä vaan kontrolloinnista ja alistamisesta hinnalla millä hyvänsä. Tuo passisysteemi on tuolla täydessä mitassaan, ei puutu enää kuin se että se koodi halutaan laittaa otsaan tai oikeaan käteen.
Kysyn: montako piikkiä tähän samaan tautiin pitää ottakaan? Kuinka kauan? Olemmeko rokotteiden ja passien ikeen alla vielä esim. 2023? 2026? Eikö ihmisen oma immuniteetti olekaan enää mitään? Tarvitaanko todella kokeellinen piikki tätä asiaa hallitsemaan?
Mikä on vastaus siihen että jos tässä nyt alkaa väkeä sairastumaan vakavasti tai jopa kuolemaan lähikuukausina tai -vuosina näiden rokotteiden vuoksi?
En väitä tietäväni mitään, en ole myöskään syytetysti rokotevastainen, olen vain epäröivä ja venkoileva. Epäilen ottaa kokeellista piikkiä jonka vaikutukset on TUTKIMATTA.
Haluan katsoa enkä katua. Onhan se tervettä itsesuojelua sekin.

John Quiman

Jos asiaa ajattelee rokottamattoman kannalta, on koronan saamisen mahdollisuus jotain 1/100, esimerkiksi. Jos sen sitten saa, on kuoleman mahdollisuus ehkä 1/200.

Rokottamattomalle on menehtymisen mahdollisuus silloin noin 1/20.000 ja vaikean vammautumisen mahdollisuus vähän samaa luokkaa.

Jos ottaa rokotuksen, on kuoleman mahdollisuus jokin luku sekin, mutta vammautumisen mahdollisuus on aika merkittävä. Rokottamisen riskien lisäksi rokotetulla on edelleen koronaan sairastumisen riski ja koronaan kuoleminen tai siitä vammautuminen.

Rokotuksen tarjoama hyöty on olematon, ehkä pikemminkin sen haitat ovat suurempia kuin edes luvatut hyödyt.

FDA:n kokouksessa totesi yksi asiantuntijajäsen, että ”rokotteella tapamme kaksi, säästääksemme yhden koronakuolemalta”.

Tuo rokotevastainen-leimakirves on pelkkää poliittista retoriikkaa silloin, kun kyse on koronarokotteesta kieltäytyminen tai muuten vain ottamatta jättäminen. Koronarokotteesta kieltäytyminen ei tarkoita kaikista rokotteista kieltäytymistä. Rokotevastainen-sanan käyttäjien tarkoitus on mustamaalata sanalla, joka heidän mielestään voidaan yhdistää johonkin huonoon ominaisuuteen.

Jos puhutaan rokotevastaisista, siis niistä, jotka eivät ota mitään rokotteita, saattavat he olla enemmän tai vähemmän oikeassakin ajatuksissaan. Lääketehtaat, jotka elävät mm. rokotteista, eivät tietenkään pidä siitä ja tekevät loppumattomilla voimavaroillaan kaikkensa, jotta rokotevastaiset näyttäisivät hömppäjoukolta.

Nykymaailmassa tiedekin on niin korruptoitunut, että rahalla ja vallalla on suurempi merkitys kuin totuudella.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
monarkisti

> Esim. hoitoa vaativaa sydänlihaksen tulehdusta on minimaalisen vähän, muutama kappale sataatuhatta rokotettua kohden, mutta itse koronatauti aiheuttaa niitä moninkertaisen määrän.
Tauti olisi mahdollista tukahduttaa pitämällä riittäviä turvaetäisyyksia, mutta lampaiden paimentaminen yksinkertaisesti vertaamalla rokotteen haittavaikutuksia taudin haittavaikutuksiin on tietysti helpompaa.
Se myönnettäköön, että asiallista, tarkastelun kestävää tietoa ei ihan heti ollut saatavilla, vaan rokotefanaatikot pääsivät sekoittamaan monien vilpittömien kyselijöiden päät ja pelottelemaan. Nyt ei tietenkään voi enää perääntyä, kun rokote tuli otettua, ja omassa kuplassa pysyttäydytään tiukasti.
> Käytös ja ajattelutapa ei näytä poikkeavan juurikaan vihersosialistien amerikkalaisten aktivistien keksimistä ja tunnetuksi tekemistä uusista virtauksista (Antifa, BLM, ilmastohysteerikot, cancel-sankarit, yms.). Uhitellaan, hyökkäillään, sekoillaan, harhaanjohdetaan, kerrotaan puolitotuuksia… Lisäksi ollaan vihaisia kaikille jotakin muuta kertoville kuin takamukseen ammutut ampiaiset. Silloin ainakin itselläni syttyy varoitusvalo.
Veit sanat suustani. Venäjä-kortin pelaaminen oli viimeinen naula uskottavuutesi arkkuun.

Omilla Aivoilla

Rokote on sellainen joka antaa immuniteetin taudille, taikka lähes 100% suojan pitkäksi aikaa , vuosikauksiksi kuten hinkuyskä, tuhkarokko, vihurirokko jne.

(joo, tiedän että wikipedia/CDC/THL jne määritteet rokotteesta on muokattu uuteen uskoon 2020-2021 aikana, ja nyt se on jotain muuta kuin tuo alkuperäinen, mutta jokainen voi itse päätellä miksi näin on tehty)

Yllämainitut ja niitä vastaavat rokotteet ovat hyviä ja kannatettavia asioita – niin olisi ollut myös suomalainen covid19 nenäsumuterokote ; se olisi antanut immuniteetin. Jostain kumman syystä siihen ei rahaa löytynyt 50-100 miljoonaa euroa, vaikka tuote olisi ollut potentiaalisesti todella hyvä ja rahan arvoinen vientituotekin – miksi ei ?

Kehitysapuun menee kaikkinensa 1257 miljoonaa euroa JOKA VUOSI, https://um.fi/suomen-kehitysyhteistyon-maararahat olisiko tästä voinut kertaluontoisesti nipistää tuon 50-100 miljoonaa että olisi saatu oikeasti toimiva koronarokote , eikä tarvittaisi jatkuvia kehnosti suojaavia mRNA geeniterapia piikityksiä ?

Jälleen yksi esimerkki hallituksen merkillisestä touhuilusta, mutta hei Sanna Marin ja Annika Saarikkohan ovat käyneet Davosissa kuuntelemassa Klaus Schwabin viisauksia , ehkä siellä vaan kerrotaan mikä on se parempi tapa toimia… mutta parempi kenen kannalta ? Ei välttämättä keskimääräisen suomen kansalaisen.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Omilla Aivoilla
Juha

THL, hallitus ja valtamedia valehtelevat sumeilematta!

Juha

Nicki Minaj: OPEN YOUR FUCKING EYES ! ! !

https://youtu.be/-xo97t8_fGM

John Quiman

Että ollaan vihaisia? Höpsistä. Selkeästi ja perustellusti eri mieltä oleminen ei ole vihaisuutta. Voisi kyllä yhtä hyvin nauraa rokoteintoilijoille, mutta asia sattuu olemaan sen verran vakava, että pitää jaksaa kirjoittaa tosiasioita, jotta rokoteintoilijoiden viesti ei purisi niin moneen. Pitää vähän ajatella sitä, että rokoteintoilijoiden viestit voivat harhauttaa monia rokoteloukkuun ja uskomaan kaiken maailman sulkutiloihin, käsideseihin ja naamareihin pelastuksena.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Anna-Maria Korhonen

”Iran, Venäjä, Kiina) pyrkivät horjuttamaan länsimaita lietsomalla nyt esim. tätä rokotevastaisuutta aiheuttaen”

Tuon horjuttamisen kääntöpuolella on vastareaktio siihen, eli länsimaiden vahvistaminen lisäämällä kansan luottamusta sen hyvinvoinnista muka huolissaan olevia päättäjiä kohtaan. Esim. Marinin hallituksen luottamus oli koronatoimien aloittamisen jälkeen huipussaan.

Herää kysymys, millaisia länsimaita vahvistetaan. Niitäkö, jotka pakkoasuttavat miljoonia muslimikehitysmaalaisia, joiden sitten annetaan terrorisoida ja orjuuttaa kantaväestöä ja jotka joudumme elättämään.

Ihmisten, myös rokotevastaisten, putkinäkö, on kohdistettu koronaan ja sen ja rokotusten joko kannattamiseen tai vastustamiseen. Samalla sosiaali- ja terveydenhoitoa ajetaan alas. Vallitsee hoitajapula, terveyskeskusten ja sairaaloiden aulat ovat täynnä tänne itseään hoidattamaan lennätettyjä kehitysmaalaisia, terveydenhuollon tietojärjestelmät vaihdetaan sellaisiin, joista yritykset voivat suodattaa tietoa myynnin kohdistamiseen, Afganistaniinon pistetty miljardi ja seuraavaksi rahaa ja ihmishenkiä poltetaan Maliin ja herra ties mihin.

Pertti Pasuuna

Miten selität sen tilastoharhan, että Israelissa (ja muissa korkean injektioprosentin maissa) tartunnat ja sairaalahoidon tarve ovat nousseet korkeammalle tasolle kuin ennen ruiskeita. Varianttia voisi syyttää, mutta mikseivät ne samallalailla jyllää vähemmän piikitetyissä maissa? Tai sen, että muissa maissa, esim. mainitsemassasi Israelissa sydänlihastulehduksen esiintyvyys injektoiduilla on maasta riippuen 1/3000-6000. Koronatauti on 99,5%:sti ihan suomalaisten tilastojenkin valossa vaaraton tauti. Influenssan tasoa ja nuoremmille vaarattomampi, mutta silti media ja sitä ohjaileva piikkejä tyrkyttävät tahot lietsovat hysteriaa.

Vakavia haittojakin meillä on virallisesti ilmoitettu piikitettyjen määrään suhteutettuna 15-18x vähemmän kuin muissa Pohjoismaissa, vaikka suomalaiset ”ilmoittavat pienimmätkin käsivarren kivistykset.” Suomalainen ilmeisesti vastaa kymmentä ryssää ja vähintään viittätoista norskia tai hurria.

Cancelointiin syyllistyvät juuri nämä samat tahot, jotka ajavat omaa agendaansa: ”Uhitellaan, hyökkäillään, sekoillaan, harhaanjohdetaan, kerrotaan puolitotuuksia…” Aika kova on Kiinojen ja Puuttinien vaikutusvalta kun saavat ihmisiä pistämään työnsä ja maineensa peliin varoittaakseen muita riskeistä, jotka lakaistaan maton alle, mutta silti ovat olemassa.

Totuus kumoaa valheen ilman sensuuria, valhe sen sijaan ei kestä hetkeäkään ilman totuuden sensurointia.

Ymmärrän hyvin, miksi artikkeli on kirjoitettu nimimerkin takaa, ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa et tule kuulumaan lämmöllä suhtauduttujen joukkoon. Totuudella kun on tapana nousta esiin. Aina.

John Quiman

Gibraltarissa on rokotettu tuplasti noin 99 % populasta. Koronatautitilanne on hyvin paha.

Intiassa osavaltiot, joissa hoidetaan ivermektiinillä, antibiootilla ja sinkillä koronan saaneita, ei ole juurikaan ongelmia ja kuolleitakin vähän. Sen sijaan tämän blogiartikkelin kirjoittajan mielipidettä noudattavissa osavaltioissa rokote on suojakeino, mutta tautia on paljon ja kuolleitakin on paljon.

Vasta eräs amerikkalainen lääkäri kertoi, miten mm. kohtusyöpään sairastuneiden määrä on kaksikymmenkertaistunut. Nousu johtuu nimenomaisesti ja erityisesti mRNA-rokotteista.
https://twitter.com/i/status/1430589141344034816

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
John Quiman

Tuli tuosta ivermektiinistä vielä mieleen, että rokotefanaatikot väittävät sen olevan hevosten matokuuri. Tällä valheella pyritään mustamaalaamaan ivermektiinin käyttö joksikin naurettavaksi hörhöilyksi. Valehtelu ja harhaanjohtavat väittämät kuuluvat juuri rokotefanaatikkojen valikoimiin.

Tosiasiassa ivermektiini on loislääke, joka on käytössä myös ihmisille ja taitaa olla yleisin ihmisille tarkoitettu loislääke. Se, että hevosille annetaan samaa lääkettä ei ole ihme, koska ivermektiini käy hyvin siihenkin. Lisäksi sitä annetaan koirille, kissoille, kanoille, pupuille jne. Annoskoot toki vaihtelevat ja ihmisille myytävä ivermektiini on merkitty ihmisille tarkoitetuksi. Ihan samaa lääkettä kumminkin.

Juha

Vesi on hevosten juoma. Ethän sinä silloin voi nielaista matolääkettä veden kera 😜😂

B gates

Liian pitkä juttu. Ei pysty lukemaan ku tiktok pitää päivittää. Onneksi 4.tuikkaus on jo kohta

tiltut rajan taakse

Erittäin hyvä kirjoitus. Riittää, että vilkaisee Donetskin kansantasavallan soturin Anus Putkosen MV-lehdykkää tai muuta tiltujen tiedotuskanavaa, niin sokeakin näkee, kuinka Venäjä on ottanut rokote-hörhöilyn lietsomisen työkalupakkiinsa eripuran kylvämiseksi länsimaihin.

John Quiman

Näkyy olevan suosittu selitys, että jos joku on muuta mieltä kuin viranomaisten propaganda, syy löytyy Venäjän vaikuttamisesta.

Tosiasioihin eivät nämä tiltuttelijat sen sijaan katso, koska tosiasiat eivät tue heidän agendaansa. He kyllä toistavat viranomaisten ja valtamedian rummuttamaa ”totuutta”, mutta sulkevat silmänsä tosiasioilta, joille löytyy vankka perustelu.

He sulkevat silmänsä valtamedian tapaan ja tekevät parhaansa piilotellaakseen facebookimaisesti kaiken, mikä on viranomaisten propagandan vastaista. Edes valtioiden itsensä julkaisemat tilastot ja selonteot eivät läpäise sensuuria, kun niiden sisältämä tieto ei sovi agendaan.

Leimakirves onkin ainoa ”tosiasia”, mikä oli tuossakin tarjolla.

Anna-Maria Korhonen

Voisiko eri asiantuntijoiden kohdalla, etenkin ulkomaisten sellaisten miettiä:

1) Olenko käynyt hänen vastaanotollaan ja a) saanut aina apua, b) saanut useimmiten apua, mutta joissain vaivoissa joutunut turvautumaan johonkin toiseen lääkäriin ja c) saanut todeta, että ko. spesialisti on surkea ja joutunut vaihtamaan lääkäriä ja d) bonus henkisille ihmisille, resonoiko teksti sisäisen viisauden kanssa

2) Onko ko. asiantuntija olemassa, ovatko hänen taustansa selvitettävissä, voiko hänellä kaikesta pätevyydestä huolimatta olla sidonnaisuuksia eri lääkeyhtiöihin ja onko virologia hänen omaa tutkimusaluettaan vai turvautuuko hän kokonaan tai suureksi osaksi muiden tutkimuksiin. Ja bonuksena toisinajattelijoille, voiko tähän asti pätevää tietoa jakanut henkilö harhautua ja siirtyä syystä tai toisesta (heikkous, kasvun paikka, pelot, lahjottavuus jne) varjon joukkoihin

Tälle ajalle on tyypillistä tiedon suuri määrä. Oma totuus täytyy itse kunkin löytää ja selvittää. Minusta on sinänsä mielenkiintoista, että yksi virus ja juuri siihen valtaisalla volyymilla käytetty, virallisesti vielä kokeellinen, rokote saa näin suuren huomion. Esoteerisesti kaikki, mihin keskität energiasi, kasvaa ja vahvistuu.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Anna-Maria Korhonen
Urho Tulitukka

Kuka on tuon pupelluksen kirjoittaja?

John Quiman

”Asiantuntija”

Rullattu

Siinä sitä taas kuviteltiin että koronarealistit imee tietonsa jostain tuubista.
No eipä tosiaan vaan monista maista ja hiukan paremmilta lääkäreitä kun suomessa.
Ainoita foliohatut on kirjoittajan kaltaiset lampaat.

John Quiman

Eihän noille kelpaa edes se, että mRNA-rokotteen mahdollistaneen tieteellisen läpimurron tehnyt henkilö sanoo julkisesti, että noita rokotteita ei kenenkään tulisi ottaa missään tilanteessa, missään tapauksessa.

Huippututkijatkin pyritään mustamaalaamaan miksi milloinkin, jos eivät ole ”oikeaa” mieltä. Jos laitat naamakirjaan jonkin valtion julkaisemaa tieto, joka ei sovi rokoteagendaan, niinpä kommenttisi poistetaan ja mahdollisesti tilisikin.

Sensuuri kuuluu valehtelijoiden arsenaaliin.

Ha Ha

Moi vaan Nohynek ja Rämet, paljonko saitte rahaa tästä typerästä harhautuskirjoituksesta?

Nationalisti

Tässä kirjoituksessa paistaa hienosti läpi se, kuinka kirjoituksen tekijää pelottaa mahdolliset koronarokotteen aiheuttamat haittavaikutukset ja hän on alkanut miettimään, miksi meni aikoinaan samaan lankaan monien muiden mukana.

Tutustupa näin alkajaisiksi siihen, mitkä ovat näiden julkisuudessa jatkuvasti esiintyvien ”asiantuntijoden” sidonnaisuudet lääkeyhtiöihin, sen jälkeen tyhmempikin ymmärtää miksi päivästä toiseen tulee samanlaista pelkopropagandaa ja valehtelua.
Sen jälkeen voi tutustua siihen, ketkä rahoittavat näitä ”riippumattomia” rokotetutkimuksia, viimeistään siinä kohtaa olisi pitänyt tyhmemmänkin ihmisen hälytyskellojen soida, kun jopa lapsia aletaan rokottamaan, vailla minkäänlaista todellista tarvetta!

Sitten voit tutkia myös kuolleisuustilastoja, sekä tilastoja sairaaloista, mitään poikkeavaa et löydä.
Seuraavaksi voitkin sulkea sen suurimman propagandatorven, eli valtamedian ja alkaa elämään ihan normaalia elämää, ilman maskeja ja mitään hyödyttömiä rättejä naamalla.

K. Lehto

Influensa a ja b varten rokotuksia ei ole tehty pakollisiksi, koska vaikka niiden aiheuttamat hengitystieinfektiot voivat tiettävästi olla aika vaikeita on kuitenkin ymmärretty, että ihmisellä on oikeus päättää saada luottaa mielummin omaan luonnolliseen immuniteettiin.
Miksi ”pandemia” jonka aikana yhteenlasketut hengitystieinfektioiden komplikaatiot ja kuolemat ovat virallisissakin luvuissa keskitasovuosien alapuolella, (eli virallisessa tarinassa covid on syrjäyttänyt vakavempia oireita aiheuttavat influensa a ja b:n) olisi nyt pakko piikitellä myyntiluvattomilla keskeneräisillä uusilla kokeellisilla hoidoilla?

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.