Blogit

Suomi myllerryksessä

Käänteet tuppaavat olemaan niin nopeita, ettei välissä meinaa ehtiä kissaa sanoa. Konservatiivisuuden kulmakiviä on, että vaikka asioita tarvitseekin toki muuttaa ja kehittää, niin ei liian nopeasti ja hätäisesti. Aiheet, joihin viittaan tässä blogissa, ovat viime aikojen yleisiä puheenaiheita, jotka jokainen voi halutessaan googlata.

Kuvituskuva tähän blogiin koettaa heijastaa tuota otsikon mukaista tunnetta tilanteesta.

_ _ _

Helsinki on uuden päällikkönsä J. Vartiaisen johdolla saanut sitten kuningasidean: olkoon pääkaupunkimme englanninkielinen – kotimaisia kansalliskieliä ei enää siis välttämättä tarvitse osata. Näin saataneen niitä superosaajia, joita varmaan tuleekin sitten tulvimalla heti lisää esim. Lähi- ja Keski-idästä sekä viidakoiden, savannien ja Saharan suurelta mantereelta.

Tämä vikkelä miekkonenhan on Ruotsin harjoittaman politiikan harras ihailija ilmeisesti liki kaikessa. Mitään erityisiä ongelmia tai riskejä ei siellä hänen mielestään varmastikaan ilmene.

_ _ _

Moni voinee olla tuosta perustellusti eri mieltä. Ja joku kielitieteilijä ehätti jo epäillä, pärjääkö Suomessa osaamatta lainkaan kansallisia kieliämme. Yleisö kommentoi, että tämä on Suomi, haluan asioida ja saada palvelua suomeksi ja että nytkö jo äidinkielemmekin luovutetaan pois.

Niinpä, rakkaat ihmisolennot – katsokaas, globalisaattoreiden perässä täytyykin pitää kiirettä.

_ _ _

Suppiloteoria kuuluu kutakuinkin seuraavasti: Kaikki eri vaaleissa antamanne äänet kasautuvat näille valtapuolueille, ne sisäsiittävät itseään ja mikään ei muutu todellisesti. Ne perinteiset puolueääntenkalastelijat jakavat teille Fazerin sinistä suklaata juuri ennen vaaleja, ja sinähän annat anteliaasti äänesi kepuleille, sossuille, kokkareille, vasureille, viheriöille…

Joka tapauksessa kaikille näille fantastisille kansanliikkeille, joiden pieni, itseään sisäsiittävä, todellisuudesta vieraantunut eliittiväki saa äänesi, vaikka kuinka mukava se kansan pariin jalkautunut ehdokas olisikin varsinkin juuri ennen vaaleja, jolloin hän haluaa äänesi.

Mutta kaikki jatkuu kuten ennenkin ja menee tähän samaan suuntaan, tiedostanet sen.

_ _ _

Se, mitä kansa ei ymmärtäne, on tämä: Suomi-pikkuinen ei enää kunnolla hallitse itseään, vaan tuntematon, käsittämätön EU (Euroopan unioni) päättää jo käytännössä liki kaikesta, mitä täällä saa tehdä. Siis mitä Suomi voi tehdä ja mitä maksaa. Tietty eliitti olettanee pääsevänsä turvaan välttäen esim. naapuri-Ruotsin kauhut, mutta ehkei onnistu. Tiedä häntä.

_ _ _

Äskettäin A-studiossakin ilmeisesti taas pölpötettiin siellä kansakunnan viisauden ja lahjakkuuden ytimessä eli tietysti Ylellä. Aiheena lienee ollut ainakin maahanmuutto. Itse en pystyisi suoraan noita ohjelmia katsomaan ilman pahenevaa bruksismin uhkaa, joten luen koosteita niistä joskus. Niissäkin on kyllä tarpeeksi kestämistä.

Hallituspuolueiden hunajaiset rouvat heittelivät kuulemma ilmaan avokätisiä lukuja pakolaiskiintiön kasvattamisesta. Suomen Uutiset uutisoi vitsikkäästi, että kansallisvaikuttaja Iiris Suomela (vihr) peräti ”visersi” tehdessään oman tarjouksensa rikastuksen lisäämiseksi maahamme. Saanen todeta, että kyl on niinku sakeet settii, hei, jess!!

_ _ _

Minäkin teen oman hyvistarjoukseni. Laitetaan nyt kunnolla paremmaksi, ei puhuta vaatimattomasti tuhansista tai kymmenistä tuhansista, vaan ”pelastetaan” heti parikymmentä miljoonaa partajihadistia, niin saadaan Härmän ihmisille kunnolla säpinää! Siis pitäisikö? Ei missään nimessä – Tanskan linjoille vain, ei yhtään humanitaarista maahantulijaa. Muukin EU näyttää tässä hieman viisaammalta nyt: esim. afgaanien megavyöry Eurooppaan on torjuttava.

_ _ _

Sitten asiasta viidenteen ja hyvin ikävään asiaan. Muuan poikakolmikko sai sitten tuomionsa: antisankarit kidutusmurhasivat avuttoman kaverinsa. Päihteitä oli. Miksi se on näin helppoa? Miten ja mistä alaikäiset saavat armaassa valtiossamme nykyään niin kovin helposti alkista ja mömmöjä? Ei se ennen näin ollut. Yksi rajattoman ja lellisuvaitsevan maailman piirre taas.

Pojat istunevat tästä hirviömäisestä ihmisen kiduttamiskuolemasta pari kolme vuotta, kun suomalainen oikeuslaitos on kehittänyt kaikki mahdolliset ”alennukset” julmureille; niin, muutahan nämä soturit eivät tosiasiassa ole. Eivät ainakaan tällä kertaa.

Media ja oikeusoppineet ovat ehättäneet pohtimaan ja murehtimaan laajalti tappajapojujen kohtaloa, olosuhteita ja tulevaisuutta. Uhrin kauhistuttavaa kärsimyskuolemaa saati omaistensa pohjatonta tuskaa ei näytetä surtavan tipan tippaa. Tyypillistä vihersosialismia.

_ _ _

Tyypit istunevat vankeinhoitolaitoksemme  m a h d o l l i s i m m a n  hellässä huomassa parisen vuotta kaikkien ikinä saatavilla olevien nippuvähennysten ja –alennusten kera.

Ihmettelen vain, kuinka tuo kammottavan pahanteon  k o h d e  on ylipäätään voinut pysyä ilmeisesti niinkin kauan hengissä noiden kaikkien hirveiden vammojensa kanssa.

_ _ _

Jooh, niih, tiedän oikein hyvin, mitä mahdollista hyvät suvakki-ihmiset voivat sanoa: ”yhteiskunnan tehtävä ei ole kostaa, vaan kuntouttaa kaikki takaisin normielämään”. On se niinkin, mutta toisaalta on väärä signaali, että paha ei saa palkkaansa ja että rikos kannattaa.

Ilman riittävää uhkaa törkeilystä ja rötöstelystä kiinnijäämiseksi ja sanktioiden kohteeksi joutumisesta kaikki laki ja järjestys räjähtää käsiin. Näin siinä on käynyt esim. Yhdysvaltain niissä tyhmyriosavaltioissa, joissa virkavalta on jopa häädetty pois järjestystä turvaamasta. Se BLM-porukoiden ja muiden anarkistien luoma katuoikeus ei sittenkään ollut se hyvä ratkaisu.

_ _ _

Mietin vielä tuota kiduttajakolmikkoa. Mitkä olisivat tuomiot idässä tai lännessä meistä katsoen? Esim. Venäjällä tai USA:ssa? Tai ylipäätään missään muussa edes perus-Euroopan valtiossa? Lieneekö missään niin löperöt seuraamukset raaoista väkivallanteoista kuin Suomessa tätä nykyä? Tällainen kehitys alkoi viimeistään, kun sosialistipresidentit pääsivät täällä valtaan ja tekemään tärkeitä virkanimityksiään oikeushallintoon ja sitä rataa…

_ _ _

Mainitsenpa tämän tässä. Kenties joskus mietit edes ohimennen tällaista: on erittäin raskasta olla se oikeassaolija ja totuudensanoja. Se on myös tuskallisen epäkiitollista. Tukea et ehkä saa mistään. Perimmältään jopa suurin osa voi ajatella samoin, mutta heille on turvallisinta ja mukavinta olla se opportunistinen kanalauman keskimmäinen ja mennä parven mukana.

_ _ _

Ps.

Koronarokoteasian kanssa kamppaileville tästä parit huippulähteet, lue ja mieti:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/583d0ab4-1f2a-4404-b401-8e9ca6bb652b

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b68b73ca-b311-408d-91e1-43e1a4f99c5d

Tällä kertaa: kiitos nimenomaisesti juuri näistä, valtamedia!

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh

Mutta sitä en kyllä ymmärrä miten stadilaiset äänesti jonkun torkkupeiton pormestariksi?
Näköjään aivan seinähullua porukkaa täällä stadissa..

pöh

Se on taas yksi keino ajaa kansallisvaltiot alas.
Jos on vähänkin asioita seurannut, niin tietää että kokoomus ajaa liittovaltiota, Stubbin sanoin supervaltaa.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.