Blogit

Aamu- ja iltatähti

Otin kameraan tähtitaivaan tarkkailijana planeetta Venuksen. Se on tässä kuvituskuvanani.

Pyöräilin aamuyöstä sitä jahdaten, ja lopulta sain sen kameraani. En meinannut ensin tuntea koko keltaista pollukkaa, koska se oli ruskean udun peitossa, mutta sieltähän se ilmeni.

_ _ _

Tämähän ei ole oikeasti tähti, vaan Aurinkoa Maasta lähinnä oleva planeetta – Auringon kiertolainen. Olot ovat siellä melko infernaaliset, kun rikkihappopilvet ja muut elämälle vieraat kaasut satavat tälle lähiplaneetallemme. Silmiinpistävä se huikeasti silti on.

Kyseinen taivaankappale lienee se Raamatunkin kuuluisa tähtönen (Ilm. 22:16.).

Tämä planeetta on Auringon ja Kuun jälkeen seuraavaksi kirkkain piste taivaalla.

Omasta mielestäni tähtitaivas on upein asia, mitä ikinä maailmankaikkeus itsestään paljastaa.

Olen nykyään asunut kauan kaupunkiseuduilla, joissa ei paljon tähtitaivasta ole näkynyt keinovalojen vuoksi. Nyt olen haltioissani, että näen taas tähdet ja muut taivaan ilmiöt. Ette uskokaan, kuinka hurmioissani olen. Haluan mm. havaita taas pohjoisen tähtitaivaan Orioneineen, jossa loistavat mm. Betelgeuse, Rigel ja Bellatrix ja ns. Orionin vyö. Näen lisäksi kaksoset: Polluxin ja Castorin. Lisäksi monet muut pohjoisen taivaan häikäisevät tähtöset.

Jaan kanssanne vielä asian, pari. Raamatun ihmiset pitivät kaiketi planeetta Venusta sinä tiettynä aamu- ja iltatähtenä, kun eivät tajunneet, että kyseessä oli sama taivaankappale.

_ _ _

Ps. Katsotaanpa, kuinka Trumpille käy. Jos valtamediamme erehtyy, niin potkut joka sorkalle!

Sekä siellä kaukana että täällä valtamediamme kellokkaat voisitte, sikäli mikäli teillä on vähänkään itsekunnioitusta, erota tehtävistänne, niin heikkoa, asenteellista ja äärimmäisen puolueellista on journalismin irvikuvanne ollut. Siis hävetkää ja irtisanoutukaa!!

Entäs sitten sairaalloinen valtamediamme Trump-viha? Itse olen jo tullut siihen tulokseen, että sama kumpi voittaa, Trump vai Biden, niin molemmilta vaaditaan valtavasti vastuuta esim. koronaviruksen kukistamiseen. Samoin mahtivaltionsa yhdistämiseen.

Mieluummin Trump, mutta sinäkin, hyvä Biden, niin mitä luulet Kamala Harrisine ihmeitä tekeväsi tämän pandemian eteen? Entä miten rauhoitat räyhäjoukkiosi? Tuskin kuinkaan.

Etteivät vain ne BLM- ja antifa-joukkiot kaivaudu jälleen jostakin viemäriputkistosta taas esiin (varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan, Joh.10:10) tekemään häijyyksiään?  Ei, kuulkaas, me kriitikot olemme lopulta oikeassa kaikessa tässä. Missä vaan. Emme halua tänne ulkomaalaisjengejä Ruotsin tapaan. Ei tilannetta, jossa kaikki tietävät konnat, mutta kukaan ei uskalla ja halua todistaa. Ruotsi on pissassa, Suomi ei vielä välttämättä. Pidetään me yhtä nyt!!

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement